Adminović έγραψε:Κατά τρίτον, η "αρχή του επιμελούς πολίτη" (διότι αυτό μας λες εδώ), δεν θα εφαρμόζεται μόνο στα εμβόλια ή όπου βολεύει τον καθένα. Θα εφαρμόζεται στα πάντα (πχ καπνίζεις και αρρωσταίνεις από αυτό; καλύπτεις εσύ τα έξοδα νοσηλείας σου). Να κάνουμε και πόιντ σύστεμ αν είναι, αλά Τσάινα.
Εγώ είμαι της άποψης, όλοι αυτοί που κάνουν εξτριμ σπορτς, ανεβαίνουν σε ψηλά βουνά,
κάνουν θαλάσσια σπορτς, ταξίδια με σκάφη κλπ, ΟΤΑΝ χρειάζονται βοήθεια και πηγαίνουν
ΕΚΑΜ και ελικόπτερα να τους διασώσουν, μετά να τους χρεώνουν ΟΛΟ το κόστος.
Όποιος θέλει να πηγαίνει χειμώνα στον Όλυμπο σε απόκρυμνα, να κάνει πρώτα μια ασφάλεια
ότι σε περίπτωση που κινητοποιήσει διασώστες, η ασφάλεια καλύπτει το κόστος.
Το ίδιο και σε ΟΛΟΥΣ τους πρόσφυγες που έρχονται με φουσκωτές και μετά το λιμενικό
τρέχει να τους διασώσει. Τους χρεώνουν και ΑΝ λάβουν επιδόματα, πρώτα εξοφλούν το
κόστος επιχείρηση διάσωση, μετά, αφού εξοφλήσουν, λαμβάνουν το επίδομα.
Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας.
Τώρα , σε τι βαθμό και τι έκταση, το κουβεντιάζουμε.
Ο καρκινοπαθής που καπνίζε 5 πακέτα την μέρα και μετά μπαινοβγαίνει στις εντατικές,
θα πρέπει από την στιγμή που βάλει το πρώτο κωλοτσίγαρο στο στόμα του, να αναζητήσει
μια ασφάλεια να τον καλύψει . Σε τελευταία λύση, ακόμη και οι καπνοβιομηχανίες,
ο Πααπαστράτος και ο Μαρλμπορο, να χρεώνονται με τα νοσήλεια.
Κανένα πρόβλημα από μένα.
Αλλά δεν θέλω, την μία και μοναδική φορά που θα χρειαστώ ένα νοσοκομείο, να πάω
και να περιμένω 48 ώρες επειδή ένας μεθυσμένος οδηγούσε και ένας θεριακλής έπαθε
το πνευμόνι του.
Επίλογος, και ο αρνητής εμβολίου, ΑΝ είναι τόσο βέβαιος ότι είναι άτρωτος, να μην εμβολιστει,
αλλά ΑΝ κτύπα ξύλο, πληρώνει , καλύπτει τα πάντα απ την τσέπη του ή η ιδιωτική ασφάλειά του.