Δημοσίευσηαπό NikosVy » 06 Μαρ 2021, 00:27
Θυμάμαι παλιά στο Ισραήλ μου είχαν πάρει συνέντευξη από το Ισραηλινό Ραδιόφωνο κάνοντάς μου την ερώτηση "Πως αισθάνεστε εσείς οι Έλληνες σήμερα που είναι η επέτειος της Εξέγερσης των Μακκαβαίων και της Νίκης εναντίον των Ελλήνων;"
Επειδή έκανα προσπάθειες να κρατηθώ από την τάση που είχα για νευρικό γέλιο μου έκαναν συμπληρωματική ερώτηση "Γιατί δεν απαντάτε, ντρέπεστε;"
Τους απάντησα "Όχι, απλά επειδή το σπίτι μου είναι απέναντι από σχολικό συγκρότημα με κάδους σκουπιδιών όπου βλέπω πεταμένα βιβλία, ανάμεσα και βιβλία Ιστορίας, καταλαβαίνω ότι οι σελίδες μετά το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν έχουν καν ανοιχτεί και επομένως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το τι έγινε επί Διαδόχων και κυρίως σε χώρες έξω από την Ελλάδα και το πολύ ένα κομμάτι της σημερινής Τουρκίας και της Κύπρου".
Επειδή λέγατε για... "Συνεντεύξεις".

0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".