Να θυμησω μερικα ιστορικα τρομπονια στο πεσμενο επι καραντινας.
α) Λεγαν καποιοι νεοδημοκρατες υπερκαραντινικοι οτι αυτα με τα τσιπακια τα λενε οι ψεκασμενοι. Κανει λοιπον τη δηλωση ο Μπογδανος και τους παιρνω αμπαριζα.
.gif)
Το ιδιο πριν κανα μηνα οταν εκανε τη δηλωση ο Βενιζελος.
β) Λεγαν με πρωτο το Γιαννοπουλο οτι το επιλεκτικο lockdown που υποστηριζα εγω ειναι στη φαντασια μου και πως μονο το συλλογικο lockdown φερνει αποτελεσμα. Και ακριβως μια μερα μετα που ανοιξε ο Γιαννοπουλος το σχετικο νημα πετυχαινω εγω δηλωση του Κουλη πως το επομενο lockdown δεν θα ειναι γενικευμενο και γινεται Ο χαμος.
γ) Η δημοσκοπηση που εγινε και βγηκαμε οι Ελευθεροι στο 64% ενω οι Ασφαλεις κολλησαν στο 36%.
δ) Το νημα που ηθελαν να μου κατεβασουν για το Der Spiegel και το τηλεφωνημα Κινας-ΠΟΥ, οτι δηθεν ειναι fake news. Κι αφου με σκυλοβρισαν και μου ειπαν μεχρι πως δεν κανω για δημοσιογραφος, μετα φαγανε τρεις πηγες στη μαπα, ενω τους εδειξα οτι σε μια πηγη που ειχαν ανεβασει οι ιδιοι περιλαμβανε απαντηση του ΠΟΥ ακριβως στην κατηγορια που λεγανε οτι δεν διατυπωθηκε ποτε.
ε) Σε ολα τα Γκειτς νηματα νομιζαν οτι θα μου τη βγουν ευκολα και οχι μονο τους κολλησα στον τοιχο αλλα βρεθηκαν πολλοι χρηστες που με υπερασπιστηκαν. Καποιοι δεν με υπερασπιστηκαν απλα αλλα συχνα ανεβαζαν κειμενα και αρθρα που συμφωνουσαν με τις αποψεις μου. Σε αυτους χρωσταω πολλα. Ενδεικτικα αναφερω: Paolo, Ιllidan, nostromos, rebel. Ιδιαιτερη μνεια να κανω και στην περιπτωση του Αρχελαου που καθισε και εψαξε αναλυτικα καποια σημεια στα αρθρα μου και ειπε τις αποψεις του ειτε συμφωνουσαν αυτες μαζι μου, ειτε οχι.
.
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.