τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 14 Ιούλ 2018, 12:20

Τωρα ειμαι Υδρα κ Αιγινα, Ικαρια τον Αυγουστο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2018, 12:57

Η Υδρα ειναι τελεια, αν και οχι για πολλες μερες
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Ιούλ 2018, 11:45

ρε γμτ
ρε σεις
γιατί τώρα πια βαριέμαι να μετακινηθώ πιο έξω από τον Ωρωπό; είναι σα να μου λες κάνε αγγαρεία...!!!!!!
εντάξει δεν λέω, γουστάρω να πάω ταξιδάκι με τα φιλαράκια με τις μηχανές, αλλά τώρα να τρώω στη μάπα το καυσαέριο στ αμπάρι του πλοίου δεν το αντέχω πια..
με ψήνει το γυναικάκι να πάμε δέκα μέρες Χανιά, στο σπίτι του χαραμοφάη, αλλά μιλάμε είμαι πολύ αργοκίνητος
τι να πω
παλιότερα ρε κατεβαίναμε Πειραιά με ένα sleeping bag και παίρναμε όποιο πλοίο έφευγε πρώτο. πετάγαμε και το μηχανάκι μέσα και δεν μαζευόμαστε, τώρα για να ξεκουνήσω από τη βάρκα μου θα πρέπει να με σηκώσει βίντσι
μαλακα μου γεράσαμε...
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Ιούλ 2018, 21:40

Εντάξει , το κλαταρισμένο λάστιχο στο παλιό κορόλλα μου το επισκεύασε ο βουλκανιζάς με "τσουνί" , την κλαταρισμένη καπότα πως την επισκευάζει κανείς; :sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Ιούλ 2018, 21:48

Λαχουρένιος έγραψε:Η Υδρα ειναι τελεια, αν και οχι για πολλες μερες

Πιο χαμουτζής πεθαίνεις :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Ιούλ 2018, 00:28

Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έχω facebook, viber, instagram ,twitter και λοιπές παπαριές.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Ιούλ 2018, 00:49

Θα ξαναποστάρω μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, δεν αντέχω τους μαλάκες και τις συνομοσιωλογίες.Να είστε καλά..
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Ιούλ 2018, 00:41

Όποιος αλήτης θέλει να βρωμίσει το φρη ,να φάει μπαν και να πάει στο βόθρο όπου είναι η φυσική του κατάληξη .
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Ιούλ 2018, 01:07

Κι επίσης επειδή δεν αντιδρούμε κάποιοι δεν σημαίνει ότι ανεχόμαστε τα πάντα ,τα πάντα εν καιρώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 27 Ιούλ 2018, 03:29

Λαχουρένιος έγραψε:Η Υδρα ειναι τελεια, αν και οχι για πολλες μερες

Τι αποστειρωμένη μετριότητα είναι αυτή ρε;
Πολλές μέρες μέχρι να βιώσεις την παρακμή των πραγμάτων. Αλλιώς πως θα έχεις, μία ολοκληρωμένη λατρευτική σχέση.

Μου αρέσει παιδιά να μου τον παίζουν αλλά μόνο άμα έχουν σαπουνισμένα χέρια :rolleyes:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”