τι σκέφτεσαι τώρα;
-
Στύγιος
Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Άμα είσαι σκουπίδι, χρυσαλήτης και απόβλητος , διώχνεις κόσμο από φόρουμ με 222 ενεργά μέλη 

0 .
-
Στύγιος
Δε θέλω να σκέφτομαι, έχω να φάω από προχτές ( γιατί ξερνάω διαρκώς) που είδα φωτογραφίες απανθρακωμένων πτωμάτων.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στύγιος έγραψε:Δε θέλω να σκέφτομαι, έχω να φάω από προχτές ( γιατί ξερνάω διαρκώς) που είδα φωτογραφίες απανθρακωμένων πτωμάτων.
Αηδιασα μεν, εφαγα δε

0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Έμαθα πριν από λίγο από γνωστό μου (μου ζήτησε να του κλείσω αεροπορικά εισιτήρια για να επιστρέψει στην Ελλάδα), πως υπάρχει επιτήδειος Έλληνας που εκμεταλλεύεται άμυαλα πιτσιρίκια (εικοσάρηδες) τάζοντάς τους καριέρα στον αθλητισμό, ενώ εν τέλει αντί για μάντατζερ που τους λέει οτι είναι, στην πραγματικότητα είναι εργολάβος σε γερμανικό εργοστάσιο και τους τσιμπάει τον μισό μισθό (δουλεύουν 10ωρα και τώρα με το 12ωρο θα τους πάνε ακόμη πιο γαμιώντας). Θα άνοιγα σχετικό νήμα, αλλά θα ανοίξω μετά από τις σχετικές νόμιμες καταγγελίες.
Καλώς ήρθατε στο 1818.
Καλώς ήρθατε στο 1818.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

itteithe έγραψε:Έμαθα πριν από λίγο από γνωστό μου (μου ζήτησε να του κλείσω αεροπορικά εισιτήρια για να επιστρέψει στην Ελλάδα), πως υπάρχει επιτήδειος Έλληνας που εκμεταλλεύεται άμυαλα πιτσιρίκια (εικοσάρηδες) τάζοντάς τους καριέρα στον αθλητισμό, ενώ εν τέλει αντί για μάντατζερ που τους λέει οτι είναι, στην πραγματικότητα είναι εργολάβος σε γερμανικό εργοστάσιο και τους τσιμπάει τον μισό μισθό (δουλεύουν 10ωρα και τώρα με το 12ωρο θα τους πάνε ακόμη πιο γαμιώντας). Θα άνοιγα σχετικό νήμα, αλλά θα ανοίξω μετά από τις σχετικές νόμιμες καταγγελίες.
Καλώς ήρθατε στο 1818.
Μην το ανοιξεις καθολου. Θα σε περιλαβει ο ΓΓ και ποιος σε γλυτωνει μετα.
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:
Βασικά ο Γιαννόπουλας θα μου πει το εξής αποστομωτικό (και θα έχει δίκιο):
Έλληνας δεν είναι ο εκμεταλλευτής; 'nough said...
0 .
Habemus filium
Habemus filium
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

itteithe έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
![]()
Βασικά ο Γιαννόπουλας θα μου πει το εξής αποστομωτικό (και θα έχει δίκιο):
Έλληνας δεν είναι ο εκμεταλλευτής; 'nough said...
Δεν εχεις δικιο, ο ΓΓ ειναι γνησιος διεθνιστης καπιταλιστης ιδεολογος, δεν κανει διακρισεις
Εκμεταλλευτες ολων των χωρων ενωθειτε, δεν εχετε να χασετε τιποτα παρα τις βιλες σας
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν εχεις δικιο, ο ΓΓ ειναι γνησιος διεθνιστης καπιταλιστης ιδεολογος, δεν κανει διακρισεις
Εκμεταλλευτες ολων των χωρων ενωθειτε, δεν εχετε να χασετε τιποτα παρα τις βιλες σας
Σωστό κι αυτό. Θα μου γράψει, δεν φτάνει που του βρήκε δουλειά, αντί να τον ευχαριστεί κιόλας, θέλει να τον καταγγείλει.
0 .
Habemus filium
Habemus filium
-
Στύγιος
Οι απόψεις ειδικά μερικών από εσάς του ακατανόμαστου φόρουμ για μας είναι : " διά το πέος ιππαστί " ήτοι ΓΤΠΚ.
0 .
-
Στύγιος
Εκηδεύθη μετά τιμών περί τις 14.00 ο "Χάρος" https://static1.car.gr/12464539_0_a.jpg ,ευδοκίμως περαιώσας 26 χρονη θητεία και 430.000 χιλιόμετρα.
Με τα 120 ευρώ που θα πάρω (όταν λέμε) για την απόσυρση ως σκραπ , κερνάω στα σαραντάμερα καφέ, κονιάκ και κουλουράκια στο κυλικείο του μηχανολογικού
Με τα 120 ευρώ που θα πάρω (όταν λέμε) για την απόσυρση ως σκραπ , κερνάω στα σαραντάμερα καφέ, κονιάκ και κουλουράκια στο κυλικείο του μηχανολογικού

1 .