Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Φεβ 2019, 13:57

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μη λογοδοθείς με τίποτα. Θα σε στριμώξει άσχημα το αρπακτικό αν πάρει γραμμή ότι είσαι του χεριού του.
Σε μετράει ρε να δει πόσο χάνος είσαι γιατί αυτή την εντύπωση έχει από τα, ποιος ξέρει πόσα, αθώα αρσενικά έχει κανιβαλίσει στη ζωή της.
Η λογοδότηση (πού ζείτε ρε; :fico: ) στο μυαλό της φαντάζει ως η πρώτη υποχώρηση από τις πολλές στις οποίες θα σε υποβάλλει στη συνέχεια.
Γι' αυτό πάρε το πιο αθώο, μέχρι βλακείας, ύφος που διαθέτεις και ρώτησε τη (επειδή είσαι ας πούμε αγόρι μεγαλωμένο σύμφωνα με τα ελληνοχριστιανικά ήθη τα οποία δε σου επιτρέπουν να νταραβερίζεσαι με ακόλαστες) με πόσους έχει πάει πριν από 'σένα.
Αν πάρεις την απάντηση ότι είσαι ο δεύτερος ή ο τρίτος και ότι πριν σε γνωρίσει έκανε μόνο αυτές τις σχέσεις, και όλες σοβαρές με σκοπό το γάμο, που δεν ευδοκίμησαν με ευθύνη των άλλων, γιατί ήταν γκομενιάρηδες κλπ, παράτα τη εκεί που θα είσαστε και φύγε τρέχοντας για να αποφύγεις το σίγουρο μελλοντικό στραπονιάρισμα. :fico:

60 χρονων μουλαρα και κανει σαν 15χρονο που φοβαται μην την δει ο πατερας με τον γκομενο. :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 20 Φεβ 2019, 14:20

Εικόνα
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 14:37

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Απο οτι λοιπον καταλαβαινετε αγαπητοι φιλοι αυτη μου πεταξε χθες ΕΜΜΕΣΩΣ πλην σαφως...

οτι θα μπορουσαμε να μην παντρευτουμε αμεσως αλλα θα πρεπει για να με παρουσιαζει να λογοδοθουμε.

.

Μη λογοδοθείς με τίποτα. Θα σε στριμώξει άσχημα το αρπακτικό αν πάρει γραμμή ότι είσαι του χεριού του.
Σε μετράει ρε να δει πόσο χάνος είσαι γιατί αυτή την εντύπωση έχει από τα, ποιος ξέρει πόσα, αθώα αρσενικά έχει κανιβαλίσει στη ζωή της.
Η λογοδότηση (πού ζείτε ρε; :fico: ) στο μυαλό της φαντάζει ως η πρώτη υποχώρηση από τις πολλές στις οποίες θα σε υποβάλλει στη συνέχεια.
Γι' αυτό πάρε το πιο αθώο, μέχρι βλακείας, ύφος που διαθέτεις και ρώτησε τη (επειδή είσαι ας πούμε αγόρι μεγαλωμένο σύμφωνα με τα ελληνοχριστιανικά ήθη τα οποία δε σου επιτρέπουν να νταραβερίζεσαι με ακόλαστες) με πόσους έχει πάει πριν από 'σένα.
Αν πάρεις την απάντηση ότι είσαι ο δεύτερος ή ο τρίτος και ότι πριν σε γνωρίσει έκανε μόνο αυτές τις σχέσεις, και όλες σοβαρές με σκοπό το γάμο, που δεν ευδοκίμησαν με ευθύνη των άλλων, γιατί ήταν γκομενιάρηδες κλπ, παράτα τη εκεί που θα είσαστε και φύγε τρέχοντας για να αποφύγεις το σίγουρο μελλοντικό στραπονιάρισμα. :fico:

Βρε καλα ολα αυτα αλλα εγω θελω να παω ενα σαββατοκυριακο στη Μακεδονια για να με ξεναγησει σε κτηματα, σπιτια και υποστατικα.

ΑΥΤΟ δεν θελω να το χασω με τιποτα.

Σκεφτομαι την εξης τριπλα, να πει στους συχωριανους της οτι ειμαι εκτιμητης περιουσιας, μεσιτης η κατι τετοιο.

Η ακομη και υποψηφιος αγοραστης.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 14:48

Λαχουρένιος έγραψε:
60 χρονων μουλαρα και κανει σαν 15χρονο που φοβαται μην την δει ο πατερας με τον γκομενο. :s_crazy

Δεν ειναι τοσο απλο το ζητημα, η ιδια ειναι απο το μεγαλυτερο αρχοντοσογο της περιοχης και θα εκτεθει αν στα 60 της γκομενιζει.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 14:51

Της κρατανε μανιατικο οτι τα τελευταια 10 χρονια που ο πατερας της υπεφερε δεν πατησε να τον δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, αν τωρα γυρισει πισω στα 60 της και μαλιστα με γκομενο θα θεωρηθει ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 20 Φεβ 2019, 14:55

Αρίστο, πας να μπλέξεις σε σπείρα με σπουργίτια. Το σκηνικό είναι πολύ συμπλεγματικό και δεν νομίζω να την παλέψεις.
2 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 15:01

Παντως πρεπει να βρεθει τροπος να παω Μακεδονια να δω το μερος, την περιουσια, τους συγγενεις της.

Ενα σαββατοκυριακο και θα εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.

Μπορει το μερος και ο κοσμος να ειναι τοσο τρισαθλιο που να μην γινεται να ζησω.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 20 Φεβ 2019, 15:07

Αρίστος έγραψε:H ακομη και υποψηφιος αγοραστης.

.

Αυτό δεν θα είναι ψέμα.
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 15:41

Mε ενεχυρο την υπαρξη μου ομως φιλε Μαξ.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 15:42

Γιατι δεν θα παντρευτω μονο μια γυναικα αλλα και ενα μερος στην επαρχια με τους συγγενεις της.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”