αφιερωνουν ατελειωτο χρονο κ ενεργεια στην προσπαθεια τους
ουσιαστικα αμισθοι ερευνητες ειναι - να ετοιμαζει τα περιβοητα ''αρθρα '' του

αφιερωνουν ατελειωτο χρονο κ ενεργεια στην προσπαθεια τους

Αρίστος έγραψε:Λοιπον τερμα η νεκρολογια για το ακατανομαστο.
Κοιταξτε να ανοιξετε κανα νημα αμα θελετε να ερθουν γκομενες.
Και αρχιστε να ειδοποιατε (το λεω λαικα) οσους ξερετε οτι το ραντεβου ειναι στο ελευθερο.
.

Adminović έγραψε:Αρίστος έγραψε:Λοιπον τερμα η νεκρολογια για το ακατανομαστο.
Κοιταξτε να ανοιξετε κανα νημα αμα θελετε να ερθουν γκομενες.
Και αρχιστε να ειδοποιατε (το λεω λαικα) οσους ξερετε οτι το ραντεβου ειναι στο ελευθερο.
.
Εγώ έχω στα υπόψιν να ανοίξω ένα καινούριο section στο φόρουμ, ώστε να φέρω γυναίκες από ένα άλλο φόρουμ μου να γράφουν εδώ και να ξεκολλήσουν κάποιοι από τις ίδιες και τις ίδιες τεκνατζούδες που κυκλοφορούν σε κάτι χαμαιτυπεία.

atreu73 έγραψε:Κάντο φίλε αντμινοβιυς κι εμείς μαζί σου. Χωρίς πλάκα τώρα οι γυναίκες στο .... ήταν επιπέδου. Με τη μουσική τους, τα εικαστικά τους, τις ζωγραφιές τους, την ποίηση. Τι να λέμε τώρα.

atreu73 έγραψε:Κάντο φίλε κι εμείς μαζί σου. Χωρίς πλάκα τώρα οι γυναίκες στο .... ήταν επιπέδου. Με τη μουσική τους, τα εικαστικά τους, τις ζωγραφιές τους, την ποίηση. Τι να λέμε τώρα.
Αρίστο θυμάσαι τότε που μου κανες τα μούτρα κρέας όταν έγραφες για τις μεγαλιθικές κατασκευές, τους εξωγήινους και τους Άτλαντες;
) να τις γνωρίσω. Η εντύπωση που έχω αποκομίσει από όσους τις γνώρισαν είναι ότι μάλλον δεν τους άρεσε και τόσο η «παρέα» τους. Επίσης, αν τυχόν «μοιράζεσαι» προσωπικά σου ζητήματα μαζί τους, να ξέρεις ότι τα «κυκλοφορούν» μετά μεταξύ τους. Έχουν και κρυφές ενότητες όπου κουτσομπολεύουν στο βόρθουμ. Κάτι σαν εφημερίδα ας πούμε (ή «υπόγειο» κατά άλλους). Έχε το νου σου. 

Ραν ταν πλαν έγραψε:atreu73 έγραψε:Κάντο φίλε αντμινοβιυς κι εμείς μαζί σου. Χωρίς πλάκα τώρα οι γυναίκες στο .... ήταν επιπέδου. Με τη μουσική τους, τα εικαστικά τους, τις ζωγραφιές τους, την ποίηση. Τι να λέμε τώρα.
Αυτά στους ορόφους. Από ''υπόγειο'' δεν είχες περάσει ποτέ ε;

atreu73 έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αυτά στους ορόφους. Από ''υπόγειο'' δεν είχες περάσει ποτέ ε;
Για τα υπόγεια δε γνωρίζω. Λες οι ίδιες που γράφαν στα ρετιρέ να γράφαν και στα υπόγεια;
) ξέρεις τίποτα;.gif)

Adminović έγραψε:atreu73 έγραψε:
Για τα υπόγεια δε γνωρίζω. Λες οι ίδιες που γράφαν στα ρετιρέ να γράφαν και στα υπόγεια;
Για το cave (ή «σπηλιά του Νταβέλη» που είπε και κάποιος) ξέρεις τίποτα;
Το σύνθημα για να μπεις στη σπηλιά ήταν αυτό:
No cookie! No access! Boo!