Αγγελτήρια θανάτων ανά τον κόσμο

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Αγγελτήρια θανάτων ανά το πανελλήνιο.

Δημοσίευσηαπό bizeli » 30 Δεκ 2021, 21:52

Perseus1966 έγραψε:για αυτο υπαρχει το γκουγκλ κανεις αντιγραφη κανεις σερτς και σε βγαζει στην σελιδα αλλα αμα εισαι εμβολιασμενο γιδι δεν μπορεις να κανεις τα πιο απλα πραγματα.

Το έκανα φίλε μου.
Μία προς μία είδηση που έφερες.

Αλλά πρώτον δεν είναι δική μου υποχρέωση να αναζητώ τις πηγές (γιατί με βάζεις σε τέτοιον κόπο δλδ; όχι εμένα τον Χ αναγνώστη) και δεύτερον ακόμα και αν έβαζα εγώ τις πηγές δεν ήξερα αν θα συμφωνούσες με αυτές.
Είναι "δικές" σου ειδήσεις.

Περίμενα εσένα λοιπόν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Δεκ 2021, 21:54

Perseus1966 έγραψε:
Adminović έγραψε:
Δεν υπήρξε ποτέ μπαν στον Περσέα.

Απλά του είπαν να βάζει πηγές ή έστω κάποιο στοιχείο για τα γεγονότα που παρουσιάζει, όπως κάνουν και οι άλλοι. Όταν αναφέρεις γεγονότα, θα πρέπει να έχεις και κάποιο στοιχείο ή να βάζεις κάποια πηγή. Άλλο η έκφραση άποψης ή γνώμης και άλλο η παρουσίαση γεγονότων.

Εγω δεν εχω προβλημα να βαζω πηγες ,τον δικο σας χωρο τρωω ,αλλα θελω να βαζετε και εσεις πηγες ,τι πιο απλο?

Εγώ πάντα βάζω πηγές.
Και αυτό συνιστώ σε όλους να κάνουν.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Δεκ 2021, 21:57

Perseus1966 έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Δεν κάνουμε καψόνια και το ξέρεις.
Του ζητήσαμε, όπως επιβάλλουν οι κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και τους οποίους αποδέχτηκε όταν άρχισε να δημοσιεύει εδώ, πηγές για τις ειδήσεις που αναδημοσίευσε.
Δεν το έκανε και μας ανάγκασε να αλλάξουμε τον τίτλο του νήματος του ώστε να έχει μια λογική συνάφεια με το περιεχόμενο του.
Το καψόνι εδώ πού το βλέπεις;
Εσύ προσωπικά γιατί βάζεις πηγές σε ό,τι δημοσιεύεις έστω κι αν η δική σου ερμηνεία τους βασίζεται στον υποκειμενισμό;
Βάζεις μια είδηση από την όποια πηγή και τη σχολιάζεις στη βάση του δικού σου αφηγήματος και καλά κάνεις.
Και καλά κάνουν και οι υπόλοιποι που σε υποβάλλουν στη βάσανο της υποστήριξης του αφηγήματος σου.
Είδες ποτέ να επέμβει ο συντονισμός σε κάτι άλλο πέρα από το παίξει το ρόλο του πυροσβέστη όταν τα πάθη εξάπτονται;

Γιατι δεν αλλαζεις τιτλο στο παρατηρητηριο ψεκ αρνητων ,ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και προσβλητικος.

Δεν είναι και το ξέρεις. Δεν κάνει γενική και αόριστη αναφορά σε συμβάντα αλλά σε πραγματικά γεγονότα.
Το ''παρατηρητήριο κλπ'' τεκμηριώνει απολύτως τον τίτλο του καθώς κάτω από κάθε είδηση αναφέρεται η πηγή της.
Και τα σχόλια των ειδήσεων υπόκεινται στον αντίλογο όποιου θέλει να πάρει μέρος στη συζήτηση.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Δεκ 2021, 21:59

Προέλλην έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Απλα ενημερωστε με αν εφαγε μπαν ο Περσεας για να κανω κι εγω τα κουμαντα μου.

Μπαναρίστηκε.

Κάνε τα κουμάντα σου.

Γιατι παραπλανεις τον άνθρωπο ρε απσεκαστε απατεωνα;
Ο συντονισμός τι κάνει και αφηνει αυτον τον πορτοφολα να κυκλοφορεί ελεύθερα μεσ' στο καφενε; Μήπως εχετε και τιποτα κονε με το εγκληματικο τουτο στοιχειο; :hmmm
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Δεκ 2021, 22:05

Και για να το λήξουμε αυτό το ασήμαντο ζήτημα που προέκυψε από το πουθενά.
Αναδημοσιεύουμε την είδηση συνοδευόμενη από την πηγή της τη σχολιάζουμε με τον τρόπο που εμείς την αντιλαμβανόμαστε και δεχόμαστε τον αντίλογο της ερμηνείας που της δώσαμε.
Και αν ''πλακωθούμε'' και λίγο κατά τη διάρκεια του λόγου και αντιλόγου δε χάλασε και ο κόσμος.
Δυο απλά πραγματάκια που θα κάνουν και τη δική σας ζωή στο φόρουμ αλλά και του συντονισμού πολύ πιο εύκολη.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Δεκ 2021, 22:06

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Γιατι δεν αλλαζεις τιτλο στο παρατηρητηριο ψεκ αρνητων ,ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και προσβλητικος.

Δεν είναι και το ξέρεις. Δεν κάνει γενική και αόριστη αναφορά σε συμβάντα αλλά σε πραγματικά γεγονότα.
Το ''παρατηρητήριο κλπ'' τεκμηριώνει απολύτως τον τίτλο του καθώς κάτω από κάθε είδηση αναφέρεται η πηγή της.
Και τα σχόλια των ειδήσεων υπόκεινται στον αντίλογο όποιου θέλει να πάρει μέρος στη συζήτηση.

Εχει δικιο ο Περσεας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Δεκ 2021, 22:06

Η κουνιάδα και ο σύζυγος της είναι στο κρεβάτι από το δεύτερο Μπολι
Πρόλαβε όμως να πει στην ψεκασμενη να μη τολμήσει να κάνει εμβόλιο
Αν συμβεί το μοιραίο θα σας το πω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Δεκ 2021, 22:08

Εγώ λέω ότι δεν χάλασε και ο κόσμος να το κλείσετε το θεμα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 30 Δεκ 2021, 22:12

Ρε παιδιά δυο λεπτά λίγο.
Δεν είναι θέμα μόνο κανονισμών του φόρουμ. Είναι θέμα διαλεκτικής γενικότερα.
Θες να στηρίξεις μια άποψη έτσι;
Όσο πιο ισχυρά είναι τα επιχειρήματά σου, τόσο πιο εύκολα θα επιτύχεις τον στόχο σου. Όποιος και να είναι αυτός.

Πχ λέει και ο νέμο.
Ο θείος του ξαδέρφου μου που είναι γιατρός ... κτλ.Μα σου το λέω εγώ. Δε με πιστεύεις;
Τα επιχειρήματα τύπου "περιπτωσιολογία" είναι αδύναμα. Όχι ότι απαγορεύονται αλλά δεν μπορείς να έχεις και την απαίτηση ο άλλος να τα υιοθετήσει επειδή ταιριάζουν με αυτό που συζητάμε.

Εδώ καταρχάς δεν έχει γίνει ξεκάθαρο από τον νηματοθέτη ποιο είναι το θέμα του νήματος.
Λέω αυτό ... αλλά δε λέω αυτό...

Μιλάμε με γρίφους.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Δεκ 2021, 22:14

bizeli έγραψε:Ρε παιδιά δυο λεπτά λίγο.
Δεν είναι θέμα μόνο κανονισμών του φόρουμ. Είναι θέμα διαλεκτικής γενικότερα.
Θες να στηρίξεις μια άποψη έτσι;
Όσο πιο ισχυρά είναι τα επιχειρήματά σου, τόσο πιο εύκολα θα επιτύχεις τον στόχο σου. Όποιος και να είναι αυτός.

Πχ λέει και ο νέμο.
Ο θείος του ξαδέρφου μου που είναι γιατρός ... κτλ.Μα σου το λέω εγώ. Δε με πιστεύεις;
Τα επιχειρήματα τύπου "περιπτωσιολογία" είναι αδύναμα. Όχι ότι απαγορεύονται αλλά δεν μπορείς να έχεις και την απαίτηση ο άλλος να τα υιοθετήσει επειδή ταιριάζουν με αυτό που συζητάμε.

Εδώ καταρχάς δεν έχει γίνει ξεκάθαρο από τον νηματοθέτη ποιο είναι το θέμα του νήματος.
Λέω αυτό ... αλλά δε λέω αυτό...

Μιλάμε με γρίφους.

Πουστιτσες κανει. Προσπαθει εμμεσα να αποδωσει διαφορους τυχαιους θανατους στα εμβολια. Εξ ου και ο αρχικος τιτλος.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”