σιγονταροντας τον βαλλον!!! παιδια ξερετε οτι απαξ και φυτεψετε σπανακι αυτο δεν χαλαει; και θα το εχετε ετοιμο
οτι ωρα το θελησετε ;
Σχέση με διαφορά μορφωτικού επιπέδου
-
nemo
- Supreme poster

Re: Σχέση με διαφορά μορφωτικού επιπέδου
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Magdap35 έγραψε:Προέλλην έγραψε:Αυτά δεν είναι ψυχολογικά ρε συ, αλλά φυσιολογικότατα πράγματα για ερωτευμένους
Αυτά δεν είναι στον πρώτο μήνα ? Εμείς είμαστε 4 μήνες μαζί ...
Άγνωστοι είσαστε καλέ.
Οπότε δικαιολογημένο το ***drama queen των 16 προηγούμενων σελίδων
Για να παλιώσετε και να ξεπεράσετε τη δραματική περίοδο του έρωτα σας πρέπει να έχετε φτάσει στο σημείο να πέρδεστε (κλάνετε δλδ) κάτω από τις κουβέρτες χωρίς αναστολές, να πηγαίνετε στο WC για τα δέοντα με ανοιχτή την πόρτα, να μη σας ενοχλεί η εκατέρωθεν ποδαρίλα, μασχαλίλα, πρωινή στοματική μπόχα και οι υπόλοιπες οσμές που αναδίδει το ανθρώπινο σώμα κατά τη διάρκεια διαφόρων πράξεων και ειδικά ο τυπογράφος να φτάσει σε φάση να αλλάζει σώβρακο και κάλτσες κάθε δεκαπέντε χωρίς εσύ να δυσανασχετείς.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Magdap35
- Rookie poster

Εν τω μεταξύ ακούστε τι άλλο συνέβη.
Αυτός θέλει να πάει στην Αυστρία που έχει συγγενείς να ζήσει εκεί μετά το στρατό γτ λέει ότι η κατάσταση εκεί είναι πολύ καλύτερη από την Ελλάδα σε σχέση με μισθούς κλπ κ επειδή η Βιέννη έχει τουρισμό μου λέει ότι θα βρω κι εγώ δουλειά . ΑΛΛΑ του εξηγώ ότι εγώ γερμανικά δεν γνωρίζω κ δεν μπορώ να μάθω δεν μου αρέσουν καθόλου . Κ μου λέει δεν χρειάζεται γτ στη Βιέννη μιλάνε όλοι αγγλικά .
Αυτός θέλει να πάει στην Αυστρία που έχει συγγενείς να ζήσει εκεί μετά το στρατό γτ λέει ότι η κατάσταση εκεί είναι πολύ καλύτερη από την Ελλάδα σε σχέση με μισθούς κλπ κ επειδή η Βιέννη έχει τουρισμό μου λέει ότι θα βρω κι εγώ δουλειά . ΑΛΛΑ του εξηγώ ότι εγώ γερμανικά δεν γνωρίζω κ δεν μπορώ να μάθω δεν μου αρέσουν καθόλου . Κ μου λέει δεν χρειάζεται γτ στη Βιέννη μιλάνε όλοι αγγλικά .
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Μάλλον θέλει να την κοπανήσει για να γλυτώσει από την κλάψα σου.
Ξύπνιος ο φωτογράφος παρότι η αρχική περιγραφή τον απεικόνιζε μουντρούχο και μουνόδουλο.
Ξύπνιος ο φωτογράφος παρότι η αρχική περιγραφή τον απεικόνιζε μουντρούχο και μουνόδουλο.
0 .
-
Magdap35
- Rookie poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μάλλον θέλει να την κοπανήσει για να γλυτώσει από την κλάψα σου.
Αφού μου λέει να πάω μαζί του
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Magdap35 έγραψε:Εν τω μεταξύ ακούστε τι άλλο συνέβη.
Σοφός ο νεαρός, ως τοπογράφος θα έχει 3πλάσιο εισόδημα και εργασία με ουσία αντί χαμαλίκι εκεί, καθώς και γενικότερα ανώτερη ποιότητα ζωής.
Έχει όμως άδικο ως προς ότι μιλάνε όλοι αγγλικά στην Βιέννη. Περα απο το πολύ τουριστικό κεντρο, δηλαδή γενικά, δεν θα επιβιώσεις χωρίς γερμανικά. Εκτός κι αν την βγάλεις σε στυλ τουρκάλας χανούμισας όλη μέρα σπίτι, να μην μπορείς να διαβάσεις τα γράμματα που θα έρχονται σπίτι, να σε πιάνει ταχυκαρδία όταν χτυπάει το τηλέφωνο και δεν ξέρει να μιλήσεις ακόμη κι αν είναι κάτι σημαντικό, κτλ. Γενικά χωρίς γλώσσα θα ζείς στο περιθώριο της κοινωνίας χωρίς ποτέ να ενσωματωθείς. Μεγάλωσε, το να μάθεις μια γλώσσα όταν πρέπει, δεν είναι θέμα αν σου αρέσει ή όχι.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Magdap35 έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Μάλλον θέλει να την κοπανήσει για να γλυτώσει από την κλάψα σου.
Αφού μου λέει να πάω μαζί του
Επίτηδες στο λέει για ξεκάρφωμα ώστε να σε έχει γκόμενα για όσο καιρό είναι φαντάρος.
Μετά την έκανε.
Μα κι εσύ ρε παιδάκι μου νωρίς εκδήλωσες το χοντροκωλισμό σου με την κλάψα, άσε να περάσουν πρώτα κανα δυο τέρμινα πουλώντας λαρτζιλίκι και ανετίλα για να σε καψουρευτεί γερά και μετά θα 'μπαινε αυτοβούλως το παλικάρι στο βρακί σου ακόμα κι αν το φόραγες μια βδομάδα.
Τι διάλο, δεν έχεις στο σόι σου καμιά θεια η κουμπάρα που να τους έχουν σούζα να σου δώσει το μπούσουλα ή καμιά φιλενάδα περπατημένη που να 'χει πάρει τα φύλλα και τα δέντρα για να σε βάλει στα κόλπα;
Σε μερικές περιπτώσεις, όπως τη δική σου ας πούμε, δεν αρκεί το ένστικτο.
0 .
-
Magdap35
- Rookie poster

Προέλλην έγραψε:Magdap35 έγραψε:Εν τω μεταξύ ακούστε τι άλλο συνέβη.
Σοφός ο νεαρός, ως τοπογράφος θα έχει 3πλάσιο εισόδημα και εργασία με ουσία αντί χαμαλίκι εκεί, καθώς και γενικότερα ανώτερη ποιότητα ζωής.
Έχει όμως άδικο ως προς ότι μιλάνε όλοι αγγλικά στην Βιέννη. Περα απο το πολύ τουριστικό κεντρο, δηλαδή γενικά, δεν θα επιβιώσεις χωρίς γερμανικά. Εκτός κι αν την βγάλεις σε στυλ τουρκάλας χανούμισας όλη μέρα σπίτι, να μην μπορείς να διαβάσεις τα γράμματα που θα έρχονται σπίτι, να σε πιάνει ταχυκαρδία όταν χτυπάει το τηλέφωνο και δεν ξέρει να μιλήσεις ακόμη κι αν είναι κάτι σημαντικό, κτλ. Γενικά χωρίς γλώσσα θα ζείς στο περιθώριο της κοινωνίας χωρίς ποτέ να ενσωματωθείς. Μεγάλωσε, το να μάθεις μια γλώσσα όταν πρέπει, δεν είναι θέμα αν σου αρέσει ή όχι.
Οκ τα βασικά ώστε να ζήσω δεν έχω θέμα να τα μάθω . Αλλά μόνο με αγγλικά δουλειά θα μπορέσω να βρω στον τουριστικό τομέα ?
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Magdap35 έγραψε:Προέλλην έγραψε:Σοφός ο νεαρός, ως τοπογράφος θα έχει 3πλάσιο εισόδημα και εργασία με ουσία αντί χαμαλίκι εκεί, καθώς και γενικότερα ανώτερη ποιότητα ζωής.
Οκ τα βασικά ώστε να ζήσω δεν έχω θέμα να τα μάθω . Αλλά μόνο με αγγλικά δουλειά θα μπορέσω να βρω στον τουριστικό τομέα ?
Ίσως, σε non-customer facing θέση, δηλαδή κακοπληρωμένα χαμαλίκια με μηδενική δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης (καμαριέρα, λάντζα, κλπ, μαζί με τίποτε ανατολικοευρωπαίες ή αφρικανές λούμπεν).
Τα βασικά για να ζήσεις είναι το επίπεδο Β2. Άντε ένα πολύ καλό Β1. Με αυτό το επίπεδο γνώσης της γλώσσας μπορείς να δουλέψεις άνετα κιόλας. Αρχικά, η εργασία σου θα είναι να μάθεις την τοπική γλώσσα. Κάποιες ώρες την ημέρα θα πηγαίνεις σε σχολή, θα λύνεις ασκήσεις, θα βλέπεις αυστριακή τηλεόραση, θα προσπαθείς να βρίσκεις ευκαιρίες να μιλάς με ντόπιους. Ειδικά στην σχολή γερμανικών, θα γνωρίσεις πολύ κόσμο σε παρόμοια φάση με σένα, απ όλο τον κόσμο. Θα κάνεις φίλους, θα βγείς έξω, θα δείς πως είναι ο κόσμος έξω απο το καβούκι σου.
Γενικά όμως, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πας σε μια άλλη χώρα και να μην θες να μάθεις την τοπική γλώσσα, ή ακόμη, να είσαι των τουριστικών επαγγελμάτων, να σου δίνεται μια τέτοια ευκαιρία να μάθεις μια 2η ξένη γλώσσα στην πηγή της, και εσύ να να παλιμπαιδίζεις και να προσπαθείς να φτιάξεις σχέδιο πως θα αποφύγεις να μάθεις την 2η ξένη γλώσσα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι κάπως προβληματικά και υπονομευτικά γενικότερα για το μέλλον σου.
0 .
-
Magdap35
- Rookie poster

Προέλλην έγραψε:Magdap35 έγραψε:Οκ τα βασικά ώστε να ζήσω δεν έχω θέμα να τα μάθω . Αλλά μόνο με αγγλικά δουλειά θα μπορέσω να βρω στον τουριστικό τομέα ?
Ίσως, σε non-customer facing θέση, δηλαδή κακοπληρωμένα χαμαλίκια με μηδενική δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης (καμαριέρα, λάντζα, κλπ, μαζί με τίποτε ανατολικοευρωπαίες ή αφρικανές λούμπεν).
Τα βασικά για να ζήσεις είναι το επίπεδο Β2. Άντε ένα πολύ καλό Β1. Με αυτό το επίπεδο γνώσης της γλώσσας μπορείς να δουλέψεις άνετα κιόλας. Αρχικά, η εργασία σου θα είναι να μάθεις την τοπική γλώσσα. Κάποιες ώρες την ημέρα θα πηγαίνεις σε σχολή, θα λύνεις ασκήσεις, θα βλέπεις αυστριακή τηλεόραση, θα προσπαθείς να βρίσκεις ευκαιρίες να μιλάς με ντόπιους. Ειδικά στην σχολή γερμανικών, θα γνωρίσεις πολύ κόσμο σε παρόμοια φάση με σένα, απ όλο τον κόσμο. Θα κάνεις φίλους, θα βγείς έξω, θα δείς πως είναι ο κόσμος έξω απο το καβούκι σου.
Γενικά όμως, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πας σε μια άλλη χώρα και να μην θες να μάθεις την τοπική γλώσσα, ή ακόμη, να είσαι των τουριστικών επαγγελμάτων, να σου δίνεται μια τέτοια ευκαιρία να μάθεις μια 2η ξένη γλώσσα στην πηγή της, και εσύ να να παλιμπαιδίζεις και να προσπαθείς να φτιάξεις σχέδιο πως θα αποφύγεις να μάθεις την 2η ξένη γλώσσα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι κάπως προβληματικά και υπονομευτικά γενικότερα για το μέλλον σου.
Δεν είναι έτσι απλώς καταρχάς εγώ τώρα το Μάιο δίνω το γ2 των αγγλικών μου οπότε έχω αφοσιωθεί στα αγγλικά. Μετά ποτέ θα προλάβω να μάθω γερμανικά κ μάλιστα σε επίπεδο β2? Θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια . Και γενικά μου φαίνεται πολύ δύσκολη γλώσσα την έχω μελετήσει κ με το αγόρι μου
0 .