Λαχουρένιος έγραψε:
Ολες φαινονται -5 κιλα με τα ρουχα. Δεν ξερω πως τα καταφερνουν.
ασε .. θεμα ...γυναικειο ....η τστσου να φαινεται 10 ποντους μεγαλυτερη εξω απο το παντελονι κι οταν πεταξει ο αλλος το σωβρακο ειναι για γελια η σκουλικαντερα του... ρε σεις πως τα καταφερνουν βαζουν ειδικα φουσκωτα σωβρακα εσιες φορατε τεοια ??
να βλεπεις αρρενωποτατο παιδαρο με κοιλιακους και ανυπαρκτη τσουτσου ειναι το δραμα του 21ου αιωνα ...
...λετε να φταιει η 5 G ,, λενε οτι μικραινει τις τσουτσες..οι πρωτεινες που περτνουν τα αμινοξεα τα αναβολικα ξερω εγω ...
αλλα παλι ... πριξοκοιλαρά με βύζους κρεμασμενους και με 20 ποντους ελεφαντοπτσα,, τι ειναι αυτα ρε !!!?να μη ξερει πω ςνα την χιεριστει ...
εχτρα οριτζιναλ τυρογαριδακι !!! ο αντρικος συγχρονς πληθυσμοςς ... κι απο την αλλοι οι ελεφαντοχαυλοι!!! ουτε με μπουλντοζ δνε ανεγειρεται η δικη τους ..
να γιατι ειαν γκαιυ ολοι ...
...μια μαθητρια μου χωρισε προσφατα γιατι ο δικος της την ελεγε μαουνα ... ενω αυτος ειχε το προβλημα με το τυρογαριδακι του ....χεζτα!!καιμ ερωτουσε ηκαημενη ποιο ειαντοκανονικο μεγεθος κολπου...οσο τομμιρκο δατυλακι μας ... εε οχι ρε κοριτσαρα μου της ειπα ... ασε το αγορι σου να βρει το οπισθοχωρικο του αρσενικο και παρατατον μη στενοχωριεσαι
.....
αχαχ,,, εσα αγοα σας εχιε τυχει ποτε ??