Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 20 Φεβ 2019, 16:34

Αρίστος έγραψε:Γιατι δεν θα παντρευτω μονο μια γυναικα αλλα και ενα μερος στην επαρχια με τους συγγενεις της.

.

Εικόνα
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 20 Φεβ 2019, 16:42

μίστερ μαξ έγραψε:
Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:
καλως ορισες στον γυναικοκεντιρκο καζινοκαπιταλισμο οπου ολα καθιστανται εμπορευμα :yesyes:

Γεια σου. Εχω διαβάσει την θεωρία σου και είναι μια παπαριά και μισή. Ο καπιταλισμός δεν κοιτάει φύλα. Εχει δε απελευθερώσει περισσότερο κόσμο από οσα πολιτεύματα πριν απο αυτόν. Το να εισαι εμπόρευμα για τον άνθρωπο σου, είναι δική σου επιλογή πάντως.

o καπιταλισμος χρησιμοποιει εργαλειακα τον φεμινισμο για να επιβαλλει τις πιο αντιδραστικες/αντικοινωνικες οικονομικες πολιτικες

εχεις γινει και απολογητης του καπιταλισμου τωρα μονο και μονο επειδη οι καπιταλιστες χρησιμοποιουν γλωσσα επιφανειακα και ψευδαιπιγραφα μαρξιζουσα αλλα νεοφιλελε στην ουσια της?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 16:48

o καπιταλισμος χρησιμοποιει εργαλειακα τον φεμινισμο για να επιβαλλει τις πιο αντιδραστικες/αντικοινωνικες οικονομικες πολιτικες

Που μπορω να διαβασω τη θεωρια σου;

Υπαρχει καποιο νημα;

,
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Φεβ 2019, 16:50

Αν και ειναι προσωπικο σας το ζητημα βλεπω οτι οι κινησεις σας και οι αποφασεις σας ειναι ανεξαρτητες απο την σεξουαλικη χημεια η οποα σας ειναι αδιαφορη
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 20 Φεβ 2019, 17:06

Αρίστος έγραψε:

Που μπορω να διαβασω τη θεωρια σου;

Υπαρχει καποιο νημα;

,

στο νημα των mgtow
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Φεβ 2019, 17:10

Αρίστος έγραψε:Γιατι δεν θα παντρευτω μονο μια γυναικα αλλα και ενα μερος στην επαρχια με τους συγγενεις της.

.

Δε θα μπορεσετε να σταθειτε εκει με τους κομπλεξικους, δεν αξιζει τον κοπο.
0 .

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 20 Φεβ 2019, 17:27

μίστερ μαξ έγραψε:
Γεια σου. Εχω διαβάσει την θεωρία σου και είναι μια παπαριά και μισή. Ο καπιταλισμός δεν κοιτάει φύλα. Εχει δε απελευθερώσει περισσότερο κόσμο από οσα πολιτεύματα πριν απο αυτόν. Το να εισαι εμπόρευμα για τον άνθρωπο σου, είναι δική σου επιλογή πάντως.

εχεις γινει και απολογητης του καπιταλισμου τωρα μονο και μονο επειδη οι καπιταλιστες χρησιμοποιουν γλωσσα επιφανειακα και ψευδαιπιγραφα μαρξιζουσα αλλα νεοφιλελε στην ουσια της?

Εγώ έγινα απολογητής του καπιταλισμού ρε νοσταλγέ της φεουδαρχικής καταπίεσης του μεσσαίωνα; Η απελευθέρωση της ανθρωπότητας θα αφορά όλους μας ή δεν θα είναι κανένας ελεύθερος. Οι γυναίκες καταπιέζονται συστημικά απο την πατριαρχία και εσυ είσαι απολογητής της. Οπου δεις αυταρχικό ή δικτάτορα, τρέχεις να υποκλιθείς θλιβερό ανθρωπάκι.
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 20 Φεβ 2019, 17:51

μίστερ μαξ έγραψε:

Εγώ έγινα απολογητής του καπιταλισμού ρε νοσταλγέ της φεουδαρχικής καταπίεσης του μεσσαίωνα; Η απελευθέρωση της ανθρωπότητας θα αφορά όλους μας ή δεν θα είναι κανένας ελεύθερος. Οι γυναίκες καταπιέζονται συστημικά απο την πατριαρχία και εσυ είσαι απολογητής της. Οπου δεις αυταρχικό ή δικτάτορα, τρέχεις να υποκλιθείς θλιβερό ανθρωπάκι.

η απελευθερωση των ηθων παει πακετο με τις ελευθερες αγορες

"απελευθερωσου" με τους καπιταλιστες καταπιεστες που αναπαραγουν τους μηχανισμους καταπιεσης μεσω της ψευδεπιγραφης ελευθεριοτητας που εξυπηρετει οτι πιο φεουδαλικο και αυταρχικο

εσεις οι απολογητες του φεμινισμου ποτε δεν τασσεστε υπερ του γκρεμισματος του καπιταλιστικου συστηματος

αντε και καλο gay pride parade με την χορηγια της αμερικανικης πρεσβειας και του "ανθρωπιστικου" αμερικανικου κρατους
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 17:52

στο νημα των mgtow

Λινκ ρε αρχηγε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Φεβ 2019, 17:53

μίστερ μαξ έγραψε:Εγώ έγινα απολογητής του καπιταλισμού ρε νοσταλγέ της φεουδαρχικής καταπίεσης του μεσσαίωνα;

Μαξ είναι φανερή η στροφή σου προς το νεοφιλελευθερισμό. Έστω κι αν κρατάς, για τους τύπους και μόνο, την τυπική φρασεολογία των αναρχοκαπιταλιστών, δε μας προκαλεί αυτό καμιά έκπληξη αφού βρίσκεσαι σε απόλυτη συνάφεια με τη συνηθισμένη πολιτική μεταστροφή όλων των αναρχικών μετά την ηλικία των 23 ετών. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”