Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2020, 16:58

atreu73 έγραψε:
Adminović έγραψε:
Για το cave (ή «σπηλιά του Νταβέλη» που είπε και κάποιος :laugh1: ) ξέρεις τίποτα;

Το σύνθημα για να μπεις στη σπηλιά ήταν αυτό:

No cookie! No access! Boo!

:laugh1:

Όχι ειλικρινά. Πρώτη φορά τα ακούω αυτά. Στα θέματα δε δε διάβασα ποτέ κάτι σχετικό. Στο .... εμένα με ενδιέφεραν κυρίως αιθέριες υπάρξεις με ταλέντα και ευαισθησίες. Στην ποίηση, στον κινηματογράφο, στη λογοτεχνία. Δεν έχω ιδέα για υπόγειες συνελεύσεις και άλλα τέτοια. Να σου πω την αλήθεια μου ακούγονται λίγο Αρίστοτελικα όλα αυτά.

Ρώτα κάνα συντονιστή (φανερό ή κρυφό) από το παλιό βόθρουμ, να σου πει τί είναι το cave. Ξέρουν αυτοί. :laugh1:

Εγώ πάντως σου είπα. Πρόσεχε τί προσωπικά σου μοιράζεσαι με όλες αυτές τις «επιπέδου» που λες. Δεν ξέρεις ποιος θα φτάσει να τα ξέρει μετά, αν τα πεις σε αυτές. :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 28 Μάιος 2020, 17:02

Adminović έγραψε:
atreu73 έγραψε:
Όχι ειλικρινά. Πρώτη φορά τα ακούω αυτά. Στα θέματα δε δε διάβασα ποτέ κάτι σχετικό. Στο .... εμένα με ενδιέφεραν κυρίως αιθέριες υπάρξεις με ταλέντα και ευαισθησίες. Στην ποίηση, στον κινηματογράφο, στη λογοτεχνία. Δεν έχω ιδέα για υπόγειες συνελεύσεις και άλλα τέτοια. Να σου πω την αλήθεια μου ακούγονται λίγο Αρίστοτελικα όλα αυτά.

Ρώτα κάνα συντονιστή (φανερό ή κρυφό) από το παλιό βόθρουμ, να σου πει τί είναι το cave. Ξέρουν αυτοί. :laugh1:

Εγώ πάντως σου είπα. Πρόσεχε τί προσωπικά σου μοιράζεσαι με όλες αυτές τις «επιπέδου» που λες. Δεν ξέρεις ποιος θα φτάσει να τα ξέρει μετά, αν τα πεις σε αυτές. :laugh1:

Φοβάμαι ότι τα έχω πει όλα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν τα μοιράστηκε με κανένα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 28 Μάιος 2020, 17:16

Αρίστος έγραψε: κι εκεινος ο γερος ναυτικος που ολο ειναι φουρκισμενος. :laugh1:

Αν δε κανω λαθος εφαγε μπαν προσφατα. Ικανο τον εχω να τους εκλεισε αυτος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μάιος 2020, 17:16

και βεβαια να πεφτουν τα ρατσιστικα τα περισσοτερα νηματα του αντιμν τα δικα σου του διαδοχου
κλπ οσα αναφερονται εναντιων των ελληνων ..ερωτημα θελει;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2020, 17:26

atreu73 έγραψε:Φοβάμαι ότι τα έχω πει όλα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν τα μοιράστηκε με κανένα.

Καλά, αν δεις καμιά μέρα κάνα άγνωστο νικ ή κάποιον άλλο από το βόθρουμ να τα ξέρει χαρτί και καλαμάρι, μην σοκαριστείς. Να ξέρεις δεν θα είσαι ο πρώτος που το παθαίνει. :D

nemo έγραψε:και βεβαια να πεφτουν τα ρατσιστικα τα περισσοτερα νηματα του αντιμν τα δικα σου του διαδοχου

Πότε έγραψα εγώ κάτι που να εμπεριέχει ρατσιστικό μίσος κατά των Ελλήνων;

Δεν είναι παράνομο να πεις ότι ο «Έλληνας» στην ουσία είναι εκρωμαϊσμένος Άραβας, Αλβανός, Σλάβος κοκ. Αυτό είναι απλά η -σκληρή για κάποιους- πραγματικότητα. :laugh1:
Κι εσύ άλλωστε το κάνεις, όταν λες ότι οι Τούρκοι είναι εκτουρκισμένοι Έλληνες (άσχετα αν δεν έχουν έτσι ακριβώς τα πράγματα :pardon: ).
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μάιος 2020, 17:28

Adminović έγραψε:
atreu73 έγραψε:Φοβάμαι ότι τα έχω πει όλα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν τα μοιράστηκε με κανένα.

Καλά, αν δεις καμιά μέρα κάνα άγνωστο νικ ή κάποιον άλλο από το βόθρουμ να τα ξέρει χαρτί και καλαμάρι, μην σοκαριστείς. Να ξέρεις δεν θα είσαι ο πρώτος που το παθαίνει. :D

nemo έγραψε:και βεβαια να πεφτουν τα ρατσιστικα τα περισσοτερα νηματα του αντιμν τα δικα σου του διαδοχου

Πότε έγραψα εγώ κάτι που να εμπεριέχει ρατσιστικό μίσος κατά των Ελλήνων;

Δεν είναι παράνομο να πεις ότι ο «Έλληνας» στην ουσία είναι εκρωμαϊσμένος Άραβας, Αλβανός, Σλάβος κοκ. Αυτό είναι απλά η -σκληρή για κάποιους- πραγματικότητα. :laugh1:
Κι εσύ άλλωστε το κάνεις, όταν λες ότι οι Τούρκοι είναι εκτουρκισμένοι Έλληνες (άσχετα αν δεν έχουν έτσι ακριβώς τα πράγματα :pardon: ).

εχεις δικιο και διορθωνω αντι ρατσιστικο σε απαξιωτικο :-/
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2020, 17:33

nemo έγραψε:εχεις δικιο και διορθωνω αντι ρατσιστικο σε απαξιωτικο :-/

Και γιατί είναι παράνομο να ασκείς κριτική;
Ας ήταν οι Έλληνες καλύτεροι σαν χαρακτήρες και γενικά σαν νοοτροπία και σαν χώρα και εγώ πρώτος θα τους χειροκροτούσα. :pardon:
Κι αν νομίζεις ότι εγώ είμαι πολύ «απαξιωτικός», πάνε δες παρά έξω τί λένε για Έλληνες και Ελλάδα και πάνε δες και σε ποιες θέσεις στην κατάταξη σε διάφορα θέματα βρίσκεται η Ελλάδα. :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Μάιος 2020, 18:33

Adminović έγραψε:

Ας ήταν οι Έλληνες καλύτεροι σαν χαρακτήρες και γενικά σαν νοοτροπία και σαν χώρα και εγώ πρώτος θα τους χειροκροτούσα. :pardon:
Κι αν νομίζεις ότι εγώ είμαι πολύ «απαξιωτικός», πάνε δες παρά έξω τί λένε για Έλληνες και Ελλάδα και πάνε δες και σε ποιες θέσεις στην κατάταξη σε διάφορα θέματα βρίσκεται η Ελλάδα. :pardon:

καλα μη το συνεχιζουμε πλακιτσα εκανα στον αυτια τον κουνελο
οσο για αυτα που λες ενα δικιο το εχεις αλλα αν παρατηρεις στα φορα και στα υπολοιπα μμε
κυριαρχουν οι εθνομηδενιστες οποτε η ευθυνη για τα χαλια που λες ανηκουν πρωτα σε αυτους
1 .

Σαουδαραβας Σκινας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Σαουδαραβας Σκινας » 28 Μάιος 2020, 19:01

Τι πάει να πει εθνομηδενιστης; Να αποδεχτούμε δηλαδή την ανοησία περί δωρικής καταγωγής των Αρβανιτών και την Ιονικη των ποντίων ή ότι η ελληνική γλώσσα αριθμεί 5 εκατομμύρια λέξεις;

Γιατί όποιος δεν συμφωνουσε έτρωγε μπαν.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 28 Μάιος 2020, 19:11

Adminović έγραψε:

τι λενε παραεξω για τους ελληνες?
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”