Παιδιά ακούστε φάση.
Η μάνα μου είναι πολύ της εκκλησίας.
Στο πρώτο λοκντάουν την είχα υπό έλεγχο. Δεν ξέραμε και ακριβώς τι και πώς και η μάνα μου υπάκουγε πιστά.
Με το που λήγει το πρώτο λοκντάουν και ανοίγουν τα πάντα και χαλαρώνουν όλα, η μάνα μου αρχίζει και έχει επαφές ξανά με την εκκλησία.
Αρχίζω και παρατηρώ από αυτό το σημείο και μετά κάποιες ψεκασμενιές από τη μαμά μου σχετικά με τον ιό που ήταν φανερό ότι ήταν δάκτυλος της εκκλησίας. Έκανε μπαμ.
Η μάνα μου αποκλείεται να τα σκεφτόταν όλα αυτά από μόνη της. Κάθισαν και της φούσκωσαν το κεφάλι και άρχισε η μάνα μου να κάνει νερά και μα και μου και κουραφέξαλα.
Τηρεί τα μέτρα αλλά μόνο και μόνο για να μην τη γράψουν. Δεν πιστεύει όλα αυτά για τον ιό. Πιστεύει ότι υπάρχει ιός αλλά πιστεύει και άλλες ψεκασμενιές ταυτόχρονα.
Φυσικά φοβάται να τα παραδεχθεί ανοιχτά σε μένα και μου πετάει τις ψεκασμενιές της απ' έξω απ' έξω αλλά εγώ έχω καταλάβει πού το πάει και ποιος της έχει φουσκώσει τα μυαλά.
Προσπαθώ να τη συνεφέρω και να της λέω να μην ακούει τον καθένα δεξιά κι αριστερά (εννοώντας φυσικά την εκκλησία) και να τηρεί αυστηρά τα μέτρα και να προσέχει πολύ. Φυσικά δε θέλω να αναφερθώ στην εκκλησία, γιατί θα θυμώσει αν της θίξω την εκκλησία και θα πεισμώσει πιο πολύ.
Αλλά έτσι και πάθει κάτι η μάνα μου θα τους πάρει όλους ο διάολος που κάθονται και κοροϊδεύουν αφελείς ανθρώπους με θεωρίες συνωμοσίες.
Είναι εγκληματίες.
Ευτυχώς, τώρα με την κατάσταση η μάνα μου ψιλοχέστηκε και μαζεύτηκε λίγο και ευτυχώς που οι εκκλησίες είναι κλειστές και δεν έχει επαφή.
Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα
-
bizeli
- Moderator

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα
Έχω θυμώσει πάρα πολύ πραγματικά.
Πώς αναλαμβάνει την ευθύνη το παπαδαριό και παίζει με τις ζωές μεγάλων ανθρώπων;
Πώς;
Πραγματικά πώς;
Πώς αναλαμβάνει την ευθύνη το παπαδαριό και παίζει με τις ζωές μεγάλων ανθρώπων;
Πώς;
Πραγματικά πώς;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Έχω θυμώσει πάρα πολύ πραγματικά.
Πώς;
Πραγματικά πώς;
Και εγω εχω παρατηρησει οτι σχεδον ολοι οι θρησκοι γνωστοι μου ειναι ψεκασμενοι πραγμα που με κανει να πιστευω οτι τις ακουνε αυτες τις μαλακιες απο τους παπαδες. Επισης να εχεις υπ'οψιν σου οτι σε παρα πολλα μοναστηρια γινονται κανονικα λειτουργιες παρουσια λαικων και μαλιστα αρκετα απο αυτα δινουν χαρτι στους παρευρισκομενους οτι και καλα βοηθησαν σε καποιο σισσιτιο για να μην εχουν θεμα με την αστυνομια.
Επιπλεον γνωριζω οτι σε πολλα μοναστηρια (προ λοκνταουν) δεν τηρουνταν το μετρο της μασκας και οτι επειδη θεωρουνται ιδιωτικοι χωροι δεν μπορουσε η αστυνομια να κανει ελεγχο. Αυτο με την αστυνομια δεν ξερω αν ισχυει αλλα ετσι μου ειπαν.
Ο μεσος θρησκος δε θα ακουσει ουτε τον Ιερωνυμο ουτε τον ταδε μητροπολιτη, θα ακουσει τον παπα της ενοριας του. Αυτοι κανουν την ζημια γιατι ειναι τελειως ψεκασμενοι και αμετροεπεις, παιρνοντας στο λαιμο τους εκατονταδες πιστους τριτης ηλικιας.
0 .
-
micro
- Basic poster

Η εκκλησία έχει να επιλέξει μεταξύ 2: τον ξαφνικό ή τον αργό θάνατο.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

εγώ θα πάω στην εκκλησία από αντίδραση στον κούλη
δε σε θέλει ο λαός
πάρε το ποδήλατο σου και μπρός
δε σε θέλει ο λαός
πάρε το ποδήλατο σου και μπρός
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

vallon έγραψε:εγώ θα πάω στην εκκλησία από αντίδραση στον κούλη
+1

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
nemo
- Supreme poster

τελευταια νεα ..τους εγραψα ολους και ξεχυθηκα σε καμπους και βουνα
και σκεφτηκα να δω και κατι που να ειναι αρεστο για την ζωγραφικη οτι ισως την επομενη φορα να παρω
και το κασελακι να το ζωγραφισω και τρομαξα κανονικα παντου το πρασινο σε δενδρα θαμνοι κλπ
και αντε τωρα να το αποσαφηνισω αυτο το χρωμα στο μουσαμα
και σκεφτηκα να δω και κατι που να ειναι αρεστο για την ζωγραφικη οτι ισως την επομενη φορα να παρω
και το κασελακι να το ζωγραφισω και τρομαξα κανονικα παντου το πρασινο σε δενδρα θαμνοι κλπ
και αντε τωρα να το αποσαφηνισω αυτο το χρωμα στο μουσαμα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:vallon έγραψε:εγώ θα πάω στην εκκλησία από αντίδραση στον κούλη
+1
η επανάσταση θα αρχίσει με τα ράσα...!!!!!
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

μπορει καποιος να σηκωσει αυτο το βιντεο ;
https://www.tiktok.com/?fbclid=IwAR3jH9 ... HD-8vuvSbg
ή να μου πει πως τα σηκωνουμε απο εκει ....
https://www.tiktok.com/?fbclid=IwAR3jH9 ... HD-8vuvSbg
ή να μου πει πως τα σηκωνουμε απο εκει ....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

vallon έγραψε:
η επανάσταση θα αρχίσει με τα ράσα...!!!!!
Ζητω το 2021!

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ