Αγγελτήρια θανάτων ανά τον κόσμο

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Αγγελτήρια θανάτων ανά το πανελλήνιο.

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 30 Δεκ 2021, 22:21

bizeli έγραψε:Ρε παιδιά δυο λεπτά λίγο.
Δεν είναι θέμα μόνο κανονισμών του φόρουμ. Είναι θέμα διαλεκτικής γενικότερα.
Θες να στηρίξεις μια άποψη έτσι;
Όσο πιο ισχυρά είναι τα επιχειρήματά σου, τόσο πιο εύκολα θα επιτύχεις τον στόχο σου. Όποιος και να είναι αυτός.

Πχ λέει και ο νέμο.
Ο θείος του ξαδέρφου μου που είναι γιατρός ... κτλ.Μα σου το λέω εγώ. Δε με πιστεύεις;
Τα επιχειρήματα τύπου "περιπτωσιολογία" είναι αδύναμα. Όχι ότι απαγορεύονται αλλά δεν μπορείς να έχεις και την απαίτηση ο άλλος να τα υιοθετήσει επειδή ταιριάζουν με αυτό που συζητάμε.

Εδώ καταρχάς δεν έχει γίνει ξεκάθαρο από τον νηματοθέτη ποιο είναι το θέμα του νήματος.
Λέω αυτό ... αλλά δε λέω αυτό...

Μιλάμε με γρίφους.

Ποιοι ειναι οι γριφοι που μιλαμε ? το 100% των ειδησεων πεθανε ανεμβολιαστος ειναι απο πληροφοριες της ξαδερφης .
Εχω τρεις μηνες που ζηταω το πρωτοκολλο που οριζει ως ανεμβολιαστο τον 2 δυο οσεις +14 ημερες και δεν βρισκεται κ;ανενας να μου το τριψει στην μουρη .
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 30 Δεκ 2021, 22:28

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Γιατι δεν αλλαζεις τιτλο στο παρατηρητηριο ψεκ αρνητων ,ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και προσβλητικος.

Δεν είναι και το ξέρεις. Δεν κάνει γενική και αόριστη αναφορά σε συμβάντα αλλά σε πραγματικά γεγονότα.
Το ''παρατηρητήριο κλπ'' τεκμηριώνει απολύτως τον τίτλο του καθώς κάτω από κάθε είδηση αναφέρεται η πηγή της.
Και τα σχόλια των ειδήσεων υπόκεινται στον αντίλογο όποιου θέλει να πάρει μέρος στη συζήτηση.

Η σελιδα η η εφημεριδα ειναι πηγη οταν αφορα την ειδηση ,ποια ειναι η ειδηση ?
πεθανε ζευγαρι ,τα παρακατω ηταν ανεμβολιστοι και μου ειπε η ξαδερφη δεν ειναι πηγη αλλα κουτσομπολια του αρθρογραφου ,μπορειτε να καταλαβετε την διαφορα?
Με την δικη σας λογικη να ανοιξω και εγω νημα
παρατηρητηριο μαλακισμενων ψεκομπολ πρεζακηδων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Δεκ 2021, 22:37

ВладимирВладимирович έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Μπαναρίστηκε.

Κάνε τα κουμάντα σου.

Γιατι παραπλανεις τον άνθρωπο ρε απσεκαστε απατεωνα;
Ο συντονισμός τι κάνει και αφηνει αυτον τον πορτοφολα να κυκλοφορεί ελεύθερα μεσ' στο καφενε; Μήπως εχετε και τιποτα κονε με το εγκληματικο τουτο στοιχειο; :hmmm

Προτείνω αυτομπαν λογω λογοκρισίας :dancing033:
2 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Δεκ 2021, 22:39

Προέλλην έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Γιατι παραπλανεις τον άνθρωπο ρε απσεκαστε απατεωνα;
Ο συντονισμός τι κάνει και αφηνει αυτον τον πορτοφολα να κυκλοφορεί ελεύθερα μεσ' στο καφενε; Μήπως εχετε και τιποτα κονε με το εγκληματικο τουτο στοιχειο; :hmmm

Προτείνω αυτομπαν λογω λογοκρισίας :dancing033:

Τσιμπα: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Screenshot_20211021-225741_copy_540x467.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Δεκ 2021, 22:46

Για τον Γ.Γ. όμως πανηγύριζες όταν ντεμέκ στράβωσε και έκανε στάση εργασιας :asd03:

Ψεκατζήδες, η φυσική σας θέση είναι στην γωνία της κοινωνίας.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Δεκ 2021, 22:51

Προέλλην έγραψε:Για τον Γ.Γ. όμως πανηγύριζες όταν ντεμέκ στράβωσε και έκανε στάση εργασιας :asd03:

Τον καλούσα ο ιδιος να γυρίσει σε εκεινο το νημα, γιατί γενικα ειμαι ψυχούλα και παντα συμπονω τον συνάνθρωπο μου :angel:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 30 Δεκ 2021, 23:13

Perseus1966 έγραψε:
πεθανε ζευγαρι ,τα παρακατω ηταν ανεμβολιστοι και μου ειπε η ξαδερφη δεν ειναι πηγη αλλα κουτσομπολια του αρθρογραφου ,μπορειτε να καταλαβετε την διαφορα?

Φίλε, Περσέα, πηγή εννοούμε από πού μεταφέρεις εσύ την είδηση και το τι λέει ακριβώς αυτή η είδηση και όχι αποσπασματικά.
Στην προκειμένη περίπτωση η πηγή για την είδηση που μετέφερε ο Προέλλην είναι Τα Νέα και το Νewit. Τα οποία με τη σειρά τους παραπέμπουν σε άλλες πηγές όπου άντλησαν τις πληροφορίες.
Το πώς θα αξιολογήσει ο καθένας το ρεπορτάζ που μεταφέρεται είναι δικό του θέμα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να υιοθετήσεις αυτά που λέει ο δημοσιογράφος.
Για αυτό κάνουμε διάλογο.
Αλλά για να κάνουμε διάλογο πρέπει να έχουμε κάποιο υλικό ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτό ζητήσαμε και από σένα. Φέρε μας την πηγή να την αξιολογήσουμε ως μέλη μιας συζήτησης (όχι ως συντονιστές) και να προχωρήσει έτσι το πράγμα.
Διάλογο δε θες;

Νομίζω το έχουμε κουράσει πολύ το θέμα.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 31 Δεκ 2021, 10:54

bizeli έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:

Φίλε, Περσέα, πηγή εννοούμε από πού μεταφέρεις εσύ την είδηση και το τι λέει ακριβώς αυτή η είδηση και όχι αποσπασματικά.
Στην προκειμένη περίπτωση η πηγή για την είδηση που μετέφερε ο Προέλλην είναι Τα Νέα και το Νewit. Τα οποία με τη σειρά τους παραπέμπουν σε άλλες πηγές όπου άντλησαν τις πληροφορίες.
Το πώς θα αξιολογήσει ο καθένας το ρεπορτάζ που μεταφέρεται είναι δικό του θέμα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να υιοθετήσεις αυτά που λέει ο δημοσιογράφος.
Αλλά για να κάνουμε διάλογο πρέπει να έχουμε κάποιο υλικό ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτό ζητήσαμε και από σένα. Φέρε μας την πηγή να την αξιολογήσουμε ως μέλη μιας συζήτησης (όχι ως συντονιστές) και να προχωρήσει έτσι το πράγμα.
Διάλογο δε θες;

Καμμια πηγη δεν εχουν στην καλυτερη αλληλοεπικαλουνται,γιατι πρεπει να τους λαμβανω υποψιν ?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Δεκ 2021, 12:07

Μας εκανε ο Διαδοχος μπιλιες με τις παπαριες του για δηθεν μπαναρισμα.

Περσεα εχεις μηνυμα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 31 Δεκ 2021, 13:04

bizeli έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:

Διάλογο δε θες;

Και να συμπληρώσω ότι αυτό που ζητάμε από τον Περσέα (την πηγή της είδησης που αναδημοσιεύει) ισχύει για όλους μας και καλό θα είναι την αναδημοσίευση να ακολουθεί ένας μικρός δικός μας σχολιασμός στη βάση του πώς εμείς αντιλαμβανόμαστε την είδηση που αναδημοσιεύουμε ώστε να υπάρξει αντίλογος επί του σχολίου.
Πηγή δε χρειάζεται μόνο στην περίπτωση κατάθεσης της προσωπικής μας γνώμης για οποιοδήποτε ζήτημα γιατί σε αυτή την περίπτωση η άποψη μας αποκτά το χαρακτήρα πηγής για περαιτέρω αναδημοσίευση έστω κι αν η δημοσίευση μας αφορά δράκους, φίδια και λοιπά είδη του ζωικού βασιλείου.
Ο αναγνώστης είναι αυτός που θα κρίνει τη βασιμότητα ή το ανυπόστατο της άποψης μας και θα μας χρησιμοποιήσει ως πηγή ή θα μας απορρίψει.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”