Αρίστος έγραψε:32χρονος φοιτητής
Χιλια χρονια μνημονιο λαιμαι

Αρίστος έγραψε:32χρονος φοιτητής

ВладимирВладимирович έγραψε:Μπα αυτο πες το σε παπαρριγοπουλικους αρβανιτοβλαχους υποστηρικτές της τρισχιλιετης συνεχειας, εγω αρνουμαι να δινω κωλο για να αποδειχθω γνησιος απογονος του Περικλή
Nandros έγραψε:ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:...
Σε ότι αφορά την έκφραση ομοφοβικός ,απαντώ ότι σαφώς είμαι ωμοφοβικός λόγω μικροβίων και ομοσιχασιάρης , αφού δεν φοβάμαι αλλά αναγουλιάζω με τη σκέψη μιας αντρικής λούτσας σε έναν αντρικό κώλο. Αν ενοχλεί κάποιον ,μπορεί να το καταγγείλει στη δικαιοσύνη.
Όχι, δεν είσαι ομοφοβικός.
Είναι δικαίωμα σου να μην σου αρέσει η ομοφυλοφιλία, όταν είσαι ετεροφυλόφιλος.
Αλλά υποθέτω ότι δεν ασχολείσαι όλη την ημέρα με το να βρίζεις τους γκέι/λεσβίες. Σαν τον μέσο άνθρωπο σήμερα, είσαι και εσύ - όπως και εγώ - αδιάφορος με το τί κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του. Αυτοί που το κάνουν ή ψάχνουν αφορμές για επιθέσεις, ναι είναι ομοφοβικοί.
Επομένως, μην φορτώνεσαι μια ταμπέλα που δεν σου ανήκει.
.

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν μας τα λες καλά, μήπως είσαι κανένας Εβραίος και δεν μας το λες;

Admin έγραψε:Κανονικά, τον Αχιλλέα, εκτός από μαύρο έπρεπε να τον δείχνουν και γκέι, να ταιριάζει με τους αρχαίους υμών προγόνους.
Άλλωστε από ό,τι λένε τον σφύριζε στον Πάτροκλο.![]()
Να κάνουμε μήνυση στο BBC για τη μη πιστή αναπαράσταση της αρχαιοελληνικής πραγματικότητας.![]()

Admin έγραψε:Παιδεραστία είχαν και οι Πέρσες, οπότε μάλλον ανατολίτικη συνήθεια ήταν.
Επίσης, θυμίζω και τα Σόδομα και τα Γομορα των Εβραίων ή το "οθωμανικό"..

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε: Επίσης μην ξεχνάς ότι οι Πέρσες ήταν Άριοι και όχι Αφρικανομεσανατολίτες