don't speak έγραψε:Ιδέα μου είναι ότι είναι οι περισσότεροι σε πιο γλυκομίλητο μουντ;
Κοντομπαναριστός excluded
Ναι νομίζω ότι έγινε η αρχή, σιγά σιγά ούλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι αγαπιόμαστε κατά βάθος.

don't speak έγραψε:Ιδέα μου είναι ότι είναι οι περισσότεροι σε πιο γλυκομίλητο μουντ;

Σταλινικο απολιθωμα έγραψε:Eγω ειμαι αυτος που οδηγησε τον Κλινοσοφιστη εδω.Καταφερα να τον βρω στο φβ και ευτυχως ειχε τις αναρτησεις του ανοιχτες στα σχολια του ειπα που ειμαστε και τα υπολοιπα ειναι ιστορια...

sys3x έγραψε:don't speak έγραψε:Ιδέα μου είναι ότι είναι οι περισσότεροι σε πιο γλυκομίλητο μουντ;
Ναι νομίζω ότι έγινε η αρχή, σιγά σιγά ούλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι αγαπιόμαστε κατά βάθος.

Τέλος!
Γύπας έγραψε:don't speak έγραψε:Ιδέα μου είναι ότι είναι οι περισσότεροι σε πιο γλυκομίλητο μουντ;
Ναι γμ το μνι μου. Το παρατήρησα και για μένα.

Τέλος!

Γύπας έγραψε:don't speak έγραψε:Ιδέα μου είναι ότι είναι οι περισσότεροι σε πιο γλυκομίλητο μουντ;
Λαχουρένιος έγραψε:Γύπας έγραψε:
Και για μενα γμ το κερατο μου μη σου γμσ
Γύπας έγραψε:Η νεαρά το λέει ως παράπονο εν τω μεταξύ. Δεν ξέρεις τι μπινελίκι γουστάρει από μας τους μπρουτάλ αλλά με γλυκές ταξιδιάρικες φωνές!

don't speak έγραψε:Άμα πω γμστ θα φάω τσαπί;