Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

-
Nostalgia
- Basic poster

Re: Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!
Ερμής έγραψε:Άλλο ο χαβαλετζης, άλλο ο επικίνδυνος. Ως συνήθως αυτά τα δύο δε πάνε και μαζί.
Ένας επικίνδυνος - ψυχάκιας ως συνήθως δεν έχει την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ.
Για τα μποτάκια συμφωνώ, αρκεί να υπάρχει ίση αντιμετώπιση προς όλους, ας πούμε δε μπορεί ο παν να μοστράρει μια ζωή τι κάνει το ΚΚ, που κατούρησε ο Μπογιόπουλος και τι ωραίο άρωμα είχαν, πόσο γαμάτο είναι το ΠΑΜΕ και αν πάει ο γολδεν να γράψει κάτι για τη ΧΑ να τον παίρνει και να τον σηκώνει.
Δεν είπα οτι το κάνετε, λέω οτι αν θέλουμε να μην έχουμε κομματικά μποτς θα πρέπει να είναι για όλους το ίδιο, αλλιώς θα κοιμηθείς φόρουμ ποικίλης ύλης και θα ξυπνήσεις φορουμ κομματικό.
Απολυτως σωστη τοποθετηση.
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Η ομάδα συντονισμού του φόρουμ:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Love Ready's
Admin έγραψε:Η ομάδα συντονισμού του φόρουμ:![]()
Με αυτά τα μπουφάν ,αλλά με πηλίκια του κόκκινου στρατού και εβραικά κοτσιδάκια μέσα σε πυρηνικό υποβρύχιο που δώρισε ο Σόρος στη Βραζιλία ,κάπου κάτω απ την Αρκτική . Αυτό.
2 .
-
don't speak
- Rookie poster

Admin έγραψε:Η ομάδα συντονισμού του φόρουμ:![]()
Έχετε και χοντροκώλη βλέπω
.gif)
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

don't speak έγραψε:Admin έγραψε:Η ομάδα συντονισμού του φόρουμ:![]()
Έχετε και χοντροκώλη βλέπω
Ολη μερα καθισιο να σας συντονιζω, πηρα μερικα κιλακια μωρε...

0 .
-
Nostalgia
- Basic poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:υπονομευτικές ομαδούλες, εδώ δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα να ευδοκιμήσουν.
Ηδη ετοιμαζω ομαδα με σκοπο την υπονομευση σου, καταρχην και μονο η λεξη "Διαδοχος" θα πρεπει να χρησιμοποιειται απο καποιον Δεξιο με Βασιλικες προεκ-τασεις. Εσυ μπορεις να το αλλαξεις σε "Συντροφος Καλοτροπος", "Γεν. Γραμματεας Κακοτροπος", "Κομμισαριος Ιδιοτροπος" κλπ....

0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
Juno
- Rookie poster

Admin έγραψε:Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι λέει κάτι ένας λογαριασμός και απαντάει στον εαυτό του ο ίδιος πάλι λογαριασμός, σαν να ήταν άλλο πρόσωπο/λογαριασμός.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλασσική περίπτωση βλάβης ή αλλιώς οι συνέπειες του να γράφεις με 5-10 προφίλ σε 3-4 διαφορετικά φόρα και με καμιά 20αριά στα σόσιαλ μίντια. Όλο κάπου θα μπερδευτείς.![]()
![]()
*έχω και σκρήνσοτ κρατήσει, αν θέλετε να φτιάξετε καινούριο συκώτι.
Θέλουμε!!!!
.
0 .
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=6&t=7399 Απορία:αν ήταν free ομοφυλοφιλία/παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα,ξέρουμε gay ζευγάρια της εποχής;Αν οι νόμοι του Σόλωνα δεν απαγόρευαν σε ομοφυλόφιλους να πολιτεύονται, να γίνονται ιερείς,να κυκλοφορούν στην αγορά, ξέρουμε gay ιερέα, πολιτικό;
-
Ελληγεννής
- Rookie poster

Μεταξύ μας, επίσης, στην ΝΔ έσερνα τα εξ αμάξης στο συγχωρεμένο και δεν ένιωσα καμμιά στιγμή ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον μου. Τον Ταλαίπωρο δεν τον μετράω γιατί τον θεωρώ μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας και δεν τον θεωρώ καν ικανό για επίθεση. Κάτι ασυναρτησίες μού απαντούσε. Πάντως ποστ δεν μου διέγραφε.
Στον Αρίστο την έπεσαν όλοι -κι εγώ μαζί-, γιατί η ασπρομαυροποίηση της πραγματικότητας που επιχειρεί είναι εξοργιστική και έχει κάνει τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες που έχω δει από χρήστη οποιουδήποτε φόρουμ.
Στον Αρίστο την έπεσαν όλοι -κι εγώ μαζί-, γιατί η ασπρομαυροποίηση της πραγματικότητας που επιχειρεί είναι εξοργιστική και έχει κάνει τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες που έχω δει από χρήστη οποιουδήποτε φόρουμ.
0 .
Και η ΕΡΤ στο κόλπο?