Κατά τα άλλα έχω άδεια

vallon έγραψε:χτες έτριψα τη βάρκα από κάτω όλη με το τριβείο για να την καθαρίσω από την τραγάνα. Η βάρκα ήταν πάνω στο τρέιλερ και μπήκα από κάτω τρίβοντας..
Μου έφυγε η ούγια και γέμισε η μούρη μου μπλε χρώμα, της μουράβιας...
Με βλέπει μια γειτόνισσα με τα μούτρα μπλε, τρόμαξε και μετά έβαλε τα γέλια...
Τέλος!

vallon έγραψε:δεν ξέρω τι μηχανή να αποφασίσω να πάρω, έχω βαρεθεί το χορνετ και θέλω κάτι πιο ξεκούραστο , σαν ένα τρανάλπ
όχι τίποτα καινούργιο, ένα του 2003 πχ θα μου έκανε , σιγά μην σκάσω λεφτά για μηχανή...
δυο χιλιάρικα και πολλά του είναι
αν το καλοσκεφτόταν καποιος, εδώ στη βρωμοχαβουζοαθήνα, μόνο με μηχανή αντέχεις να κυκλοφορείς
Τέλος!
Γύπας έγραψε:vallon έγραψε:δεν ξέρω τι μηχανή να αποφασίσω να πάρω, έχω βαρεθεί το χορνετ και θέλω κάτι πιο ξεκούραστο , σαν ένα τρανάλπ
όχι τίποτα καινούργιο, ένα του 2003 πχ θα μου έκανε , σιγά μην σκάσω λεφτά για μηχανή...
δυο χιλιάρικα και πολλά του είναι
αν το καλοσκεφτόταν καποιος, εδώ στη βρωμοχαβουζοαθήνα, μόνο με μηχανή αντέχεις να κυκλοφορείς
Εγώ αν ήμουν φραγκάτος και δεν χρειάζοταν να δουλέψω, θα κυκλοφορούσα μόνο με συγκοινωνίες. Δεν θα βιαζόμουν για κάτι και θα ήταν στα παπάρια μου. Δεν δεσμεύεσαι έτσι και να παρκάρεις ή να έχεις στο μυαλό σου να το πάρεις για να γυρίσεις.