Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 17:55

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αν και ειναι προσωπικο σας το ζητημα βλεπω οτι οι κινησεις σας και οι αποφασεις σας ειναι ανεξαρτητες απο την σεξουαλικη χημεια η οποα σας ειναι αδιαφορη

Γιαννακη σε γαμο στα 60 το σεξ δεν ειναι πρωτη προτεραιοτητα. Για μενα τουλαχιστον. Φυσικα δεν ειναι και αδιαφορο αλλα τωρα δεν θα ψαξω και για ιδανικες χημειες.

Εγω θελω να εχω ενα καλο συντροφο στα δυσκολα χρονια. Και αν σταθει κοντα μου θα της σταθω κι εγω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 17:57

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Γιατι δεν θα παντρευτω μονο μια γυναικα αλλα και ενα μερος στην επαρχια με τους συγγενεις της.

.

Δε θα μπορεσετε να σταθειτε εκει με τους κομπλεξικους, δεν αξιζει τον κοπο.

Η αληθεια ειναι οτι σε μερος που η κεντρικη διασκεδαση ειναι η πρεφα στο καφενειο του χωριου η οι Ουκρανιδες στο μπαρακι του διπλανου χωριου, θελει γερα κοτσια για να επιβιωσεις.

Θελω ομως να μπορεσω να βρω ενα προσχημα να παω επι τοπου να δω πως ειναι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 20 Φεβ 2019, 19:31

Ραν ταν πλαν έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:Εγώ έγινα απολογητής του καπιταλισμού ρε νοσταλγέ της φεουδαρχικής καταπίεσης του μεσσαίωνα;

Μαξ είναι φανερή η στροφή σου προς το νεοφιλελευθερισμό. Έστω κι αν κρατάς, για τους τύπους και μόνο, την τυπική φρασεολογία των αναρχοκαπιταλιστών, δε μας προκαλεί αυτό καμιά έκπληξη αφού βρίσκεσαι σε απόλυτη συνάφεια με τη συνηθισμένη πολιτική μεταστροφή όλων των αναρχικών μετά την ηλικία των 23 ετών. :fico:

Μάλλον εσυ δεν έχεις διαβάσεις ουτε καν το μανιφέστο των Μαρξ-Ενγκελς
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 20 Φεβ 2019, 19:39

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:
Εγώ έγινα απολογητής του καπιταλισμού ρε νοσταλγέ της φεουδαρχικής καταπίεσης του μεσσαίωνα; Η απελευθέρωση της ανθρωπότητας θα αφορά όλους μας ή δεν θα είναι κανένας ελεύθερος. Οι γυναίκες καταπιέζονται συστημικά απο την πατριαρχία και εσυ είσαι απολογητής της. Οπου δεις αυταρχικό ή δικτάτορα, τρέχεις να υποκλιθείς θλιβερό ανθρωπάκι.

η απελευθερωση των ηθων παει πακετο με τις ελευθερες αγορες

"απελευθερωσου" με τους καπιταλιστες καταπιεστες που αναπαραγουν τους μηχανισμους καταπιεσης μεσω της ψευδεπιγραφης ελευθεριοτητας που εξυπηρετει οτι πιο φεουδαλικο και αυταρχικο

εσεις οι απολογητες του φεμινισμου ποτε δεν τασσεστε υπερ του γκρεμισματος του καπιταλιστικου συστηματος

αντε και καλο gay pride parade με την χορηγια της αμερικανικης πρεσβειας και του "ανθρωπιστικου" αμερικανικου κρατους

Α)Ποια απελευθέρωση των ηθών; Οσο θέλει ο καθένας καθορίζει το ήθος του και την σεξουαλική του ζωή. Παντως οι αντρες έχουν περισσότερο το ελευθερο να γμησουν. Αν παει με πολλές ο άντρας, ειναι μαγκας, αν η γυναίκα πάει με πολλους, είναι πουτανα.

Β)Το σεξ ειναι καλό πράμα.

Γ)Απελευθερωνόμαστε με ανθρώπους που αγαπάμε.

Δ)Δεν είμαστε απολογητές του φεμινισμού, είμαστε ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ

Ε)Το gay pride δεν έχει να κάνει τίποτε με τον αναρχοφεμινισμό. Περισσότερο μοιάζει με αστικό πανηγυρι. Δεν είμαστε ενάντια σε ο,τι κάνει κάποιος αστος.
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Φεβ 2019, 20:02

Αρίστος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αν και ειναι προσωπικο σας το ζητημα βλεπω οτι οι κινησεις σας και οι αποφασεις σας ειναι ανεξαρτητες απο την σεξουαλικη χημεια η οποα σας ειναι αδιαφορη

Γιαννακη σε γαμο στα 60 το σεξ δεν ειναι πρωτη προτεραιοτητα. Για μενα τουλαχιστον. Φυσικα δεν ειναι και αδιαφορο αλλα τωρα δεν θα ψαξω και για ιδανικες χημειες.

Εγω θελω να εχω ενα καλο συντροφο στα δυσκολα χρονια. Και αν σταθει κοντα μου θα της σταθω κι εγω.

.

λοιπόν
παρ ότι έχουμε έξι χρόνια διαφορά , έχουμε απίστευτα μεγάλη διαφορά στον τρόπο σκέψης και δεν νομίζω ότι είναι ηλικιακό,
πλησιάζοντας πολύ περισσότερο στις αντιλήψεις και στάσεις του μιστερ μαξ, έχω να σου πω ότι μάλλον θα ήσουν έτσι και παλιότερα, δηλ δεν πιστεύω ότι αυτή η λογική σου ξεκίνησε τώρα στα 60ήντα.
Εκτός και εγώ μάλλον είμαι σφάλμα της φύσης και λέω χωρίς να κλαίγομαι.,..

ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη...!!!!!
όσα πάνε και όσα έρθουν
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Φεβ 2019, 20:06

Για τον Μαξ και για τον Ραν
οσο ο ενας ειναι αναρχας αλλο τοσο και ο αλλος ειναι κομμουνιστης

ακουστε και ενα αλλο ...απο τους τοσους τραχαναδες
που αγοραζα για την μανα μου ανακαλυψα εναν που μου τον σύστησε
ενας φιλος θρακιωτης εχει τα εξης καταπληκτικα συστατικα
-νηστίσιμος- βιολογικος-νοστιμος-και καυτερος!!!
Δεν τον δοκιμασα ακομη καθοτι εχω φαει τοσους πολλους τραχαναδες
οταν ημουν μικρο παιζακι στο χωριο που μεγαλωνοντας ακουγα για τραχανα
και εφευγα αλαργα Αυτος ομως ειναι θρακιωτικος+ καυτερος
και αυτες τις μερες θα παραγειλω στη "μαμα" να μου ετοιμασει εναν
Ας δωσουμε ζωη στα μικρα εργαστηρια οπου εργαζονται κυριως γυναικες
και γενικως στην επαρχια :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Φεβ 2019, 20:11

Για τον Αριστο και για το παραλιγο συνοικεσιο να πω και εγω την ξερολα μου
αν το κανεις με ψυχρη λογικη εξεταζοντας ολες τις παραπλευρες πτυχές
θα εχει επιτυχια
Αν οχι θα αποτυχεις παταγωδώς

ενς φιλος με 4 γαμους με ακουσε στον τελευταιο του και βρηκε την ησυχία του
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Φεβ 2019, 20:14

ωραία αυτή η κοκα κόλα

παμ παρακάτ
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 20:28

vallon έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.

λοιπόν
παρ ότι έχουμε έξι χρόνια διαφορά , έχουμε απίστευτα μεγάλη διαφορά στον τρόπο σκέψης και δεν νομίζω ότι είναι ηλικιακό,
πλησιάζοντας πολύ περισσότερο στις αντιλήψεις και στάσεις του μιστερ μαξ, έχω να σου πω ότι μάλλον θα ήσουν έτσι και παλιότερα, δηλ δεν πιστεύω ότι αυτή η λογική σου ξεκίνησε τώρα στα 60ήντα.
Εκτός και εγώ μάλλον είμαι σφάλμα της φύσης και λέω χωρίς να κλαίγομαι.,..

ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη...!!!!!
όσα πάνε και όσα έρθουν

Αλλιμονο μου ρε vallon αν περιμενα να απολαυσω το σεξ στα 60 και να το χω πρωτη προτεραιοτητα.

Πατωντας σε αυτη την ηλικια πρεπει να εχεις ψηλοτερους στοχους απο το κρεβατι.

Διαφορετικα θα εβρισκα μια 40ρα φλογερη να παντρευτω που νομοτελειακα θα μου τα τρωγε και σε λιγα χρονια θα με κερατωνε.

.
1 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 21:24

Ισως βεβαια φταιει που τα τελευταια χρονια την εχω βγαλει με παρανομη σχεση.

Οποτε το σεξ δεν μου ειναι απωθημενο.

Αντιθετα απωθημενα εχω αυτη τη στιγμη ταξιδακια με την επομενη συντροφο, εξοδους σε καλα μαγαζια και να μου σερβιρει το πρωινο την ωρα που θα χαζευω τις πρωτες ειδησεις στο ιντερνετ.

Επισης να ξερει να μου φτιαχνει καλο μεζε για το ουζο σε μενα και τους φιλους μου.

.
1 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”