Πράγματα της καθημερινότητας που μας κάνουν...
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Πράγματα της καθημερινότητας που μας κάνουν...
H έκφραση: κάνει «γκελ». Με εξοργίζει.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:H έκφραση: κάνει «γκελ». Με εξοργίζει.

0 .
-
bizeli
- Moderator

Κι έρχονται φορές που θες απλά να πεις στον υπολογιστή σου
Whats your fucking problem?
Whats your fucking problem?
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

...να μην έχουμε πλέον καμία απορία για το από ποια δεξαμενή ψηφοφόρων αντλήθηκε
το 41% της νδ.
Στημένος σήμερα στην ουρά ταμείου σούπερ μάρκετ κρατώντας παραμάσχαλα μια κοκακόλα και ένα
σαμπουάν.
Μπροστά μου μεσήλιξ και κάτι καρνάβαλος με πλατινέ μαλλί, τρεις πόντους σοβάτισμα στη μάπα
μπας και κρυφτεί το μπλατσάδιασμα, νύχια λεοπάρδαλης πολλαπλών αποχρώσεων, σηκωμένα στα αυτιά
τα 14 νούμερο πεσμένα βυζόμπαλα, ξεχειλωμένη κωλάθρα δυο στρέμματα σφιγμένη σε κολλάν ανάγλυφο
από την κυτταρίτιδα, ξώφτερνο δωδεκάποντο με σκασμένη φτέρνα και όλον στάιλ τεκνατζούς γεροντομπεμπέκας
που όση ώρα περίμενε να φτάσει στο ταμείο εκθείαζε μεγαλοφώνως την κυβερνητική πολιτική και τι
πρωθυπουργάρα έχουμε χωρίς κανείς να της δίνει σημασία.
Και με το που φτάνει και ακουμπάει το καλάθι στον πάγκο ρωτάει ατάκα την ταμία γιατί φορούσε μάσκα.
Έχω κρυώσει απάντησε η κοπέλα με φανερή την πρόθεση της να μη δώσει συνέχεια αλλά απτόητη
η μπουργάνα άρχισε να λέει ναζιάρικα ότι και η μαμά της είναι κρυωμένη και η θεια της και όλες οι φίλες της
από την τοπική της νδ αλλά ευτυχώς η ίδια αν και άρπαξε κρύωμα το πέρασε εξ απαλών ονύχων.
Στο σημείο αυτό σκέφτηκα πόσο χρήσιμο θα ήταν σήμερα να ανοίγαμε ''πηγάδες'' σε κάθε γειτονιά
και ότι αν είχα μαζί μου ''κορκόδειλο'' θα τον αμόλαγα να την κατασπαράξει.
το 41% της νδ.
Στημένος σήμερα στην ουρά ταμείου σούπερ μάρκετ κρατώντας παραμάσχαλα μια κοκακόλα και ένα
σαμπουάν.
Μπροστά μου μεσήλιξ και κάτι καρνάβαλος με πλατινέ μαλλί, τρεις πόντους σοβάτισμα στη μάπα
μπας και κρυφτεί το μπλατσάδιασμα, νύχια λεοπάρδαλης πολλαπλών αποχρώσεων, σηκωμένα στα αυτιά
τα 14 νούμερο πεσμένα βυζόμπαλα, ξεχειλωμένη κωλάθρα δυο στρέμματα σφιγμένη σε κολλάν ανάγλυφο
από την κυτταρίτιδα, ξώφτερνο δωδεκάποντο με σκασμένη φτέρνα και όλον στάιλ τεκνατζούς γεροντομπεμπέκας
που όση ώρα περίμενε να φτάσει στο ταμείο εκθείαζε μεγαλοφώνως την κυβερνητική πολιτική και τι
πρωθυπουργάρα έχουμε χωρίς κανείς να της δίνει σημασία.
Και με το που φτάνει και ακουμπάει το καλάθι στον πάγκο ρωτάει ατάκα την ταμία γιατί φορούσε μάσκα.
Έχω κρυώσει απάντησε η κοπέλα με φανερή την πρόθεση της να μη δώσει συνέχεια αλλά απτόητη
η μπουργάνα άρχισε να λέει ναζιάρικα ότι και η μαμά της είναι κρυωμένη και η θεια της και όλες οι φίλες της
από την τοπική της νδ αλλά ευτυχώς η ίδια αν και άρπαξε κρύωμα το πέρασε εξ απαλών ονύχων.
Στο σημείο αυτό σκέφτηκα πόσο χρήσιμο θα ήταν σήμερα να ανοίγαμε ''πηγάδες'' σε κάθε γειτονιά
και ότι αν είχα μαζί μου ''κορκόδειλο'' θα τον αμόλαγα να την κατασπαράξει.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ραν ταν πλαν έγραψε:...να μην έχουμε πλέον καμία απορία για το από ποια δεξαμενή ψηφοφόρων αντλήθηκε
το 41% της νδ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

εχω μια τρελη γειτονισα με τρια και ποτε τεσσερα σκυλια καθε απογευμα
θα βγαλει τα κοπροσκυλα για να χεσουν προσεξτε τωρα καταλαβαινει και η ιδια
οτι οταν καταχεσουν ενα δρομο θα εχει προβλημα για αυτο διαλεγει δρομους εναλλαξ
δυο μερες τωρα καταχεζει τον δικο μου δρομο που πηγαινοερχομαι
ξεχασα να αναφερω οτι στις βολτες της παιρνει μαζι της και το υποζυγιο να κουβαλα
τον εναν σκυλο με λουρι
ψηφιζει συριζα και κκε
οτι οταν καταχεσουν ενα δρομο θα εχει προβλημα για αυτο διαλεγει δρομους εναλλαξ
ξεχασα να αναφερω οτι στις βολτες της παιρνει μαζι της και το υποζυγιο να κουβαλα
τον εναν σκυλο με λουρι
ψηφιζει συριζα και κκε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:εχω μια τρελη γειτονισα με τρια και ποτε τεσσερα σκυλια καθε απογευμα
τον εναν σκυλο με λουρι
ψηφιζει συριζα και κκε
Να σε ρωτήσω κάτι; Ειλικρινής η απορία. Πώς ξέρεις ότι όλα αυτά τα σκατά που βλέπεις στους δρόμους είναι από σκύλο και όχι από άνθρωπο;
Εγώ έχω δει πολλές φορές ανθρώπους να κάνουν την ανάγκη τους δημόσια.
Γενικά βλέπεις τι σκουπιδιαρό κυκλοφορεί εκεί έξω πεταμένα από ανθρώπους ή μόνο στις κουράδες των σκύλων εστιάζεις;
0 .
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:εχω μια τρελη γειτονισα με τρια και ποτε τεσσερα σκυλια καθε απογευμα
τον εναν σκυλο με λουρι
ψηφιζει συριζα και κκε
Να σε ρωτήσω κάτι; Ειλικρινής η απορία. Πώς ξέρεις ότι όλα αυτά τα σκατά που βλέπεις στους δρόμους είναι από σκύλο και όχι από άνθρωπο;
Γενικά βλέπεις τι σκουπιδιαρό κυκλοφορεί εκεί έξω πεταμένα από ανθρώπους ή μόνο στις κουράδες των σκύλων εστιάζεις;
σαν εικονα βρε μπιζελι ....δες μια γυναικα με μαλλι κοντο να ανεμιζει
να κρατα ενα λουρι ή δυο με σκυλια και ο συζηγος με ενα λουρι παντα πιο μπροστα
με ενα σκυλι ή δυο ...και να ακολουθουν αλλα δυο αδεσποτα λεει αυτη που τα ταιζει
ε δεν θα χεζουν;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:σαν εικονα βρε μπιζελι ....δες μια γυναικα με μαλλι κοντο να ανεμιζει
με ενα σκυλι ή δυο ...και να ακολουθουν αλλα δυο αδεσποτα λεει αυτη που τα ταιζει
ε δεν θα χεζουν;
Δεν αποκλείεται να είναι και ανθρώπινες οι κουράδες. Όπως και τα ούρα.
Έχεις δει ειδικά τους άντρες να κατουράνε σε γωνίες και εμείς να είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τα αχαμνά τους ακόμα και μέρα μεσημέρι;
Γενικά όπου σταθείς και όπου βρεθείς πολύ ανθρώπινη βρομιά ρε φίλε. Μου κάνει εντύπωση όμως που αυτά δεν τα παρατηρείς αλλά σε ενοχλούν επιλεκτικά (και εμμονικά μην σου πω) κάποια πράγματα.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

nemo έγραψε:bizeli έγραψε:
σαν εικονα βρε μπιζελι ....δες μια γυναικα με μαλλι κοντο να ανεμιζει
ε δεν θα χεζουν;
Εδώ πάντως όλοι σκυλάδες έχουν σακουλάκι-γάντι μαζί τους και τα μαζεύουν. Είναι θέμα πολιτισμού βέβαια.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts