Freisinniger έγραψε:ωωω καλά παιχνιδάρα, είμαι στο επίπεδο 6, τώρα κάνω τις μικρές αποστολές
Προσοχή στο καύσιμο και να μη στην "πέσουν"

Freisinniger έγραψε:ωωω καλά παιχνιδάρα, είμαι στο επίπεδο 6, τώρα κάνω τις μικρές αποστολές

Freisinniger έγραψε:ναι αλλά μου χαλάει την αυτοσυγκέντρωση ο κάθε βλαμμένος εδώ μέσα

Admin έγραψε:Define τότε "Ασιάτισσες".
Και μην αρχίζεις και μου βάζεις τίποτα Βορειοκορεάτισσες, μιλάμε για γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε ένας δυτικός να κάνει δεσμό.

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Admin έγραψε:Define τότε "Ασιάτισσες".
Και μην αρχίζεις και μου βάζεις τίποτα Βορειοκορεάτισσες, μιλάμε για γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε ένας δυτικός να κάνει δεσμό.
Οτιδήποτε απο κεντρική έως Άπω Ανατολή, και απο Σιβηρία ως Νοτιο Ανατολική Ασία. Δλδ Τουβανές, Μογγόλες, Ουζμπέκες, Βιετναμέζες, Ταϋλανδές, Κορεάτισσες, Γιαπωνέζες, Κινέζες, Θιβετιανές, κλπ κλπ

Admin έγραψε: Τώρα σοβαρά το λες ότι σου αρέσουν οι Ουζμπέκες;;![]()

Όλοι αυτοί οι πληθυσμοί έχουν πολλές και μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
Για τις Κινέζες πάντως δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Ίσως και να έτυχε, αλλά μιλάμε για πολύ μαλακισμένη νοοτροπία 2-3 κοπέλες που είχα γνωρίσει παλιότερα.

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Αυτές με ασιατικά ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ναι

.gif)

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Admin έγραψε: Τώρα σοβαρά το λες ότι σου αρέσουν οι Ουζμπέκες;;![]()
Αυτές με ασιατικά χαρακτηριστικά, ναιΌλοι αυτοί οι πληθυσμοί έχουν πολλές και μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
Σαφώς. Εγώ είμαι όμως φαν της ασιατικής-μογγολοειδούς συνιστώσας τους. Ας πούμε μου αρέσουν οι Ινδονήσιες ή Σιγκαπουριανές κινεζικής εθνικής καταγωγής.Για τις Κινέζες πάντως δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Ίσως και να έτυχε, αλλά μιλάμε για πολύ μαλακισμένη νοοτροπία 2-3 κοπέλες που είχα γνωρίσει παλιότερα.
Είναι γενικά κλειστοί και αλλαζόνες, αλλά όταν τους γνωρίσεις πραγματικά είναι γαμάτοι