τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Ιαν 2018, 23:39

Freisinniger έγραψε:ωωω καλά παιχνιδάρα, είμαι στο επίπεδο 6, τώρα κάνω τις μικρές αποστολές

Προσοχή στο καύσιμο και να μη στην "πέσουν" :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Ιαν 2018, 23:52

έχω παίξει όλα τα προηγούμενα ξέρω τον ρόλο του παιχνιδιού και γενικότερα το στορυ
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιαν 2018, 00:35

Freisinniger έγραψε:ναι αλλά μου χαλάει την αυτοσυγκέντρωση ο κάθε βλαμμένος εδώ μέσα

Welcome to the internet
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 13 Ιαν 2018, 17:12

"Δεκαπέντε χιλιάδες και μία ,στραβάδια απολύομαι" ,τελικά "απολύθηκε" κι ο Τζιμάκος :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 15:04

Admin έγραψε:Define τότε "Ασιάτισσες".

Και μην αρχίζεις και μου βάζεις τίποτα Βορειοκορεάτισσες, μιλάμε για γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε ένας δυτικός να κάνει δεσμό.

Οτιδήποτε απο κεντρική έως Άπω Ανατολή, και απο Σιβηρία ως Νοτιο Ανατολική Ασία. Δλδ Τουβανές, Μογγόλες, Ουζμπέκες, Βιετναμέζες, Ταϋλανδές, Κορεάτισσες, Γιαπωνέζες, Κινέζες, Θιβετιανές, κλπ κλπ
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Ιαν 2018, 15:12

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Admin έγραψε:Define τότε "Ασιάτισσες".

Και μην αρχίζεις και μου βάζεις τίποτα Βορειοκορεάτισσες, μιλάμε για γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε ένας δυτικός να κάνει δεσμό.

Οτιδήποτε απο κεντρική έως Άπω Ανατολή, και απο Σιβηρία ως Νοτιο Ανατολική Ασία. Δλδ Τουβανές, Μογγόλες, Ουζμπέκες, Βιετναμέζες, Ταϋλανδές, Κορεάτισσες, Γιαπωνέζες, Κινέζες, Θιβετιανές, κλπ κλπ

Τώρα σοβαρά το λες ότι σου αρέσουν οι Ουζμπέκες;; :s_no

Όλοι αυτοί οι πληθυσμοί έχουν πολλές και μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
Για τις Κινέζες πάντως δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Ίσως και να έτυχε, αλλά μιλάμε για πολύ μαλακισμένη νοοτροπία 2-3 κοπέλες που είχα γνωρίσει παλιότερα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 15:27

Admin έγραψε: Τώρα σοβαρά το λες ότι σου αρέσουν οι Ουζμπέκες;; :s_no

Αυτές με ασιατικά χαρακτηριστικά, ναι

Εικόνα

Σαφώς. Εγώ είμαι όμως φαν της ασιατικής-μογγολοειδούς συνιστώσας τους. Ας πούμε μου αρέσουν οι Ινδονήσιες ή Σιγκαπουριανές κινεζικής εθνικής καταγωγής.

Για τις Κινέζες πάντως δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Ίσως και να έτυχε, αλλά μιλάμε για πολύ μαλακισμένη νοοτροπία 2-3 κοπέλες που είχα γνωρίσει παλιότερα.

Είναι γενικά κλειστοί και αλλαζόνες, αλλά όταν τους γνωρίσεις πραγματικά είναι γαμάτοι :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Ιαν 2018, 15:29

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Αυτές με ασιατικά ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ναι

Εικόνα

fixed :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Ιαν 2018, 17:07

Ζουράρις : κι εγώ αν δε γούσταρα ( από καιρό) πλέον, θα έφευγα δυναμικά και κάνοντας τα πουτάνα όλα :good: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 14 Ιαν 2018, 19:28

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Admin έγραψε: Τώρα σοβαρά το λες ότι σου αρέσουν οι Ουζμπέκες;; :s_no

Αυτές με ασιατικά χαρακτηριστικά, ναι

Εικόνα

Σαφώς. Εγώ είμαι όμως φαν της ασιατικής-μογγολοειδούς συνιστώσας τους. Ας πούμε μου αρέσουν οι Ινδονήσιες ή Σιγκαπουριανές κινεζικής εθνικής καταγωγής.

Είναι γενικά κλειστοί και αλλαζόνες, αλλά όταν τους γνωρίσεις πραγματικά είναι γαμάτοι :D

κουκλακι :D
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”