Λαχουρένιος έγραψε:Από την άλλη βέβαια ο σωστός άντρας που ξέρει με τι έχει να κάνει όταν μπλέκει με την όποια γυναίκα ό,τι και να του κάνει ποτέ των ποτών δεν τη βρίζει, δε μαλώνει μαζί της σε καμιά περίπτωση, δεν την παίρνει ποτέ τηλέφωνο για να δει τι κάνει και πού είναι, την αφήνει να βγαίνει όποτε και με όποιους γουστάρει χωρίς να ρωτάει το πώς και το γιατί, αδιαφορεί για το πώς ντύνεται και για το πώς βάφεται και για το πού χαλάει τα λεφτά της, αν θέλει να τον παρατήσει γιατί βρήκε καλύτερο αγόρι της φτιάχνει τη βαλίτσα και της καλεί και το ταξί (το οποίο και πληρώνει ο ίδιος) και αν φάει και το σχετικό κέρατο τα παπάρια του κουνιούνται αφού δε θα μπει στον κώλο του, και γενικά κρατάει μια στάση απέναντι της σε φάση αυτός είμαι και άμα γουστάρεις κάθεσαι, δε γουστάρεις φεύγεις και να μη μας γράφεις.
Αυτά από άνθρωπο που έχει φάει το κέρατο της αρκούδας, δεν έχει βρίσει και δεν έχει μαλώσει ποτέ με καμία (ενώ μου έχουν σούρει τον άσουρτο όπως λένε και στο χωριό μου τον ένδοξο Μελιγαλά) και όταν του μιλάει γυναίκα για έρωτες και πίστη στον αιώνα τον άπαντα τη συνδέει με την ηλεκτρική σκούπα σε φουλ λειτουργία για να μην ακούει τις μαλακίες της.![]()
Αυτη ειναι η πιο σωστη αρσενικη συμπεριφορα. Οι ζηλιες, οι φωνες και τα σκηνικα ειναι για τα παιδακια και τους μικροτσουτσουνους. Οσο μεγαλωνω τοσο περισσοτερο το συνειδητοποιω και προσπαθω να φτασω στα επιπεδα ζεν που περιγραφεις.
Πανεύκολο ή πις οφ κέικ που λένε και οι Εσκιμώοι.
Απλά βλέπεις τις γυναίκες όπως είναι και δεν εννοώ αμακιγιάριστες.
Το ότι έχουν μια τρύπα παραπάνω από εμάς δεν τις καθιστά τίποτα το εξαιρετικό.
Απομυθοποίησε τες κάνοντας βίωμα σου ότι όπως και σε εμάς βρομάει το στόμα τους το πρωί, βρομάνε τα πόδια και οι μασχάλες τους, κατουράνε, κλάνουν και χέζουν, τις πιάνει κι αυτές τσίρλα και αν δεν πλύνουν το πράμα τους μετά από οχτώ ώρες στη δουλειά και πέντε κατουρήματα (όπως είπε και μια πιτσιρίκα στο ρουκ ζουκ) βγάζει τέτοια μπόχα που η μυρωδιά από ψαροκασέλες φαντάζει σανέλ νούμερο πέντε.
Αυτό όσο κι αν ακούγεται σαν μισογυνισμός δεν είναι τίποτα άλλο από ρεαλισμός και γνώση της πραγματικότητας.
Και όσο κι αν σε εξιτάρει κάποιος υπέροχος γυναικείος κώλος για τον οποίο θα είσαι πρόθυμος να κάνεις μέχρι και τεμενάδες έχε πάντα στην άκρη του μυαλού σου ότι κι αυτός σκατά βγάζει κάθε πρωί ή αν είναι δυσκοίλιος κάθε δυο ή τρεις μέρες.
Θα μου πεις ναι ρε αλλά τα πνευματικά προσόντα;
Ρε μια χαρά είναι κι αυτά και να τα 'χουν να τα χαίρονται οι κυρίες αρκεί να μην τα χρησιμοποιούν με τρόπο αντίστοιχο με αυτόν του μουνιού τους όταν στοχοποιούν κάποιον από εμάς τα αθώα αρσενικά.
Και να θυμάσαι πάντα, το μ.ουνί σέρνει καράβι μόνο στην περίπτωση που το καράβι πριν συρθεί έχει απαραίτητα ευνουχιστεί.