Η τέλεια σχέση.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

πότε μια σχέση θεωρείται τέλεια;

όταν κλάνει ο ένας από τους δύο χωρίς να διαμαρτύρεται ο άλλος.
7
16%
όταν χέζουν με ανοιχτή την πόρτα του wc.
6
14%
όταν σκυλοβρομάει σκορδίλα ο ένας αλλά το παραβλέπει ο άλλος.
6
14%
όταν δεν βγάζουν κάλτσες και μπλουζάκι στο σεξ.
4
9%
όταν δεν πλένει τον κώλο του το μωρό αλλά ο άλλος της τον σφυρίζει εξ αδιαιρέτου.
5
12%
όταν την πιάνει στα τέσσερα με τον υδραυλικό και το περνάει στο ντούκου.
1
2%
όταν τον πιάνει με τη γειτόνισσα και χώνεται κι αυτή στο κόλπο.
4
9%
όταν χτυπάει κάποιο κινητό και δε ρωτάει ο ένας τον άλλο ποιος σε πήρε.
3
7%
ή όταν δεν τρώνε τις κυριακές και γιορτές στις πεθερές;
7
16%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Η τέλεια σχέση.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Αύγ 2021, 14:52

Λαχουρένιος έγραψε:
Από την άλλη βέβαια ο σωστός άντρας που ξέρει με τι έχει να κάνει όταν μπλέκει με την όποια γυναίκα ό,τι και να του κάνει ποτέ των ποτών δεν τη βρίζει, δε μαλώνει μαζί της σε καμιά περίπτωση, δεν την παίρνει ποτέ τηλέφωνο για να δει τι κάνει και πού είναι, την αφήνει να βγαίνει όποτε και με όποιους γουστάρει χωρίς να ρωτάει το πώς και το γιατί, αδιαφορεί για το πώς ντύνεται και για το πώς βάφεται και για το πού χαλάει τα λεφτά της, αν θέλει να τον παρατήσει γιατί βρήκε καλύτερο αγόρι της φτιάχνει τη βαλίτσα και της καλεί και το ταξί (το οποίο και πληρώνει ο ίδιος) και αν φάει και το σχετικό κέρατο τα παπάρια του κουνιούνται αφού δε θα μπει στον κώλο του, και γενικά κρατάει μια στάση απέναντι της σε φάση αυτός είμαι και άμα γουστάρεις κάθεσαι, δε γουστάρεις φεύγεις και να μη μας γράφεις.
Αυτά από άνθρωπο που έχει φάει το κέρατο της αρκούδας, δεν έχει βρίσει και δεν έχει μαλώσει ποτέ με καμία (ενώ μου έχουν σούρει τον άσουρτο όπως λένε και στο χωριό μου τον ένδοξο Μελιγαλά) και όταν του μιλάει γυναίκα για έρωτες και πίστη στον αιώνα τον άπαντα τη συνδέει με την ηλεκτρική σκούπα σε φουλ λειτουργία για να μην ακούει τις μαλακίες της. :fico:

Αυτη ειναι η πιο σωστη αρσενικη συμπεριφορα. Οι ζηλιες, οι φωνες και τα σκηνικα ειναι για τα παιδακια και τους μικροτσουτσουνους. Οσο μεγαλωνω τοσο περισσοτερο το συνειδητοποιω και προσπαθω να φτασω στα επιπεδα ζεν που περιγραφεις.

Πανεύκολο ή πις οφ κέικ που λένε και οι Εσκιμώοι.
Απλά βλέπεις τις γυναίκες όπως είναι και δεν εννοώ αμακιγιάριστες.
Το ότι έχουν μια τρύπα παραπάνω από εμάς δεν τις καθιστά τίποτα το εξαιρετικό.
Απομυθοποίησε τες κάνοντας βίωμα σου ότι όπως και σε εμάς βρομάει το στόμα τους το πρωί, βρομάνε τα πόδια και οι μασχάλες τους, κατουράνε, κλάνουν και χέζουν, τις πιάνει κι αυτές τσίρλα και αν δεν πλύνουν το πράμα τους μετά από οχτώ ώρες στη δουλειά και πέντε κατουρήματα (όπως είπε και μια πιτσιρίκα στο ρουκ ζουκ) βγάζει τέτοια μπόχα που η μυρωδιά από ψαροκασέλες φαντάζει σανέλ νούμερο πέντε.
Αυτό όσο κι αν ακούγεται σαν μισογυνισμός δεν είναι τίποτα άλλο από ρεαλισμός και γνώση της πραγματικότητας.
Και όσο κι αν σε εξιτάρει κάποιος υπέροχος γυναικείος κώλος για τον οποίο θα είσαι πρόθυμος να κάνεις μέχρι και τεμενάδες έχε πάντα στην άκρη του μυαλού σου ότι κι αυτός σκατά βγάζει κάθε πρωί ή αν είναι δυσκοίλιος κάθε δυο ή τρεις μέρες. :fico:
Θα μου πεις ναι ρε αλλά τα πνευματικά προσόντα;
Ρε μια χαρά είναι κι αυτά και να τα 'χουν να τα χαίρονται οι κυρίες αρκεί να μην τα χρησιμοποιούν με τρόπο αντίστοιχο με αυτόν του μουνιού τους όταν στοχοποιούν κάποιον από εμάς τα αθώα αρσενικά.:D
Και να θυμάσαι πάντα, το μ.ουνί σέρνει καράβι μόνο στην περίπτωση που το καράβι πριν συρθεί έχει απαραίτητα ευνουχιστεί. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Αύγ 2021, 14:58

vallon έγραψε:Είναι τραγικό το ότι οι σύγχρονοι άντρες λειτουργούν με μια πρωτόγονοι λογική , είναι αγρίκοι πραγματικά. Είναι σίγουρος ότι κινήσεις όπως το να βγει κανείς από το αυτοκίνητο και να φιλήσει το χέρι της κυρίας στο πρώτο ραντεβού μόλις την πρωτογνωρίζει , σας μοιάζουν χαζές.
Ρε φίλε, έρχεται η γκόμενα από μακρυά και τι νομίζεις ότι είναι; μάλλον εσύ τι νομίζεις ότι είσαι; ο ταρίφας που θα την πάει μουσείο;

Αυτο και πολλά άλλα παραδείγματα είναι που χάνουν στην συμπεριφορά οι περισσότεροι που το παίζουν και πολύ άντρες.
Βρε όλες οι γυναίκες θέλουν ευγένεια τρόπος και λουλούδια ..
αμα το πάρετε χαμπάρι ελάτε να μου πείτε πως θα πέφτουν όλες στα πόδια σας..
αλλα που εσείς κορόιδα...

είπαμε ..βάλλον είναι πολύ λίγοι..

διαβάστε αγροίκοι...
μπας και μάθετε τίποτα
αν είναι ποτέ δυνατόν..

https://www.citykidsguide.com/15-pragma ... ia-gynaika

Καλά εσύ είσαι τόσο μεγάλο θύμα που ακόμα και φεμιναζί λεσβία απαρνιέται ιδεολογία και φρόνημα και σου υπογράφει και δήλωση μετανοίας αν της κάνεις πρόταση γάμου. :fico:
Εσύ ρε για το οποιοδήποτε αρπακτικό είσαι κερδισμένο τζόκερ μετά από τριάντα συνεχόμενα τζακποτ. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Αύγ 2021, 15:03

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πανεύκολο ή πις οφ κέικ που λένε και οι Εσκιμώοι.
Απλά βλέπεις τις γυναίκες όπως είναι και δεν εννοώ αμακιγιάριστες.
Το ότι έχουν μια τρύπα παραπάνω από εμάς δεν τις καθιστά τίποτα το εξαιρετικό.
Απομυθοποίησε τες κάνοντας βίωμα σου ότι όπως και σε εμάς βρομάει το στόμα τους το πρωί, βρομάνε τα πόδια και οι μασχάλες τους, κατουράνε, κλάνουν και χέζουν, τις πιάνει κι αυτές τσίρλα και αν δεν πλύνουν το πράμα τους μετά από οχτώ ώρες στη δουλειά και πέντε κατουρήματα (όπως είπε και μια πιτσιρίκα στο ρουκ ζουκ) βγάζει τέτοια μπόχα που η μυρωδιά από ψαροκασέλες φαντάζει σανέλ νούμερο πέντε.
Αυτό όσο κι αν ακούγεται σαν μισογυνισμός δεν είναι τίποτα άλλο από ρεαλισμός και γνώση της πραγματικότητας.
Και όσο κι αν σε εξιτάρει κάποιος υπέροχος γυναικείος κώλος για τον οποίο θα είσαι πρόθυμος να κάνεις μέχρι και τεμενάδες έχε πάντα στην άκρη του μυαλού σου ότι κι αυτός σκατά βγάζει κάθε πρωί ή αν είναι δυσκοίλιος κάθε δυο ή τρεις μέρες. :fico:
Θα μου πεις ναι ρε αλλά τα πνευματικά προσόντα;
Ρε μια χαρά είναι κι αυτά και να τα 'χουν να τα χαίρονται οι κυρίες αρκεί να μην τα χρησιμοποιούν με τρόπο αντίστοιχο με αυτόν του μουνιού τους όταν στοχοποιούν κάποιον από εμάς τα αθώα αρσενικά.:D

Αν τα σκεφτω ολα αυτα δεν θα γινω ζεν αλλα πουστης :D

Και να θυμάσαι πάντα, το μ.ουνί σέρνει καράβι μόνο στην περίπτωση που το καράβι πριν συρθεί έχει απαραίτητα ευνουχιστεί. :fico:

Εγραψες :good: :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 24 Αύγ 2021, 21:58

νομιζω οτι η προσεγγιση του ραν παραειναι ακρως ρεαλιστικη -ετσι ειναι
αλλα αν δεν μυθοποιησουμε λιγο την γυναικα θα ειναι σαν να παμε για σεξ με τον κολλητο μας
με την γυναικα χρειαζεται και λιγη φαντασια ...γιατι ενω εχει αυτα που λεει και ο ραν αλλα εχει
και μια περιπλοκοτητα που δεν την εχουμε εμεις .και ειναι και πολυμορφικη συγχρονως
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Αύγ 2021, 11:36

nemo έγραψε:νομιζω οτι η προσεγγιση του ραν παραειναι ακρως ρεαλιστικη -ετσι ειναι
αλλα αν δεν μυθοποιησουμε λιγο την γυναικα θα ειναι σαν να παμε για σεξ με τον κολλητο μας
με την γυναικα χρειαζεται και λιγη φαντασια ...γιατι ενω εχει αυτα που λεει και ο ραν αλλα εχει
και μια περιπλοκοτητα που δεν την εχουμε εμεις .και ειναι και πολυμορφικη συγχρονως

Καλά ρε μη βαράς.
Διάλεξε μια περίπλοκη πολυμορφική φεμινίστρια από αυτές στο βίντεο να σου κάνουμε προξενιό. :fico:

1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Αύγ 2021, 12:31

Η Εριεττα (η ξανθια) ειναι τρελο μνι (κυριολεκτικα και μεταφορικα). Αν ημουν ο Μπατσελορ αυτη θα διαλεγα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Αύγ 2021, 16:23

να διαχωρισουμε τις εταιρες απο τις κανονικες γυναικες εγω ειπα για τις γυναικες που θα γινουν νοικοκυρες
και μαναδες των παιδιων μας και συντροφια στην ζωη μας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Αύγ 2021, 18:30

Λαχουρένιος έγραψε:Η Εριεττα (η ξανθια) ειναι τρελο μνι (κυριολεκτικα και μεταφορικα). Αν ημουν ο Μπατσελορ αυτη θα διαλεγα.

Καλή επιλογή αλλά δε νομίζω να ταιριάζατε.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά η Εριέττα βγάζει, σε υφέρπουσα μορφή, έναν άγριο φεμινισμό που στην περίπτωση σου θα ήταν απαγορευτικός στη δημιουργία σχέσης μαζί της πολύ δε περισσότερο μιας τέλειας σχέσης.
Δε λέω, μια χαρά κορίτσια είναι οι φεμινίστριες αλλά πολύ απαιτητικές στο σεξ ρε φίλε.
Αυτό το λέω γιατί είχα κανα δυο νταραβερίσματα με φεμι αλλά ποτέ δεν αγγίξαμε το τέλειο γιατί έπεφτα νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο.
Για να μην αναφέρω ότι η μία ήθελε να μου τον σφυρίξει με δονητή και η άλλη να με δέρνει.
Ήμουνα εγώ το αθώο παιδί για τέτοιες προχώ φάσεις;
Προφασίστηκα λοιπόν στην πρώτη περίπτωση ότι αδυνατώ γιατί έχω τζοχάδες και στη δεύτερη ότι πάσχω από μια σπάνια ασθένεια που κάνει εύθραυστα τα οστά και δεν αντέχω το ξύλο και τη γλύτωσα.
Και συνεχίζω όπως βλέπεις την αναζήτηση της τέλειας σχέσης με πρώτο κριτήριο το ότι θα κλάνουμε ελεύθερα και οι δύο χωρίς παρεξήγηση και δεύτερο ότι δε θα με ζορίζει να αλλάζω σώβρακο κάθε βδομάδα. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Αύγ 2021, 00:03

Ραν ταν πλαν έγραψε:Καλή επιλογή αλλά δε νομίζω να ταιριάζατε.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά η Εριέττα βγάζει, σε υφέρπουσα μορφή, έναν άγριο φεμινισμό που στην περίπτωση σου θα ήταν απαγορευτικός στη δημιουργία σχέσης μαζί της πολύ δε περισσότερο μιας τέλειας σχέσης.

Μπα οχι ρε, αυτες οι λαικογκομενες σπανια ειναι φεμινιστριες, ισα ισα ειναι φουλ υποτακτικες. Τουλαχιστον μεχρι να σου παρουν τον αερα :D

Δε λέω, μια χαρά κορίτσια είναι οι φεμινίστριες αλλά πολύ απαιτητικές στο σεξ ρε φίλε.
Αυτό το λέω γιατί είχα κανα δυο νταραβερίσματα με φεμι αλλά ποτέ δεν αγγίξαμε το τέλειο γιατί έπεφτα νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο.
Για να μην αναφέρω ότι η μία ήθελε να μου τον σφυρίξει με δονητή και η άλλη να με δέρνει.
Ήμουνα εγώ το αθώο παιδί για τέτοιες προχώ φάσεις;
Προφασίστηκα λοιπόν στην πρώτη περίπτωση ότι αδυνατώ γιατί έχω τζοχάδες και στη δεύτερη ότι πάσχω από μια σπάνια ασθένεια που κάνει εύθραυστα τα οστά και δεν αντέχω το ξύλο και τη γλύτωσα.
Και συνεχίζω όπως βλέπεις την αναζήτηση της τέλειας σχέσης με πρώτο κριτήριο το ότι θα κλάνουμε ελεύθερα και οι δύο χωρίς παρεξήγηση και δεύτερο ότι δε θα με ζορίζει να αλλάζω σώβρακο κάθε βδομάδα. :fico:

Μηπως οι φεμι ηταν εγχειρισμενοι μπαμπηδες? :fico: Οι τζοχαδες τι ειναι ρε?
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Αύγ 2021, 09:56

Λαχουρένιος έγραψε:: Οι τζοχαδες τι ειναι ρε?

Αιμορροΐδες.
Δεν έχω αλλά τις χρησιμοποίησα ως τελευταίο μέσο άμυνας για να αποφύγω το φιστίκωμα. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”