Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;
-
Γύπας
- Extreme poster

Re: Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;
Με αντούγες. Ναπολιτάνα.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
bizeli
- Moderator

Εμένα δε με ειδοποίησε κανείς. Το φαντάστηκα ότι θα είστε όλοι εδώ.
Σιγά το δύσκολο.
Σιγά το δύσκολο.
0 .
-
don't speak
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:don't speak έγραψε:Άμα πω γμστ θα φάω τσαπί;
Γαμωσταυριδια?
Θα είχε και ρδ
Το αγαπιέστε ήταν στα πλαίσια των γραφομενών σας, όχι ως βρίσιμο.
Ωραία εναλλαγή.
0 .
-
bluerose
- Rookie poster

Aπο δω και στο εξης θα κάνουν αναζήτηση τα νικ νειμ, όσοι δε το σκεφτήκαν πριν ή δεν έτυχε να διαβάσουν περι κάποιου φόρουμ στο άλλο δλ για αυτό. Αν εβαζες διαστημικο μπιζέλι το ίδιο δλ θα τους έβγαζε εδώ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

don't speak έγραψε:Θα είχε και ρδ
Το αγαπιέστε ήταν στα πλαίσια των γραφομενών σας, όχι ως βρίσιμο.
Ωραία εναλλαγή.
Εννοειται πως ο,τι ειναι σε επιπεδο πλακας δεν τιμωρειται. Το κρινουμε ανα περιπτωση.
0 .
-
Πασιφάη
- Crazy poster

Καλώς την Μπλου- Μπλου και τα υπόλοιπα κορίτσια! 

1 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
bizeli
- Moderator

Εμένα παιδιά να σας πω την αλήθεια μου αρέσει που υπάρχει ένας αυστηρός έλεγχος εδώ πέρα γιατί το προηγούμενο είχε καταντήσει πολύ ξέφραγο αμπέλι χωρίς να πετάω μομφή για κάποιον.
Αρκεί ο αυστηρός έλεγχος να μην καταντήσει σε επίπεδο λογοκρισίας του στυλ απαγορεύεται να μιλάς για αυτό, απαγορεύεται να μιλάς για το άλλο κτλ
Αλλά ναι γενικά αισθάνεσαι μια ασφάλεια εδώ ότι κάποιος θα επέμβει αν χρειαστεί κάτι.
Αρκεί ο αυστηρός έλεγχος να μην καταντήσει σε επίπεδο λογοκρισίας του στυλ απαγορεύεται να μιλάς για αυτό, απαγορεύεται να μιλάς για το άλλο κτλ
Αλλά ναι γενικά αισθάνεσαι μια ασφάλεια εδώ ότι κάποιος θα επέμβει αν χρειαστεί κάτι.
2 .
-
Πασιφάη
- Crazy poster

bizeli έγραψε:Εμένα παιδιά να σας πω την αλήθεια μου αρέσει που υπάρχει ένας αυστηρός έλεγχος εδώ πέρα γιατί το προηγούμενο είχε καταντήσει πολύ ξέφραγο αμπέλι χωρίς να πετάω μομφή για κάποιον.
Ελευθερία σαφώς και υπάρχει. Η ασυδοσία όμως είναι ανεπίτρεπτη. Σε όλες τις εκφάνσεις της.
Γειά σου Μπιζελάκι!
2 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
bluerose
- Rookie poster

Γειά σας και σε σας
Το κακό στο άλλο ήταν οι κλώνοι, τοσο φανεροι πιά
Το κακό στο άλλο ήταν οι κλώνοι, τοσο φανεροι πιά
1 .
-
argouen
- Rookie poster

bizeli έγραψε:Αλλά ναι γενικά αισθάνεσαι μια ασφάλεια εδώ ότι κάποιος θα επέμβει αν χρειαστεί κάτι.

0 .