τι σκέφτεσαι τώρα;
-
bizeli
- Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
Go enjoy your life. Really. I mean that seriously. Go enjoy it, cause there are people fighting like hell for it.

0 .
-
Θανάσης
- Rookie poster

bizeli έγραψε:Είμαστε με τον σκύλο βόλτα. Ξάφνου ξεπαρκάρει ένα αμάξι μπροστά μας, ίδιο με το δικό μου. Ο σκύλος αναστατώνεται.
Τη μια κάνει να τρέξει πίσω από το αμάξι, την άλλη με κοιτάει.
Ξανακάνει να τρέξει, με ξανακοιτάει με απορία.
Βρίσκεται σε σύγχυση. Δεν ξέρει τι να κάνει.
Σκύλε, hellooooooooooooooooooooooo.
I'm right next to you. Ηρέμησε. Με βλέπεις.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ.
Πώς είναι δυνατόν να βρίσκομαι σε δύο σημεία ταυτόχρονα;
Της είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει αυτήν την εξίσωση.
![]()
Το έχει ξαναπάθει και μόνο από τον ήχο του αυτοκινήτου.
Πέρασε κάτω από το σπίτι μας ένα αμάξι ίδιο με το δικό μου και ο σκύλος αναγνώρισε τον ήχο και ξεσηκώθηκε και άρχισε να κλαίει.
Μετά γύρισε και με κοίταξε και ηρέμησε κάπως αλλά εξακολουθούσε να είναι δύσπιστος και ανήσυχος.
![]()
Ηρέμησε, σκύλε, πώς είναι δυνατόν να φεύγω με το αμάξι ενώ είμαι ακριβώς δίπλα σου;
τζίζους
φαντάζεσαι όμως να σταμάταγε το αμάξι και να κατέβαινε ένα bizeli ίδιο με σένα, με ένα ίδιο σκύλο; σπούκυ!
ταξίδι στο χρόνο; παράλληλο σύμπαν;;; πωπω. μπρρρ.
έχω φαναντασιωθεί παλιότερα κάτι ανάλογο. να συναντήσω τον εαυτό μου και να πάω του μιλήσω ή να με συναντήσει αυτός και να μου μιλήσει.
τα λέμε μπιζέλι. πάω σε μια επίσκεψη. καλά να περνάς.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Θανάσης έγραψε:
φαντάζεσαι όμως να σταμάταγε το αμάξι και να κατέβαινε ένα bizeli ίδιο με σένα, με ένα ίδιο σκύλο; σπούκυ!
ταξίδι στο χρόνο; παράλληλο σύμπαν;;; πωπω. μπρρρ.
έχω φαναντασιωθεί παλιότερα κάτι ανάλογο. να συναντήσω τον εαυτό μου και να πάω του μιλήσω ή να με συναντήσει αυτός και να μου μιλήσει.![]()
τα λέμε μπιζέλι. πάω σε μια επίσκεψη. καλά να περνάς.
Δεν έχω τέτοιες ανησυχίες προς το παρόν.
Κι εγώ πάω να φάω μια σοκοφρέτα.
(Δεν έχω αλλά θα ήθελα μία.)
0 .
-
Пэпи
- Crazy poster

-
bizeli
- Moderator

Πήγα σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών για να πάρω κάποια ταπεινά δωράκια για τα ανίψια μου...πω πω φίλε.
Θλιβερή εικόνα.
Καταρχήν ήταν πάτα με να σε πατώ η κατάσταση.
Πιτσιρίκια τρέχαν από δω και από κει αφηνιασμένα, είχε γυρίσει το μάτι τους με τόσα παιχνίδια. Γονείς σε κατάσταση ζαλούρας.
Αυτά τα μαγαζιά θα έπρεπε να είναι απαγορευμένα για τα ανήλικα, γιατί είναι η χαρά του υπερκαταναλωτισμού με την πιο κακή έννοια που υπάρχει.
Σε καιρούς δύσκολους που τόσα και τόσα παιδιά ανά τον κόσμο δεν έχουν ψωμί να βάλουν στο στόμα τους, είναι κρίμα να περνάμε στα δικά μας παιδιά αυτό το αίσθημα της ασυδοσίας και της απληστίας.
Γεμάτα καρότσια ως πάνω με τεράστια κουτιά παιχνιδιών πανάκριβης αξίας που πιθανώς θα τα παίξουν για λίγο και μετά θα τα παραπετάξουν πιο κει γιατί τα βαριούνται σύντομα. Και μετά θα περιμένουν το επόμενο.
Είδα παιχνίδια με τιμές 150 ευρώ ακόμα και 800 ευρώ.
Παιχνίδια 800 ευρώ;
Και να είχα τόσα λεφτά ποτέ δεν θα αγόραζα στα παιδιά μου τέτοιας αξίας δώρα. Θεωρώ ότι περνάμε ένα πολύ πολύ κακό μήνυμα και μαθαίνουμε στα παιδιά μας να είναι υλιστές και να μην εκτιμούν τα απλά πράγματα.
Ναι, να κάνουμε δωράκια στα παιδιά μας, στα ανίψια μας, στα βαφτιστήρια μας αλλά θα πρέπει να έχουν και αναπτυγμένο το αίσθημα του "μοιράζεσθαι".
Θα ήταν καλύτερα να συζητήσεις με το παιδί σου πρώτα για να καταλάβει τι σημαίνει και το δώρο.
Έχουμε αυτά τα λεφτά. Θέλεις αντί με αυτά τα λεφτά να πάρουμε ένα δώρο μόνο για σένα, να πάρεις κάτι πιο φθηνό και με τα υπόλοιπα να πάρουμε ένα δώρο για κάποιο άλλο παιδί που το έχει ανάγκη;
Πόσοι γονείς να το σκέφτηκαν άραγε αυτό πριν αγοράσουν το τεράστιο κάστρο στο παιδί τους;
Θλιβερή εικόνα.
Καταρχήν ήταν πάτα με να σε πατώ η κατάσταση.
Πιτσιρίκια τρέχαν από δω και από κει αφηνιασμένα, είχε γυρίσει το μάτι τους με τόσα παιχνίδια. Γονείς σε κατάσταση ζαλούρας.
Αυτά τα μαγαζιά θα έπρεπε να είναι απαγορευμένα για τα ανήλικα, γιατί είναι η χαρά του υπερκαταναλωτισμού με την πιο κακή έννοια που υπάρχει.
Σε καιρούς δύσκολους που τόσα και τόσα παιδιά ανά τον κόσμο δεν έχουν ψωμί να βάλουν στο στόμα τους, είναι κρίμα να περνάμε στα δικά μας παιδιά αυτό το αίσθημα της ασυδοσίας και της απληστίας.
Γεμάτα καρότσια ως πάνω με τεράστια κουτιά παιχνιδιών πανάκριβης αξίας που πιθανώς θα τα παίξουν για λίγο και μετά θα τα παραπετάξουν πιο κει γιατί τα βαριούνται σύντομα. Και μετά θα περιμένουν το επόμενο.
Είδα παιχνίδια με τιμές 150 ευρώ ακόμα και 800 ευρώ.
Παιχνίδια 800 ευρώ;
Και να είχα τόσα λεφτά ποτέ δεν θα αγόραζα στα παιδιά μου τέτοιας αξίας δώρα. Θεωρώ ότι περνάμε ένα πολύ πολύ κακό μήνυμα και μαθαίνουμε στα παιδιά μας να είναι υλιστές και να μην εκτιμούν τα απλά πράγματα.
Ναι, να κάνουμε δωράκια στα παιδιά μας, στα ανίψια μας, στα βαφτιστήρια μας αλλά θα πρέπει να έχουν και αναπτυγμένο το αίσθημα του "μοιράζεσθαι".
Θα ήταν καλύτερα να συζητήσεις με το παιδί σου πρώτα για να καταλάβει τι σημαίνει και το δώρο.
Έχουμε αυτά τα λεφτά. Θέλεις αντί με αυτά τα λεφτά να πάρουμε ένα δώρο μόνο για σένα, να πάρεις κάτι πιο φθηνό και με τα υπόλοιπα να πάρουμε ένα δώρο για κάποιο άλλο παιδί που το έχει ανάγκη;
Πόσοι γονείς να το σκέφτηκαν άραγε αυτό πριν αγοράσουν το τεράστιο κάστρο στο παιδί τους;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Είδα παιχνίδια με τιμές 150 ευρώ ακόμα και 800 ευρώ.
Παιχνίδια 800 ευρώ;
Το playstation 4 εχει πεσει στα 200-250 ευρω.
Τι σκατα παιχνιδια ειναι αυτα που κανουν 800 ευρω?
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:bizeli έγραψε:Είδα παιχνίδια με τιμές 150 ευρώ ακόμα και 800 ευρώ.
Παιχνίδια 800 ευρώ;
Το playstation 4 εχει πεσει στα 200-250 ευρω.
Τι σκατα παιχνιδια ειναι αυτα που κανουν 800 ευρω?
Ήταν κάτι τέτοιο

Ένα άλλο ψεύτικο σκυλάκι (ειλικρινά μια μαλακία και μισή) το είχε 150 ευρώ.
0 .
-
bizeli
- Moderator