μίστερ μαξ έγραψε:Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:
o καπιταλισμος χρησιμοποιει εργαλειακα τον φεμινισμο για να επιβαλλει τις πιο αντιδραστικες/αντικοινωνικες οικονομικες πολιτικες
εχεις γινει και απολογητης του καπιταλισμου τωρα μονο και μονο επειδη οι καπιταλιστες χρησιμοποιουν γλωσσα επιφανειακα και ψευδαιπιγραφα μαρξιζουσα αλλα νεοφιλελε στην ουσια της?
Εγώ έγινα απολογητής του καπιταλισμού ρε νοσταλγέ της φεουδαρχικής καταπίεσης του μεσσαίωνα; Η απελευθέρωση της ανθρωπότητας θα αφορά όλους μας ή δεν θα είναι κανένας ελεύθερος. Οι γυναίκες καταπιέζονται συστημικά απο την πατριαρχία και εσυ είσαι απολογητής της. Οπου δεις αυταρχικό ή δικτάτορα, τρέχεις να υποκλιθείς θλιβερό ανθρωπάκι.
Εθνικοσοσιαλιστής είναι,απλά το αλλάζει με το να έχει νικ Εθνικοκοινωνιστής.Δεξιός σοσιαλιστής βισμαρκικού τύπου φαίνεται να είναι ο κορεάτης αμυράς,τώρα αν είναι μισογύνης ή απλά πουλάει τρέλα δεν έχω καταλήξει ακόμα.Πάντως δεν είναι νεοφιλ μητσοτακικό σκουπίδι και αυτό του το αναγνωρίζω παρά τις ιδεολογικές διαφορές και το σκεπτικισμό μου απέναντι στον πιθανό μισογυνισμό που ενδέχεται να τον διακατέχει.