Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό '71 » 20 Φεβ 2019, 21:30

μίστερ μαξ έγραψε:
Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:
o καπιταλισμος χρησιμοποιει εργαλειακα τον φεμινισμο για να επιβαλλει τις πιο αντιδραστικες/αντικοινωνικες οικονομικες πολιτικες

εχεις γινει και απολογητης του καπιταλισμου τωρα μονο και μονο επειδη οι καπιταλιστες χρησιμοποιουν γλωσσα επιφανειακα και ψευδαιπιγραφα μαρξιζουσα αλλα νεοφιλελε στην ουσια της?

Εγώ έγινα απολογητής του καπιταλισμού ρε νοσταλγέ της φεουδαρχικής καταπίεσης του μεσσαίωνα; Η απελευθέρωση της ανθρωπότητας θα αφορά όλους μας ή δεν θα είναι κανένας ελεύθερος. Οι γυναίκες καταπιέζονται συστημικά απο την πατριαρχία και εσυ είσαι απολογητής της. Οπου δεις αυταρχικό ή δικτάτορα, τρέχεις να υποκλιθείς θλιβερό ανθρωπάκι.

Εθνικοσοσιαλιστής είναι,απλά το αλλάζει με το να έχει νικ Εθνικοκοινωνιστής.Δεξιός σοσιαλιστής βισμαρκικού τύπου φαίνεται να είναι ο κορεάτης αμυράς,τώρα αν είναι μισογύνης ή απλά πουλάει τρέλα δεν έχω καταλήξει ακόμα.Πάντως δεν είναι νεοφιλ μητσοτακικό σκουπίδι και αυτό του το αναγνωρίζω παρά τις ιδεολογικές διαφορές και το σκεπτικισμό μου απέναντι στον πιθανό μισογυνισμό που ενδέχεται να τον διακατέχει.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Φεβ 2019, 21:31

Δεν ειναι το σεξουαλικο το θεμα μονο, ειναι και οτι θα πας σε ενα εντελως αντιξοο περιβαλλον και θα πρεπει να εμπλακεις σε διενεξεις για κληρονομικα που δε σε αφορουν. Θα σου κοστισει ψυχολογικα ολο αυτο, ασε που μπορει να μπλεξετε με δικαστηρια.

Δε λυνονται ευκολα αυτα.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 20 Φεβ 2019, 21:33

vallon έγραψε:

ωραία αυτή η κοκα κόλα

παμ παρακάτ

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 20 Φεβ 2019, 21:42

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειναι το σεξουαλικο το θεμα μονο, ειναι και οτι θα πας σε ενα εντελως αντιξοο περιβαλλον και θα πρεπει να εμπλακεις σε διενεξεις για κληρονομικα που δε σε αφορουν. Θα σου κοστισει ψυχολογικα ολο αυτο, ασε που μπορει να μπλεξετε με δικαστηρια.

Δε λυνονται ευκολα αυτα.

Δεν είναι αυτό το μείζον πρόβλημα...το πρόβλημα είναι ότι ανήκει στη συνομοταξία των φιλολόγων. Αν υποψιαστώ μάλιστα ότι είναι και πρώην διευθύντρια ........δεν περιγράφω άλλο :sealed: :madwoman:

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αρίστο ξανασκέψου το , είμαι σίγουρος ότι δε θες Στύγιο σε θηλυκή εκδοχή :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 22:02

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειναι το σεξουαλικο το θεμα μονο, ειναι και οτι θα πας σε ενα εντελως αντιξοο περιβαλλον και θα πρεπει να εμπλακεις σε διενεξεις για κληρονομικα που δε σε αφορουν. Θα σου κοστισει ψυχολογικα ολο αυτο, ασε που μπορει να μπλεξετε με δικαστηρια.

Δε λυνονται ευκολα αυτα.

Οι διενεξεις για τα κληρονομικα δεν με ενοχλουν καθολου, μην σου πω οτι θα τις διασκεδασω κιολας. Εμενα παντα μου αρεσε η ιδεα τα τελευταια χρονια μου να τα περασω μακρια απο την πολη σε μια εξοχη. Θελω λοιπον να παω να δω την περιοχη και το σπιτι. Αν αυτα με κερδισουν θα δυσκολευτω να πω οχι σε αυτη την περιπετεια. Δηλαδη για μενα θα ειναι ανεκτιμητη αξια να καθομαι σε ενα τραπεζι το πρωι στη μεση ενος μεγαλου κηπου και να με σερβίρει η συζυγος. Και να πινω τον καφε μου βλεποντας θεα το βουνο απεναντι η κατι τετοιο. Θα νοιωθω αρχοντας ρε φιλε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 22:05

Στύγιος έγραψε:

Δε λυνονται ευκολα αυτα.

Δεν είναι αυτό το μείζον πρόβλημα...το πρόβλημα είναι ότι ανήκει στη συνομοταξία των φιλολόγων. Αν υποψιαστώ μάλιστα ότι είναι και πρώην διευθύντρια ........δεν περιγράφω άλλο :sealed: :madwoman:

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αρίστο ξανασκέψου το , είμαι σίγουρος ότι δε θες Στύγιο σε θηλυκή εκδοχή :P

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Εισαι ο δευτερος που με προειδοποιει αυτες τις μερες. :yesyes:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Φεβ 2019, 22:07

Αρίστος έγραψε:Οι διενεξεις για τα κληρονομικα δεν με ενοχλουν καθολου, μην σου πω οτι θα τις διασκεδασω κιολας. Εμενα παντα μου αρεσε η ιδεα τα τελευταια χρονια μου να τα περασω μακρια απο την πολη σε μια εξοχη. Θελω λοιπον να παω να δω την περιοχη και το σπιτι. Αν αυτα με κερδισουν θα δυσκολευτω να πω οχι σε αυτη την περιπετεια. Δηλαδη για μενα θα ειναι ανεκτιμητη αξια να καθομαι σε ενα τραπεζι το πρωι στη μεση ενος μεγαλου κηπου και να με σερβίρει η συζυγος. Και να πινω τον καφε μου βλεποντας θεα το βουνο απεναντι η κατι τετοιο. Θα νοιωθω αρχοντας ρε φιλε.

Σιγα την πολυτελεια
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 22:15

Για μενα που μεγαλωσα σε πολυκατοικια με θεα γκριζους δρομους ναι ειναι μεγαλη πολυτελεια.

Ειδικα μαλιστα αν ισχυουν οσα μου λεει η καθηγητρια για τις διαστασεις του σπιτιου και του κηπου.

Η κεντρικη του σαλα ειναι μεγαλυτερη απο το δικο μου σπιτι και ο κηπος του ειναι οσο τρια οικοδομικα τετραγωνα στη γειτονια μου.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Φεβ 2019, 22:17

Αυτα εχουν νοημα αν ησουν σε ενα ωραιο μερος και με ατομα που γουσταρεις.

Αν εισαι σε κατι κατσαβραχα με κατι κομπλεξικους κωλοβλαχους και με μια γυναικα που δεν γουσταρεις περα απο τα λεφτα τοτε θα πεσεις στα χαπια in no time.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Φεβ 2019, 22:19

Γι' αυτο σας λεω οτι πρεπει να παω το μεθεπομενο σαββατοκυριακο να δω τα παντα απο κοντα.

Θελω ακομη να γνωρισω και συγγενεις της, την αδελφη της πιχι.

Μετα θα καταληξω αν θελω να ζησω εκει περα.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”