Πράγματα της καθημερινότητας που μας κάνουν...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Πράγματα της καθημερινότητας που μας κάνουν...

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Ιούλ 2024, 16:59

Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι τύπου you had one job και τα κάνουν σκατά.
Μιλάμε για ανικανότητα.
Είχες να κάνεις ένα απλό πράγμα.

Ειδικά όταν εσύ είσαι ένα άτομο που μπορείς να κάνεις παπάδες και βλέπεις τους άλλους εκεί να μην τους κόβει, να ζορίζονται, να τα θαλασσώνουν, πνίγονται σε μια κουταλιά νερό.

Βέβαια αυτοί την περνάνε ζάχαρη στη ζωή τους γιατί κανείς δεν τους εμπιστεύεται και στο τέλος φορτώνεσαι όλη τη δουλειά και τις ευθύνες εσύ.
Εννοείται αυτοί δεν έχουν ποτέ καμιά επίπτωση για την ανικανότητά τους αλλά όλα τα τραβάς εσύ και χωρίς καμία αναγνώριση. Ίσα ίσα σου φορτώνουν κι άλλα και έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Μήπως να αρχίσω να το παίζω κι εγώ χαζή και ανίκανη; Γιατί μέχρι τώρα προκοπή δεν είδα που φορτώνομαι τόσες ευθύνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Ιούλ 2024, 18:34

17 πηγε ο μηνας μπιζελι ....αλλες 13 και τον φαγαμε τον μηνα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Ιούλ 2024, 22:02

φτασαμε στο σημειο που οταν κανεις μια συμφωνια θα πρεπει να εχεις και μια αρκουδα
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Μάιος 2025, 12:59

Ανάπτυξη άκουσαν τα λιγούρια και έτρεξαν να φεσωθούν για να πάρουν SUV
με ενάμιση χιλιάρικο προκαταβολή σε 150 δόσεις και 257 ευρώ το μήνα για
να κυκλοφοράνε με 5 ευρώ βενζίνη στο ντεπόζιτο και χαλασμένα δόντια.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Μάιος 2025, 20:25

Τα κουνάβια του ελέους που πλένουν τα πιάτα ή τα σώβρακα τους στους 30'C βαθμούς αντί για τους 90'C
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Esperos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Esperos » 30 Μάιος 2025, 07:29

bizeli έγραψε:Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι τύπου you had one job και τα κάνουν σκατά.
Μιλάμε για ανικανότητα.
Είχες να κάνεις ένα απλό πράγμα.

Αυτοί όμως που τα κάνουν εντελώς σκατά, στηρίζω.
Όπως λέει και ο Τσουβέλας, όταν κάποιος δεν μπορεί να κάνει κάτι καλά
αλλά το κάνει τέρμα άσκημα, είναι ο άνθρωπός μου...

https://youtu.be/WLp40WyQMT4
0 .
Το γαρ ασφαλές ελεύθερον και το ελεύθερον εύψυχον.
(Θουκυδίδης,Β', 43.4)

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιούλ 2025, 13:24

...να τραβήξουμε το εξάσφαιρο.
Γέμισαν οι παραλίες (οι ελεύθερες γιατί στις κλειστές πέφτει φάπα) από άραβες, πακιστανούς και
λοιπούς μουσουλμάνους μπανιστηρτζήδες που κυκλοφορούν με το ένα χέρι στην τσέπη (σίγουρα χωρίς
σώβρακο) και την παίζουν χαλβαδιάζοντας κώλους ενώ για ξεκάρφωμα κρατάνε στο χέρι
κάτι μπιχλιμπίδια.
Ρε μαλάκες έχουν τόσο θράσος που στέκονται ακριβώς από πάνω από γυναίκες ξαπλωμένες
μπρούμυτα με φάτσα κάρτα τον κώλο για να μαυρίσει στον ήλιο και την παίζουν μέχρι να τους
κυνηγήσει κάποιος.
Το τρελό είναι το ότι δεν κάνουν διάκριση στους κώλους και χαλβαδιάζουν από πιτσιρίκες μέχρι
γριές εκατό χρονών.
Εκείνο που προκαλεί όμως απορία είναι το ότι οι περισσότερες ξεβράκωτες ενώ τους παίρνουν
χαμπάρι ότι μαλακίζονται με τους κώλους τους δε δίνουν σημασία.
Λες και γουστάρουν ρε πστη μου που καβλώνουν τους αραπάδες και τους πακιστανούς.
Ήξερα ότι η κρυφή φαντασίωση των ελληνίδων είναι να τις πάρουν από παντού σε παρτούζα
πέντε νιγηριανοί αλλά και αυτό το νέο μοντέλο του μοστραρίσματος της κωλάθρας τους
σε εξαθλιωμένους χρήζει νέας συμπεριφορικής ανάλυσης του χοντροκωλισμού.
Ειρήσθω εν παρόδω μια από τις προηγούμενες ημέρες παρακολούθησα μία χοντρή που
έλιαζε την κωλάθρα της και ενώ είχε πάρει χαμπάρι τον πακιστανό που την έπαιζε ακριβώς
από πίσω της αυτή του άνοιγε τα πόδια για να έχει ο τύπος καλύτερη θέα ανάμεσα στα
κωλομέρια της.
Θα ρίξει ο θεός φωτιά να μας κάψει.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιούλ 2025, 10:11

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ειρήσθω εν παρόδω μια από τις προηγούμενες ημέρες παρακολούθησα μία χοντρή που
έλιαζε την κωλάθρα της και ενώ είχε πάρει χαμπάρι τον πακιστανό που την έπαιζε ακριβώς
από πίσω της αυτή του άνοιγε τα πόδια για να έχει ο τύπος καλύτερη θέα ανάμεσα στα
κωλομέρια της.
Θα ρίξει ο θεός φωτιά να μας κάψει.

:laugh1: :laugh1:

Μην δεις ανθρώπους να φλερτάρουν και συ.... :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » Χθες, 17:12

Ρε παιδιά μόνο εμένα με ενοχλεί αυτό;
Είσαι σε μια παρέα, στη δουλειά ή οπουδήποτε και πετάγεσαι κάπου να αγοράσεις κάτι ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και πετάγονται και άλλοι και λένε θα μου φέρεις κι εμένα αυτό, θα μου φέρεις και μένα το άλλο;
Ρε bro γιατί αρχικά δεν πας μόνος σου να το πάρεις; Άρρωστος είσαι or sth;
Κατά δεύτερον δε βλέπω κάποια κίνηση να κάνεις να δώσεις λεφτά. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω εδώ; Θα στο αγοράσω εγώ δλδ;
Κατά τρίτον αυτό που θες να σου αγοράσω αισθάνομαι ότι είναι γυφτιά να σου ζητήσω εγώ το μικροποσό και θα ντραπώ (να το ξέρεις), αλλά γιατί με φέρνεις σε δύσκολη θέση δλδ;
Κατά τέταρτον ακόμα και να μου δώσεις λεφτά πού ξέρω εγώ πόσο κάνει αυτό που θες; Α ξέχασα! Θα συμπληρώσω εγώ το ποσό που υπολείπεται αν χρειαστεί και μετά θα αισθανθώ πάλι "γύφτος" να σου τα ζητήσω.
Και το αποκορύφωμα από όλα. Σου στέλνουν μνμ μετά από μέρες "ααα μπιζέλι δε σου έδωσα λεφτά ρε συ για το τάδε που αγόρασες"
Όλως τυχαίως το θυμήθηκες μετά από μέρες και όχι όταν έπρεπε να βάλεις το χεράκι στην τσέπη εκείνη την ώρα.

Και πριν με κατηγορήσετε για τσιγκούνα, έχω φτάσει σε αυτό το σημείο γιατί προφανώς την έχω πατήσει τόσες φορές από τη γενναιοδωρία μου και την ανοιχτοχεριά μου που άρχισα να αισθάνομαι μαλάκας. Δλδ είμαι τόσο ανοιχτοχέρα που αν έχω 2 πράγματα να φάω, θα σου δώσω και τα 2 και θα μείνω εγώ νηστική.

Και στην τελική τι μου είσαι ρε μλκ για να σου αγοράζω πράγματα στο άσχετο; Γιορτάζω or sth;

Μια φορά πήγα "στα κρυφά" (ναι εκεί κατάντησα) να αγοράσω κάτι και μόλις γύρισα μου είπαν "αααα μπιζέλι δεν μας είπες ότι θα πήγαινες στο περίπτερο ξέρω γω να μας αγοράσεις αυτό και αυτό και το άλλο"

Ε να για αυτό δεν σας είπα. Γιατί έχω ξεπαραδιαστεί.

Guys, γενικότερα μην το κάνετε αυτό. Δεν ξέρετε και ο άλλος σε τι δύσκολη οικονομική κατάσταση είναι. Είμαστε πολλοί που μας έχουν μείνει 5 ευρώ να περάσουμε τον μήνα και μας φέρνετε σε δύσκολη θέση.

Αν θες να φας την τυρόπιτά σου, το κουλούρι σου, να πιεις το νερό σου.... πάρτα ποδάρια σου και αγόρασέ το μόνος σου.
Και αυτή η αντίληψη "θα τα βρούμε" είναι μόνο μέσα στο κεφάλι σου. Εγώ είμαι της άποψης ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Δεν είμαι ο Λάτσης αδερφέ. Μπορεί και το 1 ευρώ να το έχω ανάγκη μέχρι "να τα βρούμε".

Θα το εκτιμούσα περισσότερο να μου έλεγες "ρε μπιζέλι δεν έχω λεφτά, μπορείς να μου αγοράσεις αυτό;". Να είσαι σίγουρος θα σου αγόραζα όλον τον Βόσπορο.
Αλλά τις κουτοπονηριές δεν τις μπορώ. :s_no
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » Χθες, 18:56

μπιζελι αλλαξε παρεα
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”