Η τέλεια σχέση.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

πότε μια σχέση θεωρείται τέλεια;

όταν κλάνει ο ένας από τους δύο χωρίς να διαμαρτύρεται ο άλλος.
7
16%
όταν χέζουν με ανοιχτή την πόρτα του wc.
6
14%
όταν σκυλοβρομάει σκορδίλα ο ένας αλλά το παραβλέπει ο άλλος.
6
14%
όταν δεν βγάζουν κάλτσες και μπλουζάκι στο σεξ.
4
9%
όταν δεν πλένει τον κώλο του το μωρό αλλά ο άλλος της τον σφυρίζει εξ αδιαιρέτου.
5
12%
όταν την πιάνει στα τέσσερα με τον υδραυλικό και το περνάει στο ντούκου.
1
2%
όταν τον πιάνει με τη γειτόνισσα και χώνεται κι αυτή στο κόλπο.
4
9%
όταν χτυπάει κάποιο κινητό και δε ρωτάει ο ένας τον άλλο ποιος σε πήρε.
3
7%
ή όταν δεν τρώνε τις κυριακές και γιορτές στις πεθερές;
7
16%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Η τέλεια σχέση.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Αύγ 2021, 10:07

nemo έγραψε:να διαχωρισουμε τις εταιρες απο τις κανονικες γυναικες εγω ειπα για τις γυναικες που θα γινουν νοικοκυρες
και μαναδες των παιδιων μας και συντροφια στην ζωη μας

Ρε μην είσαι σεξιστής και μισογύνης.
Τις γυναίκες δεν τις ξεχωρίζουμε σε άτακτες και φρόνιμες.
Όλες το ίδιο είναι και όλες με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρονται.
Δηλαδή αν σε κλάσει κάτω από τις κουβέρτες μια ''εταίρα'' τι διαφορά θα έχει από το να σε κλάσει μια ''κανονική''; :D
Όπως και να 'χει, άτακτες ή φρόνιμες, νόμιμες ή παράνομες θα προσπαθήσουν να σου κάτσουν στο σβέρκο.
Το λέει καθαρά ο Αντύπας που έχει υπάρξει στη ζωή του πολλές φορές μέγα θύμα του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού. :fico:

:D :reklas:

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Αύγ 2021, 10:24

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Καλή επιλογή αλλά δε νομίζω να ταιριάζατε.
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά η Εριέττα βγάζει, σε υφέρπουσα μορφή, έναν άγριο φεμινισμό που στην περίπτωση σου θα ήταν απαγορευτικός στη δημιουργία σχέσης μαζί της πολύ δε περισσότερο μιας τέλειας σχέσης.

Μπα οχι ρε, αυτες οι λαικογκομενες σπανια ειναι φεμινιστριες, ισα ισα ειναι φουλ υποτακτικες. Τουλαχιστον μεχρι να σου παρουν τον αερα :D

Λαϊκογκόμενα ή φεμι διαφέρουν μόνο ως προς τη μεθοδολογία επίτευξης του στρατηγικού στόχου.
Οι πρώτες θα σου πρήξουν πρώτα τον έρωτα με την κλάψα, τα νάζια, τους εκβιασμούς και διάφορα άλλα κόλπα που άπτονται της δραματικής διαταραχής τους και οι δεύτερες θα χρησιμοποιήσουν την ισχύ που αντλούν από το ναρκισσισμό τους για να σε υποτάξουν και να σε μετατρέψουν από αρσενικό σε ευνούχο.
Και μετά φιλαράκι θα παίζεις το ρόλο του υποζυγίου για όλη σου τη ζωή, θα τρέχεις ολημερίς με τα παιδιά και θα αναλάβεις από σούπερ μάρκετ μέχρι τα θαλάσσια μπάνια της πεθεράς σου ενώ το αίσθημα θα τρέχει για νύχια και ντεκαπαζ. :D
Από τις πρώτες θα πήξεις στα ψευτοδάκρυα και από τις δεύτερες θα τρως μέχρι και φάπες. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Αύγ 2021, 19:15

Ρε λέτε η τελειότητα να είναι τόσο απλή υπόθεση;; :fico:

1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Αύγ 2021, 19:42

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Μπα οχι ρε, αυτες οι λαικογκομενες σπανια ειναι φεμινιστριες, ισα ισα ειναι φουλ υποτακτικες. Τουλαχιστον μεχρι να σου παρουν τον αερα :D

Λαϊκογκόμενα ή φεμι διαφέρουν μόνο ως προς τη μεθοδολογία επίτευξης του στρατηγικού στόχου.
Οι πρώτες θα σου πρήξουν πρώτα τον έρωτα με την κλάψα, τα νάζια, τους εκβιασμούς και διάφορα άλλα κόλπα που άπτονται της δραματικής διαταραχής τους και οι δεύτερες θα χρησιμοποιήσουν την ισχύ που αντλούν από το ναρκισσισμό τους για να σε υποτάξουν και να σε μετατρέψουν από αρσενικό σε ευνούχο.
Και μετά φιλαράκι θα παίζεις το ρόλο του υποζυγίου για όλη σου τη ζωή, θα τρέχεις ολημερίς με τα παιδιά και θα αναλάβεις από σούπερ μάρκετ μέχρι τα θαλάσσια μπάνια της πεθεράς σου ενώ το αίσθημα θα τρέχει για νύχια και ντεκαπαζ. :D
Από τις πρώτες θα πήξεις στα ψευτοδάκρυα και από τις δεύτερες θα τρως μέχρι και φάπες. :fico:

Τιμή σου και καμάρι σου βρε τσόγλανε που θα κουβαλάς το σουπερ μαρκετ τη λαϊκή τα παιδιά σου στο φροντιστήριο , στις αρρώστιες και κάθε φορά που θα σε χρειαστούν. Τι ήθελες δηλ όταν πάει ο γιος σου φαντάρος να πάει μόνος του ή να τον πάει η μαμά του;
εσυ τι είσαι; ο κοπρίτης που θα καααααααθεται;
να αναλάβεις τις ευθύνες σου ευθυνόφοβε και αν δεν τις θέλεις μην κάνεις οικογένεια και παιδιά
κάτσε μόνος σου

Σήμερα απο τις 5 το πρωί πήγα για παραγάδι , ψόφησα στην κούραση
και έπεσα κοιμήθηκα μετά για τέσσερις ώρες χωρίς να το πάρω χαμπάρι,
τώρα που μίλησα με το μωράκι μου
με έκραξε γιατί δεν ειδοποίησα ότι δεν θα βρεθούμε έγκαιρα

είχε δίκιο και βγήκα μαλάκας
και έπεσα στο πόδια της παρακαλώντας την να σε συγχωρήσει γιατί είχε δίκιο και έκανα μαλακία

εσύ βέβαια θα της έριχνες και πέντε φάπες ε ;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Αύγ 2021, 20:54

vallon έγραψε:

και έπεσα στο πόδια της παρακαλώντας την να σε συγχωρήσει γιατί είχε δίκιο και έκανα μαλακία

Μα καλα τοσα χρονια εδω και δεν εχεις μαθει τιποτα απ'οσα γραφουμε? Ανεπιδεκτο (και ανεπηδηκτο :D ) θα σε φωναζω.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Αύγ 2021, 22:08

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:

Μα καλα τοσα χρονια εδω και δεν εχεις μαθει τιποτα απ'οσα γραφουμε? Ανεπιδεκτο (και ανεπηδηκτο :D ) θα σε φωναζω.

αχ μη καλοί μου άνθρωποι , εγώ δεν είμαι γάτος

εγώ είμ ένας άνθρωπος μ' αισθήματα γεμάτος..
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 31 Αύγ 2021, 12:35

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Τιμή σου και καμάρι σου βρε τσόγλανε που θα κουβαλάς το σουπερ μαρκετ τη λαϊκή τα παιδιά σου στο φροντιστήριο , στις αρρώστιες και κάθε φορά που θα σε χρειαστούν. Τι ήθελες δηλ όταν πάει ο γιος σου φαντάρος να πάει μόνος του ή να τον πάει η μαμά του;
να αναλάβεις τις ευθύνες σου ευθυνόφοβε και αν δεν τις θέλεις μην κάνεις οικογένεια και παιδιά
κάτσε μόνος σου

Το ρόλο του γομαριού τον αφήνω για κάτι θύματα σαν κι εσένα. :D

Εγώ δε ρίχνω φάπες, δε μαλώνω και γενικά στα τέτοια μου για το τι θα μου σούρει η καθεμιά γιατί είμαι τζεντλεμαν.
Κάτι κακομοίρηδες μουνόδουλοι σαν κι εσένα κλάνουνε πατάτες μπροστά στην κάθε φακλάνα.
Δε ντρέπεσαι ρε ρεζίλι άντρα να ξεφτιλίζεις, πέφτοντας στα γόνατα μπροστά στη μπουχέσα, όλους εμάς που τα παντελόνια δεν τα φοράμε μόνο για να μην κρυώνουμε; :fico:
Βάζω στοίχημα ότι είσαι από αυτούς τους φλώρους που ξυρίζουν τις γάμπες τους, βάζουν ενυδατικές και αλλάζουν σώβρακο κάθε μέρα.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Αύγ 2021, 13:33

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:
κάτσε μόνος σου

Το ρόλο του γομαριού τον αφήνω για κάτι θύματα σαν κι εσένα. :D

Εγώ δε ρίχνω φάπες, δε μαλώνω και γενικά στα τέτοια μου για το τι θα μου σούρει η καθεμιά γιατί είμαι τζεντλεμαν.
Κάτι κακομοίρηδες μουνόδουλοι σαν κι εσένα κλάνουνε πατάτες μπροστά στην κάθε φακλάνα.
Δε ντρέπεσαι ρε ρεζίλι άντρα να ξεφτιλίζεις, πέφτοντας στα γόνατα μπροστά στη μπουχέσα, όλους εμάς που τα παντελόνια δεν τα φοράμε μόνο για να μην κρυώνουμε; :fico:
Βάζω στοίχημα ότι είσαι από αυτούς τους φλώρους που ξυρίζουν τις γάμπες τους, βάζουν ενυδατικές και αλλάζουν σώβρακο κάθε μέρα.

Οιμέ Αρβανιτόβλαχε εκ καλαμάτας
ότι και να προσπαθήσω να σου εξηγήσω, θα είσαι πάντα ένας παρτάκιας που κοιτάζει το πως θα έχει το πάνω χέρι,
Χαίρομαι πάντως που τα διαβάζει αυτά η σύντροφός σου και μετά σε παντοφλιάζει κανονικά
:laugh1:
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανδρεία για κάποιον από το να παραδέχεται την ανωτερότητα της γυναίκας του. Να την βλέπει σαν την Θεά του
και όχι σαν υπάλληλο...
Βέβαια αυτά είναι για πολύ προχώ τύπους και σίγουρα όχι μπήχτουλες της επαρχίας

τζέντλεμαν;
άκου τζέντλεμαν...
χαχχαχαχα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Σεπ 2021, 14:00

απο το φεις ...στο νέο Big Brother: 38 xρονων δεν συμπαθει κανεναν στο παιχνιδι, εχει σπιτι της
ενα σωρο γατες και ειναι αγαμη, ατεκνη, και γεμάτη τατουαζ.

θα την λατρεψει ο λαχου ειμαι βεβαιος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Σεπ 2021, 16:38

nemo έγραψε:απο το φεις ...στο νέο Big Brother: 38 xρονων δεν συμπαθει κανεναν στο παιχνιδι, εχει σπιτι της
ενα σωρο γατες και ειναι αγαμη, ατεκνη, και γεμάτη τατουαζ.

θα την λατρεψει ο λαχου ειμαι βεβαιος

Οχι εμενα αυτη μου αρεσει απο εκει

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”