Nandros έγραψε:ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Δεν έχω πρόβλημα να αντιγράψω κάποια πράγματα εδώ μέσα και τότε θα γίνει το έλα να δεις!
αν δεν έχει πρόβλημα ο συντονισμός εδώ βάλε ρε νάδρε να δούμε

Nandros έγραψε:ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Δεν έχω πρόβλημα να αντιγράψω κάποια πράγματα εδώ μέσα και τότε θα γίνει το έλα να δεις!
Nandros έγραψε:Δεν έχω πρόβλημα να αντιγράψω κάποια πράγματα εδώ μέσα και τότε θα γίνει το έλα να δεις!

Λαχουρένιος έγραψε:Παρδον?Nandros έγραψε:Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, έτσι;

Nandros έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Παρδον?
Τί παρδόν; Εσύ μίλησες για το 60σέλιδο νήμα. Άρα γνωρίζεις. Και μην μου πεις ότι δεν το διάβασες γιατί δεν είχες περιέργεια να δεις τί γράφουν!

Nostalgia έγραψε:Nαι, διαβασα και για εδω και για το π.χορουμ, δεν ηξερα τιποτα βεβαια. Παντως για να ειμαι ειλικρινης μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα εδω, ουτε στο π.χορουμ ειχα, μονο μια φορα ο Ιανος μου εσβησε ενα νημα. Πταισματακι δηλαδη σε σχεση με οσα ακουσα εκ των υστερων. Δεν ξερω ισως με αγαπουν ολοι πολυ, ισως ειμαι πολυ καλοβολος και προσαρμοζομαι, ισως απλα με εχουν γραμμενο και δεν με ενοχλουν. Και οι τρεις περιπτωσεις μου κανουν.Nandros έγραψε:Και συ διάβασες και γνωρίζεις!![]()
Εαν κατι με ενοχλησει θα το πω, δεν φοβαμαι να πω την γνωμη μου, ουτε νοιωθω την αναγκη να ειμαι σωνει και ντε μελος καποιας ομαδας.

Nandros έγραψε:Nostalgia έγραψε:Nαι, διαβασα και για εδω και για το π.χορουμ, δεν ηξερα τιποτα βεβαια. Παντως για να ειμαι ειλικρινης μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα εδω, ουτε στο π.χορουμ ειχα, μονο μια φορα ο Ιανος μου εσβησε ενα νημα. Πταισματακι δηλαδη σε σχεση με οσα ακουσα εκ των υστερων. Δεν ξερω ισως με αγαπουν ολοι πολυ, ισως ειμαι πολυ καλοβολος και προσαρμοζομαι, ισως απλα με εχουν γραμμενο και δεν με ενοχλουν. Και οι τρεις περιπτωσεις μου κανουν.![]()
Εαν κατι με ενοχλησει θα το πω, δεν φοβαμαι να πω την γνωμη μου, ουτε νοιωθω την αναγκη να ειμαι σωνει και ντε μελος καποιας ομαδας.
Είμαι κατά της κλάψας και ειδικά κατά των εκ των υστέρων μπινελικιών και εκεί και εδώ.
Απόδειξη το νήμα που έστησα όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα, διαμαρτυρόμενος για την αυτόματη αλλαγή από .... σε vothroom.
Όμως μέσα από τα πολλά έγιναν κάποιες αποκαλύψεις.
.

Admin έγραψε:Κάποιος που δεν ήρθε εδώ με σκοπό να προκαλέσει ή να έχει πολλαπλά προφίλ ή να γράφει μηνύματα μίσους ή βρισιές, δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα.
Τώρα με κάτι μυθομανείς δήθεν γιατρούς που 24/7 είναι ονλάιν και χαζεύουν στα φόρα και τις κλίκες τους με τα πολλαπλά προφίλ, προφανώς δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε.