Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
hades
Basic poster
Basic poster

Re: Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!

Δημοσίευσηαπό hades » 22 Μαρ 2018, 15:48

Nandros έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Εικόνα

Δεν έχω πρόβλημα να αντιγράψω κάποια πράγματα εδώ μέσα και τότε θα γίνει το έλα να δεις!

αν δεν έχει πρόβλημα ο συντονισμός εδώ βάλε ρε νάδρε να δούμε
0 .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 22 Μαρ 2018, 15:49

Nandros έγραψε:Δεν έχω πρόβλημα να αντιγράψω κάποια πράγματα εδώ μέσα και τότε θα γίνει το έλα να δεις!

Ούτε λόγος μου πέφτει ,ούτε με ενδιαφέρει. Τα δικά μου συμπεράσματα τα είχα βγάλει εδώ και χρόνια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2018, 15:51

Νανδρε, αν εννοεις το γνωστο νημα κλαψας, ξερουν ολοι ποιο ειναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 22 Μαρ 2018, 15:52

Λαχουρένιος έγραψε:
Nandros έγραψε:Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, έτσι;
Παρδον?

Τί παρδόν; Εσύ μίλησες για το 60σέλιδο νήμα. Άρα γνωρίζεις. Και μην μου πεις ότι δεν το διάβασες γιατί δεν είχες περιέργεια να δεις τί γράφουν!
0 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 22 Μαρ 2018, 15:54

Nandros έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Και συ διάβασες και γνωρίζεις!

Nαι, διαβασα και για εδω και για το π.χορουμ, δεν ηξερα τιποτα βεβαια. Παντως για να ειμαι ειλικρινης μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα εδω, ουτε στο π.χορουμ ειχα, μονο μια φορα ο Ιανος μου εσβησε ενα νημα. Πταισματακι δηλαδη σε σχεση με οσα ακουσα εκ των υστερων. Δεν ξερω ισως με αγαπουν ολοι πολυ, ισως ειμαι πολυ καλοβολος και προσαρμοζομαι, ισως απλα με εχουν γραμμενο και δεν με ενοχλουν. Και οι τρεις περιπτωσεις μου κανουν. :D

Εαν κατι με ενοχλησει θα το πω, δεν φοβαμαι να πω την γνωμη μου, ουτε νοιωθω την αναγκη να ειμαι σωνει και ντε μελος καποιας ομαδας.
1 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2018, 15:55

Nandros έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Παρδον?

Τί παρδόν; Εσύ μίλησες για το 60σέλιδο νήμα. Άρα γνωρίζεις. Και μην μου πεις ότι δεν το διάβασες γιατί δεν είχες περιέργεια να δεις τί γράφουν!

Mα δεν κρυφτηκα, διευκρινιστικα ρωτησα, μπορει να μας θαβουν και αλλου

Το διαβασα, με δυσκολια βεβαια γιατι καθε τοσο εσκαγα στο γελιο και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 22 Μαρ 2018, 16:02

Nostalgia έγραψε:
Nandros έγραψε:Και συ διάβασες και γνωρίζεις!
Nαι, διαβασα και για εδω και για το π.χορουμ, δεν ηξερα τιποτα βεβαια. Παντως για να ειμαι ειλικρινης μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα εδω, ουτε στο π.χορουμ ειχα, μονο μια φορα ο Ιανος μου εσβησε ενα νημα. Πταισματακι δηλαδη σε σχεση με οσα ακουσα εκ των υστερων. Δεν ξερω ισως με αγαπουν ολοι πολυ, ισως ειμαι πολυ καλοβολος και προσαρμοζομαι, ισως απλα με εχουν γραμμενο και δεν με ενοχλουν. Και οι τρεις περιπτωσεις μου κανουν. :D

Εαν κατι με ενοχλησει θα το πω, δεν φοβαμαι να πω την γνωμη μου, ουτε νοιωθω την αναγκη να ειμαι σωνει και ντε μελος καποιας ομαδας.

Είμαι κατά της κλάψας και ειδικά κατά των εκ των υστέρων μπινελικιών και εκεί και εδώ.
Απόδειξη το νήμα που έστησα όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα, διαμαρτυρόμενος για την αυτόματη αλλαγή από .... σε vothroom.
Όμως μέσα από τα πολλά έγιναν κάποιες αποκαλύψεις.
.
1 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 22 Μαρ 2018, 16:10

Nandros έγραψε:
Nostalgia έγραψε:Nαι, διαβασα και για εδω και για το π.χορουμ, δεν ηξερα τιποτα βεβαια. Παντως για να ειμαι ειλικρινης μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα εδω, ουτε στο π.χορουμ ειχα, μονο μια φορα ο Ιανος μου εσβησε ενα νημα. Πταισματακι δηλαδη σε σχεση με οσα ακουσα εκ των υστερων. Δεν ξερω ισως με αγαπουν ολοι πολυ, ισως ειμαι πολυ καλοβολος και προσαρμοζομαι, ισως απλα με εχουν γραμμενο και δεν με ενοχλουν. Και οι τρεις περιπτωσεις μου κανουν. :D

Είμαι κατά της κλάψας και ειδικά κατά των εκ των υστέρων μπινελικιών και εκεί και εδώ.
Απόδειξη το νήμα που έστησα όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα, διαμαρτυρόμενος για την αυτόματη αλλαγή από .... σε vothroom.
Όμως μέσα από τα πολλά έγιναν κάποιες αποκαλύψεις.
.

Και περιμενεις τωρα καποια πλευρα να παραδεχτει οτι ειναι λαθος; Οτι ναι εφταιξα για το μπαναρισμα, ή ναι εφταιξα για το ταδε νημα που σε εβρισα κλπ;
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Μαρ 2018, 16:22

Κάποιος που δεν ήρθε εδώ με σκοπό να προκαλέσει ή να έχει πολλαπλά προφίλ ή να γράφει μηνύματα μίσους ή βρισιές, δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα.

Τώρα με κάτι μυθομανείς δήθεν γιατρούς που 24/7 είναι ονλάιν και χαζεύουν στα φόρα και τις κλίκες τους με τα πολλαπλά προφίλ, προφανώς δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 22 Μαρ 2018, 16:32

Admin έγραψε:Κάποιος που δεν ήρθε εδώ με σκοπό να προκαλέσει ή να έχει πολλαπλά προφίλ ή να γράφει μηνύματα μίσους ή βρισιές, δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα.

Τώρα με κάτι μυθομανείς δήθεν γιατρούς που 24/7 είναι ονλάιν και χαζεύουν στα φόρα και τις κλίκες τους με τα πολλαπλά προφίλ, προφανώς δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε.

Ο καθένας έχει τις απόψεις του και βγάζει τα συμπεράσματα του.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”