Λαχουρένιος έγραψε:bizeli έγραψε:Αν μας συμβεί θα το πούμε. Να είσαι σίγουρος.
Προς το παρόν δε μου ρχεται κάτι κακό.
Αποκλειεται να ειστε (και να ειμαι) ολοι τοσο παναγιες...

Όχι δεν είπα αυτό απλά συνήθως τις αρνητικές σκέψεις προς κοντινά πρόσωπα μου είναι πιο εύκολο να τις εκφράσω σε σχέση με τις θετικές.
Δλδ αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι δικοί μου άνθρωποι με καταλαβαίνουν όταν εκνευρίζομαι ή όταν τέλος πάντων κάτι με απασχολεί. Δεν είναι κάτι που μπορώ να το κρύψω. Μπορεί να μην το δείξω ή το πω από την αρχή αλλά κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια.
Αλλά με λόγια που έχουν να κάνουν με θετικό συναίσθημα δε μου βγαίνει και τόσο να το εκφράσω, όχι γιατί δεν το νιώθω, αλλά γιατί μου φαίνεται γελοίο να μιλάω ναζιάρικα ή γλυκανάλατα.
Τώρα όσον αφορά σε πιο άσχετους ανθρώπους δεν θα εκφραστώ ελεύθερα, γιατί δεν έχω την οικειότητα.
Οπότε πολύ πιθανό να με δείτε στο μέλλον να γράφω κάτι για κάποιον άσχετο που μου έβγαλε αρνητικό συναίσθημα και δεν μπόρεσα να το εκφράσω γιατί δεν με έπαιρνε. Απλά τώρα δε μου ρχεται κάτι.
Πλάκα πλάκα καθώς έγραφα αυτές τις γραμμές μου ήρθε ένα περιστατικό τώρα τελευταία που δεν μπόρεσα να εκφραστώ με λόγια. Ένα τελείως fail πέσιμο από έναν τύπο που δεν ήθελα να τον προσβάλλω.
Λοιπόν με αυτόν τον τύπο είμαστε pet friends. Δλδ γνωριστήκαμε μέσω των σκύλων μας στη βόλτα.
Λοιπόν πάλι τον συναντώ στη βόλτα με τα σκυλιά μας κι ανοίγουμε συζήτηση για διακοπές. Του λέω εγώ ότι είμαι περισσότερο του βουνού και ότι τέτοια εποχή με τόση ζέστη θα προτιμούσα να πάω διακοπές στον Όλυμπο αντί να ψήνομαι σε μια παραλία μέσα στη βαβούρα του κόσμου. Και αυτός συμφώνησε μαζί μου.
Ωραία ως εδώ;
Ωραία.
Συνεχίζω.
Μετά από κάποιες μέρες τον ξανασυναντώ στη βόλτα με τα σκυλιά μας και μου λέει ότι έκλεισε για 15 Αύγουστο διακοπές στον Όλυμπο. Τυχαίο; Δε νομίζω.
"Ααααα τέλεια... " του λέω εγώ "σε ζηλεύω...." και μπλα, μπλα, μπλα....
Το κακό, μου λέει, είναι ότι θα είμαι μόνος μου.
Αρχίζω και καταλαβαίνω πού το πάει και κάνω ότι δεν καταλαβαίνω.
"Έλα ρε συ... τέλεια θα περάσεις... θα έχεις τον σκύλο σου παρέα .... ηρεμία... μια χαρά"
Αυτός να επιμένει ότι δεν θα την παλέψει να μη μιλάει σε άνθρωπο για τέσσερις μέρες. Οι φίλοι του δουλεύουν, θα λείπουν ... τέσπα δεν βρήκε κανέναν.
Εγώ να επιμένω ότι θα περάσει τέλεια μόνος του και αυτός να δείχνει ότι δεν πείθεται.
Ιδέα μου όλα αυτά .... ή δείχνει ότι ο τύπος κάπου αλλού το πήγαινε το θέμα;
Σε κάποια φάση μου λέει "εσύ πού θα πας;"
Εγώ του λέω έκλεισα αλλού. Και δεν έλεγα ψέματα. Όντως ανήμερα του 15 Αυγούστου κλείσαμε να πάμε σε εξοχικό συγγενών να ψήσουμε κτλ.
Πείτε μου τώρα... είναι ιδέα μου όλα αυτά;
Τέσπα, ειλικρινά αυτό που μου έβγαινε να του πω είναι "χέσε μας ρε φίλε... για χαζή με περνάς... θα κλείσω διακοπές με έναν άγνωστο στον Όλυμπο και άντε χέσ' το αυτό.... δεν είσαι και ο τύπος μου κιόλας"
.gif)