nemo έγραψε:και αυτα που αναφερες εσυ δεν ειναι χομπι καταβαθος
Γιατι?

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:και αυτα που αναφερες εσυ δεν ειναι χομπι καταβαθος
Γιατι?

nemo έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Γιατι?
γιατι αυτα τα κανουμε ολοι ως ενα βαθμο

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:γιατι αυτα τα κανουμε ολοι ως ενα βαθμο
Δεν ισχυει, πχ οταν λεω ακουω μουσικη δεν εννοω απλα αφηνω το ραδιο να παιζει.
.gif)

nemo έγραψε:aρκουσε να πεις οτι προτιμω να ΜΗΝ αγορασω κατι να φαω και να το δωσω για την μουσικη
τοτε λεγεται χομπι γιατι υπερβαινει την "λογικη --ετσι εκανα παλια με τα βιβλια οταν τα αγοραζα με σακουλες
και στα υπολοιπα χομπι που εχω .....οταν εδινα 300 και 400 ευρω για καλαμι και παγωνα
στις παραλιες και στα βραχια -δεν το λες και λογικο

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:aρκουσε να πεις οτι προτιμω να ΜΗΝ αγορασω κατι να φαω και να το δωσω για την μουσικη
τοτε λεγεται χομπι γιατι υπερβαινει την "λογικη --ετσι εκανα παλια με τα βιβλια οταν τα αγοραζα με σακουλες
και στα υπολοιπα χομπι που εχω .....οταν εδινα 300 και 400 ευρω για καλαμι και παγωνα
στις παραλιες και στα βραχια -δεν το λες και λογικο
Εχω δωσει λεφτα για τα χομπι μου αλλα αν μπορω να βρω κατι απο το ιντερνετ θα το κανω. Δεν ειναι μονο το χρημα αλλα και η ελλειψη χωρου. Αν αγοραζα σε φυσικη μορφη ο,τι εχω στον υπολογιστη σε βιβλια, παιχνιδια και μουσικη τοτε θα επρεπε να αγοραζα ενα σπιτι για να το ειχα μονο ως αποθηκη.

nemo έγραψε:μη τα λες αυτα ειναι η καθημερινη γκρινια -δεν εχω αφησει κενο χωρο στο σπιτι
αλλο! ξεκολλα απο τον υπολογιστη υποβαθμιζεις την ζωη σου

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:μη τα λες αυτα ειναι η καθημερινη γκρινια -δεν εχω αφησει κενο χωρο στο σπιτι
αλλο! ξεκολλα απο τον υπολογιστη υποβαθμιζεις την ζωη σου
Μα ειναι πρακτικο το ζητημα. Αν δεν εχεις χωρο, δεν εχεις χωρο, τι να γινει. Και αμα τα βαλω σε καποια αποθηκη μετα υπαρχει ο κινδυνος με την υγρασια να μου χαλασουν, το ιδιο και αν τα βγαλω σε καποιο μπαλκονι. Προτιμω να εχω λιγα πραγματα και σε καλη κατασταση.

Προέλλην έγραψε:Compulsive hoarding (hoarding disorder) λέγεται.