Ηρωικά στρατιωτικά κατορθώματα των μελών του ''ελεύθερου''.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Re: εβρος sos

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 03 Μαρ 2020, 15:47

denplirono έγραψε:αναρχοκουμμουνακι μου ......σκουζε οσο θελεις.... :D :D :D

Είχε κάποια υπηρεσία στον λόφο Σκουζέ ; :hmhmhm:

https://www.google.gr/search?source=hp& ... ywQ4dUDCAU
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ηρωικά στρατιωτικά κατορθώματα των μελών του ''ελεύθερου''.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μαρ 2020, 16:24

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
itteithe έγραψε:
Κάτσε, το 2012 πήγες, ή το 2013; Βρε μπας και υπηρετήσαμε μαζί (αυτοί οι αριθμοί μου φαίνονται πολύ γνωστοί);

Επομένως είμαστε τρεις που υπηρετήσαμε στο 508 εδώ μέσα; Φάτε τη σκόνη μας κωλοβύσματα :P

Αλλά εγώ δεν ήμουν Ρίζια. Άρα όχι στο 508. Πάντως εκεί κοντά.

Ποιο μεγαλο σε εκανα σε ηλικια... :whistle:
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 03 Μαρ 2020, 16:37

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Αλλά εγώ δεν ήμουν Ρίζια. Άρα όχι στο 508. Πάντως εκεί κοντά.

Ποιο μεγαλο σε εκανα σε ηλικια... :whistle:

Σε ξεγέλασε η σοφία που εκπέμπω ; :laugh1:

γῆρας γὰρ τίμιον οὐ τὸ πολυχρόνιον οὐδὲ ἀριθμῷ ἐτῶν μεμέτρηται· πολιὰ δέ ἐστι φρόνησις ἀνθρώποις καὶ ἡλικία γήρως βίος ἀκηλίδωτος.
( Σοφία Σολομώντος )

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Τιμημένον και ένδοξον γήρας δεν είναι το πολυχρόνιον, ούτε προσμετράται η αξία του ανθρώπου σύμφωνα με τον αριθμόν των ετών του. Λευκά και τιμημένα άσπρα μαλλιά δια τον άνθρωπον είναι οχι τα πολλά έτη, αλλά η σύνεσις. Και δεν είναι καθ' εαυτήν σεβαστή γεροντική ηλικία, αλλά εκείνη που έχει ως χαρακτηριστικόν της γνώρισμα τον άγιον και ακηλίδωτον βίον.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Μαρ 2020, 18:43

itteithe έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά, να τα πάρω από εδώ τα απομνημονεύματα να φτιάξω νηματάκι να λέμε τα στρατιωτικά μας κατορθώματα; :fico:

Κακώς το μετέφερες. Μόνο αυτοί θα κάνουν derail τη συζήτηση σε άλλα νήματα; :D :P

Εμείς είμαστε σοβαροί πανελίστες και μένουμε πάντα αυστηρά εντός του θέματος της συζήτησης. :D
Εξάλλου θέλω κι εγώ να γράψω μερικές από τις πολεμικές περιπέτειες που έζησα και τις μυστικές αποστολές που έλαβα μέρος, ως κομάντο στον Έβρο, αλλά πρέπει πρώτα να δω ποιες από όλες έχουν αποχαρακτηριστεί από απόρρητες. :fico:
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Μαρ 2020, 20:57

itteithe έγραψε: Εσύ θα κρυφτείς στην τρύπα σου και θα μετατραπείς σε denpolemao.

:giggle02:
Ρε ιτέθ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μαρ 2020, 21:21

Γατάκια.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 03 Μαρ 2020, 22:23

tensor έγραψε:
itteithe έγραψε:Οι μισοί δεν ξέρουν κατά που πέφτει ο Έβρος και οι άλλοι μισοί φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να μην βρεθούν εκεί, όταν έπρεπε να βρεθούν εκεί. Βρέθηκα εκεί κατά την θητεία μου, στα Ρίζια, καλοκαίρι ...

Τι μου θύμισες τώρα ... Εγώ υπηρέτησα στη λοφώδη περιοχή στα βορειοδυτικά του Διδυμότειχου σε επιλαρχία αναγνώρισης. Έχω τις χειρότερες αναμνήσεις της ζωής μου (που σβήνουν πλέον, τόσα χρόνια μετά) για τρεις λόγους: (1) η ουσιαστική στρατιωτική εκπαίδευση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, (2) οι υποδομές του στρατοπέδου ήταν από δυσλειτουργικές έως κατεστραμμένες, και (3) διάφοροι αξιωματικοί είχαν εμφανώς σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μας έκαναν το βίο αβίωτο χωρίς λόγο.

Κατά τα άλλα είχα την ευκαιρία να ζήσω μερικές αξέχαστες χειμερινές κακοκαιρίες με παγετούς και εντυπωσιακές εφορμήσεις του χιονιά από το βορρά, με τα χαρακτηριστικά γαλακτόχρωμα νέφη που κατέβαιναν χαμηλά και αγκάλιαζαν τα πάντα, αφήνοντας τις νιφάδες του χιονιού να παρασύρονται από το δυνατό βοριά που ξύριζε όλη τη γύρω περιοχή και το σχεδόν έρημο στρατόπεδο.

Θυμάμαι ακόμα το θάλαμο, την ξυλόσομπα και τα ξύλα βελανιδιάς, το θέαμα έξω από τα παράθυρα με το χιόνι να πέφτει ξηρό και να μη λιώνει ούτε νιφάδα στο έδαφος. Θυμάμαι και μια νύχτα που ήμουν σε περίπολο 12-3 με χιονοθύελλα, ενώ το χιόνι σαν πούδρα έφτανε στα σημεία συσσώρευσης ως το γόνατο, όταν είδα κοντά στην πύλη το μεγάλο λυκόσκυλο να στέκεται αγέρωχο κόντρα στο βοριά με την πλάτη χιονισμένη. Θυμάμαι και την πιο άσπρη μέρα της παραμονής μου εκεί, όταν είχα σκοπιά 4-6 τα ξημερώματα και με ξέχασαν ως την ώρα του φαγητού. Ήταν πανέμορφα, όλα παγωμένα και χιονισμένα γύρω μου. Έμεινα στη σκοπιά ολομόναχος και ηρέμησα, μακριά από την τρέλα που έδερνε τους αξιωματικούς και ξεσπούσε στους φαντάρους ...

Ατιμη κενωνια...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2020, 09:57

εγω περιμενω τον ρεκ να γραψει ιστοριες απο τα πραγματικα περιστατικα του εβρου

αυτα που διαβασα μεχρι στιγμης ειναι σαν τα επεισοδια με την μαγια την μελισσα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 04 Μαρ 2020, 10:21

Ο Ραν Ταν Πλαν είναι αυτός για τον οποίο ακούγονται ιστορίες οτι περνούσε τα βράδια το ποτάμι και έκοβε αφτιά Τούρκων στρατιωτών.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Μαρ 2020, 10:26

Πάω μια μπουκάλα πετρογκάζ πάνω στο Κάστρο σε μια ζωντοχήρα και έρχομαι να σας γράψω αρχικά μια εισαγωγική περιπετειούλα χαμηλής έντασης και αργότερα σας ρίχνω στα βαριά.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”