Είναι παροιμιώδης στο ελεύθερο η ποιότητα, η εγκυρότητα και η σοβαρότητα μου ακόμα και πολύ πριν λάβω την πιστοποίηση εγκυρότητας από το εγκυρότερο πιστοποιητικό ελληνικό σάιτ.
Δεύτερο αν ήμουν υπάλληλος, όχι ότι έχω κάτι εναντίον του υπαλληλικού κόσμου, θα αυτοκτονούσα.
Είμαι όπως έχω δηλώσει καμιά 500ρια φορές μέχρι τώρα στο ''φρη'' κτηματίας ελαιοπαραγωγός και αγελαδοτρόφος εθνικόφρονας κομμουνιστής.
Τρεις γίδες, κότες, κουνέλια, κάτι γαλόπουλα και δυο μαντρόσκυλα δεν τα βάζω στο λογαριασμό.
Παράλληλα δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τομέα της διανομής αγαθών, συγκεκριμένα διανέμω φιάλες πετρογκάζ σε όλο το δήμο Καλαμάτας με μεγάλο πελατολόγιο σε χήρες, ζωντοχήρες και γενικά ζωηρές δεσμευμένες.
Τρίτον όταν εγώ πήγαινα σούζα το παπί στην παραλία από ''μαρίνα'' μέχρι Κουρκούτα φορτωμένο τρικάβαλο, εγώ και δύο Καλαματιανά πιπίνια, εσύ δεν ήξερες ούτε ποδήλατο να κάνεις.
Και εν κατακλείδι, για να είμαστε και ιν στο πνεύμα του νήματος εσύ έχεις δόντια ή σε πιάνουν συνέχεια καψούρη και σε έχουν ''ξεδοντιάσει'' οι γάτες.