Όταν σου λείπει δόντι...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Όταν σου λείπει δόντι...

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιουν 2020, 18:41

Πρώτον δεν τρολλάρω ποτέ.
Είναι παροιμιώδης στο ελεύθερο η ποιότητα, η εγκυρότητα και η σοβαρότητα μου ακόμα και πολύ πριν λάβω την πιστοποίηση εγκυρότητας από το εγκυρότερο πιστοποιητικό ελληνικό σάιτ.
Δεύτερο αν ήμουν υπάλληλος, όχι ότι έχω κάτι εναντίον του υπαλληλικού κόσμου, θα αυτοκτονούσα.
Είμαι όπως έχω δηλώσει καμιά 500ρια φορές μέχρι τώρα στο ''φρη'' κτηματίας ελαιοπαραγωγός και αγελαδοτρόφος εθνικόφρονας κομμουνιστής.
Τρεις γίδες, κότες, κουνέλια, κάτι γαλόπουλα και δυο μαντρόσκυλα δεν τα βάζω στο λογαριασμό.
Παράλληλα δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τομέα της διανομής αγαθών, συγκεκριμένα διανέμω φιάλες πετρογκάζ σε όλο το δήμο Καλαμάτας με μεγάλο πελατολόγιο σε χήρες, ζωντοχήρες και γενικά ζωηρές δεσμευμένες.
Τρίτον όταν εγώ πήγαινα σούζα το παπί στην παραλία από ''μαρίνα'' μέχρι Κουρκούτα φορτωμένο τρικάβαλο, εγώ και δύο Καλαματιανά πιπίνια, εσύ δεν ήξερες ούτε ποδήλατο να κάνεις.
Και εν κατακλείδι, για να είμαστε και ιν στο πνεύμα του νήματος εσύ έχεις δόντια ή σε πιάνουν συνέχεια καψούρη και σε έχουν ''ξεδοντιάσει'' οι γάτες. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Ιουν 2020, 19:03

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πρώτον δεν τρολλάρω ποτέ.
Είναι παροιμιώδης στο ελεύθερο η ποιότητα, η εγκυρότητα και η σοβαρότητα μου ακόμα και πολύ πριν λάβω την πιστοποίηση εγκυρότητας από το εγκυρότερο πιστοποιητικό ελληνικό σάιτ.
Δεύτερο αν ήμουν υπάλληλος, όχι ότι έχω κάτι εναντίον του υπαλληλικού κόσμου, θα αυτοκτονούσα.
Είμαι όπως έχω δηλώσει καμιά 500ρια φορές μέχρι τώρα στο ''φρη'' κτηματίας ελαιοπαραγωγός και αγελαδοτρόφος εθνικόφρονας κομμουνιστής.
Τρεις γίδες, κότες, κουνέλια, κάτι γαλόπουλα και δυο μαντρόσκυλα δεν τα βάζω στο λογαριασμό.
Παράλληλα δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τομέα της διανομής αγαθών, συγκεκριμένα διανέμω φιάλες πετρογκάζ σε όλο το δήμο Καλαμάτας με μεγάλο πελατολόγιο σε χήρες, ζωντοχήρες και γενικά ζωηρές δεσμευμένες.
Τρίτον όταν εγώ πήγαινα σούζα το παπί στην παραλία από ''μαρίνα'' μέχρι Κουρκούτα φορτωμένο τρικάβαλο, εγώ και δύο Καλαματιανά πιπίνια, εσύ δεν ήξερες ούτε ποδήλατο να κάνεις.
Και εν κατακλείδι, για να είμαστε και ιν στο πνεύμα του νήματος εσύ έχεις δόντια ή σε πιάνουν συνέχεια καψούρη και σε έχουν ''ξεδοντιάσει'' οι γάτες. :fico:

:laugh1: :laugh1:

Εικόνα
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Ιουν 2020, 19:44

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Ιουν 2020, 19:45

nemo έγραψε:τον γεωργιου τον ξερεις; δεκα χρονια ισως και παραπανω χωρις την πανω μασελα

Τον έχω δει ρε συ.
Αυτός λέει το κάνει από άποψη.
Τώρα τι να πω;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιουν 2020, 20:42

vallon έγραψε:

:laugh1: :laugh1:

Εικόνα

Μπράβο ρε. Εγώ φταίω που προσπαθώ να συζητήσω σοβαρά μαζί σου.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιουν 2020, 20:59

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:τον γεωργιου τον ξερεις; δεκα χρονια ισως και παραπανω χωρις την πανω μασελα

Τον έχω δει ρε συ.
Αυτός λέει το κάνει από άποψη.
Τώρα τι να πω;

διαβητη εχει ...
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Ιουν 2020, 21:25

nemo έγραψε:διαβητη εχει ...

Α δεν το ήξερα.
Και στον διαβήτη σου πέφτουν τα δόντια;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιουν 2020, 22:06

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:διαβητη εχει ...

Α δεν το ήξερα.
Και στον διαβήτη σου πέφτουν τα δόντια;

ναι σε μερικες περιπτωσεις συν οτι απαγορευεται χειρουργικες εργασιες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2020, 00:05

Νομιζω του Γεωργιου του ειχαν πεσει λογω ψυχολογικων επειδη ειχε χασει το παιδι του και δεν τα εφτιαξε ποτε ως ενδειξη πενθους.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 05 Ιουν 2020, 00:08

Λαχουρένιος έγραψε:Νομιζω του Γεωργιου του ειχαν πεσει λογω ψυχολογικων επειδη ειχε χασει το παιδι του και δεν τα εφτιαξε ποτε ως ενδειξη πενθους.

Ναι βασικά κι εγώ κάτι τέτοιο είχα ακούσει για αυτό είπα "από άποψη".
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”