Ποιος θα ηγηθεί του Αντι-εμβολιαστικού Μετώπου;
-
nemo
- Supreme poster

Re: Ποιος θα ηγηθεί του Αντι-εμβολιαστικού Μετώπου;
και το 40% να εμβολιαστει καλα ειναι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τα γρηγορα εμβολια γρηγορα καιγονται.
Κορωνοϊός: Στον αέρα η έγκριση του εμβολίου της AstraZeneca
https://www.tribune.gr/world/news/artic ... eneca.html
.
Κορωνοϊός: Στον αέρα η έγκριση του εμβολίου της AstraZeneca
https://www.tribune.gr/world/news/artic ... eneca.html
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
NikosVy
- Extreme poster

Σιγά σιγά χτίζεται το προφίλ ενός ηγέτη.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Δεν μ' απασχολει η πολιτικη προβολη.
Το μονο που μ' ενδιαφερει ειναι το συγγραφιλικι.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τι σας ελεγα χτες;
Σημερα πρωτη σελιδα στη Δημοκρατια αφου πρωτα σχολιαστηκε αιχμηρα στους Financial Times και στο Bloomberg.

.
Σημερα πρωτη σελιδα στη Δημοκρατια αφου πρωτα σχολιαστηκε αιχμηρα στους Financial Times και στο Bloomberg.

.
0 .
.
.
-
nemo
- Supreme poster

δεν πειραζει βρε αριστο και χαλασμενα να ειναι εμας δεν μας νοιαζει αφου πρωτα θα το κανουν οι φιλελερες
οι αριστεροι και πρωτοι πρωτοι απο εδω ο λαχου και ο ραν με την εσθηρ -σιγα το πραγμα αν στραβωσουν λιγο
με τις ευχες μου να το κανουν ..και τους βλεπουμε υστερα
οι αριστεροι και πρωτοι πρωτοι απο εδω ο λαχου και ο ραν με την εσθηρ -σιγα το πραγμα αν στραβωσουν λιγο
με τις ευχες μου να το κανουν ..και τους βλεπουμε υστερα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
vallon
- Supreme poster

Θα σου στείλει ο S@ρ@ς καλή ντόπα να μάθεις
μόλις την κάνεις νέμο θα βγάλεις κεραίες
μόλις την κάνεις νέμο θα βγάλεις κεραίες
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Δεν μ' απασχολει η πολιτικη προβολη.
Ναι λες και θα σε ψηφισει κανεις αν κατεβεις.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Δεν μ' απασχολει η πολιτικη προβολη.
Ναι λες και θα σε ψηφισει κανεις αν κατεβεις.

Θα πρέπει να μαζέψει όλους τους Έλληνες Αγανακτισμένους Οπαδούς του Τραμπ και στις συγκεντρώσεις να μιμείται τον Τραμπ, βγάζοντας επιδεικτικά τη μάσκα, μπροστά στο πλήθος που θα παραληρεί από τον ενθουσιασμό και τον παλμό που θα έχει δημιουργήσει μέρα με τη μέρα μέσα από το elefthero.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ναι λες και θα σε ψηφισει κανεις αν κατεβεις.
Δαγκωτο!
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ