Big Brother 2

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Big Brother 2

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Οκτ 2021, 22:50

Λαχουρένιος έγραψε:Το σποιλερ λεει οτι θα γινει ο Νικος αρχηγος :D

Σιγά την είδηση. Τίποτα πιο ενδιαφέρον;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Οκτ 2021, 22:55

Τώρα να σου πω κάτι; Ξέρεις ποια παίκτρια "πάω" πιο πολύ;
Τη Σαμάνθα. Μπορεί να είναι bitch αλλά μου αρέσει που δε μασάει τα λόγια της.

Η Ευδοκία και ο Νίκος (ειδικά η Ευδοκία) έχουν αρχίσει να μου τη σπάνε λίγο με το στυλάκι του καλού παιδιού που όλοι τους πολεμάνε. Και εννοείται αυτή την καρμιριά τη χρησιμοποιούνε και προς τα έξω για να τους ψηφίζει ο κόσμος.
Boring
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Οκτ 2021, 23:02

Εν τω μεταξύ το φετινό BB μου θυμίζει teenage movie. Ο δημοφιλής του σχολείου παίκτης ράγκμπυ (Παναγιώτης) που τα έχει φτιάξει με τη δημοφιλή bitch/αρχηγό του σχολείου (ανχελιτα) που έχει το τσιράκι της (Σαμάνθα), που κάνουν bullying στο αουτσάιντερ του σχολείου (Ευδοκία) με την οποία είναι ερωτευμένος ο νερντουλας (Νίκος) και κρυφά ερωτευμένος ο (Παναγιώτης) ο οποίος είναι ένα κατά τ' αλλά καλό παιδί αλλά τον παρασέρνει η bitch του σχολείου και λυπάται την Ευδοκία.
Όπου η Ευδοκία κάποια μέρα θα μεταμορφωθεί σε αρχιγκομεναρα και θα γίνει αυτή η δημοφιλής του σχολείου και θα τα φτιάξει με τον Παναγιώτη αλλά θα πληγώσει τον νέρντουλα τον Νίκο...

Get the picture?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Οκτ 2021, 08:28

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Το σποιλερ λεει οτι θα γινει ο Νικος αρχηγος :D

Σιγά την είδηση. Τίποτα πιο ενδιαφέρον;

Toτε που το εγραψα ηταν σημαντικο γιατι ο νικητης θα επελεγε μεταξυ Πανου και Ισιδωρου αρα ειχε σημασια ποιος θα γινοταν αρχηγος.

bizeli έγραψε:Τώρα να σου πω κάτι; Ξέρεις ποια παίκτρια "πάω" πιο πολύ;
Τη Σαμάνθα. Μπορεί να είναι bitch αλλά μου αρέσει που δε μασάει τα λόγια της.

Η Ευδοκία και ο Νίκος (ειδικά η Ευδοκία) έχουν αρχίσει να μου τη σπάνε λίγο με το στυλάκι του καλού παιδιού που όλοι τους πολεμάνε. Και εννοείται αυτή την καρμιριά τη χρησιμοποιούνε και προς τα έξω για να τους ψηφίζει ο κόσμος.
Boring

Α να σου πω, περσυ υποστηριζες την Δανεζη. Σε τραβανε οι κακοι ετσι? :D

bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ το φετινό BB μου θυμίζει teenage movie. Ο δημοφιλής του σχολείου παίκτης ράγκμπυ (Παναγιώτης) που τα έχει φτιάξει με τη δημοφιλή bitch/αρχηγό του σχολείου (ανχελιτα) που έχει το τσιράκι της (Σαμάνθα), που κάνουν bullying στο αουτσάιντερ του σχολείου (Ευδοκία) με την οποία είναι ερωτευμένος ο νερντουλας (Νίκος) και κρυφά ερωτευμένος ο (Παναγιώτης) ο οποίος είναι ένα κατά τ' αλλά καλό παιδί αλλά τον παρασέρνει η bitch του σχολείου και λυπάται την Ευδοκία.
Όπου η Ευδοκία κάποια μέρα θα μεταμορφωθεί σε αρχιγκομεναρα και θα γίνει αυτή η δημοφιλής του σχολείου και θα τα φτιάξει με τον Παναγιώτη αλλά θα πληγώσει τον νέρντουλα τον Νίκο...

Get the picture?

Ισχυει... :laugh1: Jocks vs nerds.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Οκτ 2021, 18:14

Λαχουρένιος έγραψε:
Toτε που το εγραψα ηταν σημαντικο γιατι ο νικητης θα επελεγε μεταξυ Πανου και Ισιδωρου αρα ειχε σημασια ποιος θα γινοταν αρχηγος.

Εμένα μου είναι αδιάφορο ποιος θα είναι αρχηγός. Δεν αλλάζει κάτι.
Όλοι αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στη ψηφοφορία του κόσμου.
Το αν θα σωθεί κάποιος αυτή ή την επόμενη εβδομάδα δε μου λέει κάτι.

Λαχουρένιος έγραψε:Α να σου πω, περσυ υποστηριζες την Δανεζη. Σε τραβανε οι κακοι ετσι? :D

Ρε συ σοβαρά τώρα.
Ανάμεσα στην Ευδοκία και στη Σαμάνθα, που η μια μιλάει σαν 5χρονο και η άλλη είναι direct ποια θα διάλεγες;
Ξέχνα λίγο τον "έρωτά" σου για την ευδοκία.

Λαχουρένιος έγραψε: Ισχυει... :laugh1: Jocks vs nerds.

Εν τω μεταξύ ο Νίκος είναι από τα άτομα που μπορεί να πάει μια γυναικάρα στο σπίτι του να του ζητήσει ζάχαρη και αυτός όντως να της δώσει ζάχαρη.
Του την πέφτει τόσο καιρό η Ευδοκία και αυτός στην κοσμάρα του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Οκτ 2021, 08:20

bizeli έγραψε:Εμένα μου είναι αδιάφορο ποιος θα είναι αρχηγός. Δεν αλλάζει κάτι.
Όλοι αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στη ψηφοφορία του κόσμου.
Το αν θα σωθεί κάποιος αυτή ή την επόμενη εβδομάδα δε μου λέει κάτι.

Παιζει ρολο στρατηγικα γιατι επηρεαζει ποσοι θα βγουν προτεινομενοι απο την καθε κλικα.

Τωρα που πηρε την αρχηγια καποιος απο την κλικα Ευδοκια-Μαιρης, βγηκαν 3 απο την κλικα Ανχιελιτας και 1 απο την αλλη κλικα. Αν επαιρνε την αρχηγια καποιος απο την κλικα της Ανχιελιτας, θα εβγαιναν 2 και 2 αντι για 3 και 1.

Ρε συ σοβαρά τώρα.
Ανάμεσα στην Ευδοκία και στη Σαμάνθα, που η μια μιλάει σαν 5χρονο και η άλλη είναι direct ποια θα διάλεγες;
Ξέχνα λίγο τον "έρωτά" σου για την ευδοκία.

Στην αρχη εκτιμουσα που η Σαμανθα ειναι ευθυς ανθρωπος αλλα παραειναι αγενης και το χειροτερο ειναι πως διαστρεβλωνει και μεταφερει λογια για να διαβαλλει αλλους παικτες και δεν πιστευω οτι το κανει απο χαζομαρα. Πχ πριν 15 μερες ειχε μεταφερει καποια λογια του Νασου εντελως λαθος.

Εν τω μεταξύ ο Νίκος είναι από τα άτομα που μπορεί να πάει μια γυναικάρα στο σπίτι του να του ζητήσει ζάχαρη και αυτός όντως να της δώσει ζάχαρη.
Του την πέφτει τόσο καιρό η Ευδοκία και αυτός στην κοσμάρα του.

Μπορει να ντρεπεται τις καμερες.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Οκτ 2021, 20:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Στην αρχη εκτιμουσα που η Σαμανθα ειναι ευθυς ανθρωπος αλλα παραειναι αγενης και το χειροτερο ειναι πως διαστρεβλωνει και μεταφερει λογια για να διαβαλλει αλλους παικτες και δεν πιστευω οτι το κανει απο χαζομαρα. Πχ πριν 15 μερες ειχε μεταφερει καποια λογια του Νασου εντελως λαθος.

Ξέρεις τι;
Η Σαμάνθα είναι μόλις 18 χρονών και έχει ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό το οποίο αρκετοί από εμάς παλέψαμε (και ακόμα παλεύουμε) χρόνια ολόκληρα να το αποκτήσουμε.
Να λέει άφοβα την άποψή της χωρίς να την νοιάζει η γνώμη των άλλων.
Θα τη γλιτώσει από πολλά βάσανα (ψυχολογικά) στο μέλλον.
Αν βγάλεις απ' έξω την "αγένεια", αυτό είναι θείο δώρο.
Όλοι οι υπόλοιποι, όπως συμβαίνει συνήθως, κοιτάμε να είμαστε αρεστοί στους άλλους.
Μπορεί η Σαμάνθα να φαίνεται μισητή αλλά πίστεψέ με για τον εαυτό της γλιτώνει πολλά κιλά ψυχολογικής φθοράς που θα της βγει ωφέλιμο στο μέλλον.
Μακάρι να το κρατήσει έτσι και να μην αλλάξει. Μόνο λίγο να εξομαλύνει τις γωνίες μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας και θα είναι μια χαρά.

Λαχουρένιος έγραψε: Μπορει να ντρεπεται τις καμερες.

Μπαααα... απλά είναι σε αυτή την κατηγορία αντρών που δεν το χει με τις γυναίκες (τουλάχιστον στην αρχή).
Κάποιος που ντρέπεται τις κάμερες δε συμμετέχει καν σε τέτοιο παιχνίδι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Οκτ 2021, 09:40

bizeli έγραψε:Ξέρεις τι;
Η Σαμάνθα είναι μόλις 18 χρονών και έχει ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό το οποίο αρκετοί από εμάς παλέψαμε (και ακόμα παλεύουμε) χρόνια ολόκληρα να το αποκτήσουμε.
Να λέει άφοβα την άποψή της χωρίς να την νοιάζει η γνώμη των άλλων.
Θα τη γλιτώσει από πολλά βάσανα (ψυχολογικά) στο μέλλον.
Αν βγάλεις απ' έξω την "αγένεια", αυτό είναι θείο δώρο.
Όλοι οι υπόλοιποι, όπως συμβαίνει συνήθως, κοιτάμε να είμαστε αρεστοί στους άλλους.
Μπορεί η Σαμάνθα να φαίνεται μισητή αλλά πίστεψέ με για τον εαυτό της γλιτώνει πολλά κιλά ψυχολογικής φθοράς που θα της βγει ωφέλιμο στο μέλλον.
Μακάρι να το κρατήσει έτσι και να μην αλλάξει. Μόνο λίγο να εξομαλύνει τις γωνίες μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας και θα είναι μια χαρά.

Μπορει να λεει την γνωμη της χωρις να προσβαλλει τους αλλους ομως. Επισης δεν ειναι τοσο ντομπρα οσο φαινεται γιατι κανει πουστιτσες πχ μαγειρευει ψηφοφοριες ή μεταφερει σκοπιμα τα λογια των ''αντιπαλων'' της. Χαρηκα που ξεκουμπιστηκε αλλα θα προτιμουσα να φυγει λιγο αργοτερα γιατι ειχε πραγματα να προσφερει. Θα προτιμουσα να φυγει η Αννα ή ο Κωστας που ειναι τερμα αδιαφοροι.

Μπαααα... απλά είναι σε αυτή την κατηγορία αντρών που δεν το χει με τις γυναίκες (τουλάχιστον στην αρχή).
Κάποιος που ντρέπεται τις κάμερες δε συμμετέχει καν σε τέτοιο παιχνίδι.

Μπορει και να ειναι αυτο γιατι κριντζαρω με κατι ατακες που της λεει :D Παντως η Ευδοκια δεν νομιζω να ψηνεται. Εχω προσεξει πως τελευταια παει να αντιγραψει τον τροπο ομιλιας της και ειναι πολυ ντροπιαστικο... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 30 Οκτ 2021, 11:37

Λαχουρένιος έγραψε:
Μπορει να λεει την γνωμη της χωρις να προσβαλλει τους αλλους ομως. Επισης δεν ειναι τοσο ντομπρα οσο φαινεται γιατι κανει πουστιτσες πχ μαγειρευει ψηφοφοριες ή μεταφερει σκοπιμα τα λογια των ''αντιπαλων'' της. Χαρηκα που ξεκουμπιστηκε αλλα θα προτιμουσα να φυγει λιγο αργοτερα γιατι ειχε πραγματα να προσφερει. Θα προτιμουσα να φυγει η Αννα ή ο Κωστας που ειναι τερμα αδιαφοροι.

Ο Κώστας όχι (έχει πλάκα), η Άννα ναι. Είναι τέρμα αδιάφορη. Μου αρέσει που η παραγωγή την έβαλε μέσα για να ανεβούν τα νούμερα τηλεθέασης.
Η Σαμάνθα ναι είναι κάποιες φορές απότομη αλλά αν μάθει πώς να το διαχειρίζεται είναι ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό να έχει κάποιος.
Πχ η Μαίρη όταν μιλάει κόβω φλέβες. Βγάζει μια κομπλεξιά. Και καλά φημίζεται ότι ξέρει να χειρίζεται καλά την ελληνική γλώσσα αλλά μας έχει πρήξει τον έρωτα με τα λογύδρια κάθε τρεις και λίγο.
Ε να. Μπροστά σε κάτι τέτοια προτιμώ χίλιες φορές τη Σαμάνθα.

Ρε συ πάντως ναι. Ανεξάρτητα με το ποιον παίκτη συμπαθούμε ή αντιπαθούμε, αν φύγουν κάποιοι παίκτες χάνεται όλο το ενδιαφέρον. Κι εγώ θεωρώ ότι έφυγε νωρίς η σαμάνθα. Έδινε αρκετό ψωμί για τηλεθέαση.

Λαχουρένιος έγραψε: Μπορει και να ειναι αυτο γιατι κριντζαρω με κατι ατακες που της λεει :D Παντως η Ευδοκια δεν νομιζω να ψηνεται. Εχω προσεξει πως τελευταια παει να αντιγραψει τον τροπο ομιλιας της και ειναι πολυ ντροπιαστικο... :laugh1:

Η Ευδοκία στις αρχές μου ήταν συμπαθής. Όντως η κλίκα της φερόταν άσχημα. Μετά από κάποιο σημείο άρχισε μόνη της να "θυματοποιεί" τον εαυτό της, γιατί κατάλαβε ότι έτσι κέρδιζε την συμπάθεια του κόσμου και το συνέχισε υιοθετώντας το στυλ της καημένης. Δεν τα μπορώ αυτά.
Γενικά επαναλαμβάνεται λίγο το στόρυ της ΑΜ από το προηγούμενο ΒΒ.
Μιλάει μόνη της, κυκλοφορεί με αυτό το λούτρινο συνέχεια, φοράει κάτι αλουμινόχαρτα, φέρεται σαν 5χρονο ... γενικά τι καραγκιοζιές είναι αυτές;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Οκτ 2021, 11:11

bizeli έγραψε:Ο Κώστας όχι (έχει πλάκα), η Άννα ναι. Είναι τέρμα αδιάφορη. Μου αρέσει που η παραγωγή την έβαλε μέσα για να ανεβούν τα νούμερα τηλεθέασης.
Η Σαμάνθα ναι είναι κάποιες φορές απότομη αλλά αν μάθει πώς να το διαχειρίζεται είναι ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό να έχει κάποιος.
Πχ η Μαίρη όταν μιλάει κόβω φλέβες. Βγάζει μια κομπλεξιά. Και καλά φημίζεται ότι ξέρει να χειρίζεται καλά την ελληνική γλώσσα αλλά μας έχει πρήξει τον έρωτα με τα λογύδρια κάθε τρεις και λίγο.
Ε να. Μπροστά σε κάτι τέτοια προτιμώ χίλιες φορές τη Σαμάνθα.

Ο Κωστης ειχε πλακα στην αρχη, αλλα απο τοτε που εφυγε ο Στηβ εχει πεσει και το μονο που κανει ειναι να κουτσομπολευει το απεναντι δωματιο με τους φιλους του. Αυτος πηγαινε για νικητης στην αρχη αλλα χαντακωθηκε που εμπλεξε με τους μαλακες.

Η Μαιρη εχει την εξης στρατηγικη. Δεν ασχολουνται μαζι της αλλα εμπλεκεται μονη της σε καυγαδες ωστε να θυματοποιηθει και η ιδια μαζι με την Ευδοκια και να γινει πιο αγαπητη. Εχει την ιδια στρατηγικη με την Σοφια του φετινου αλλα το παιζει πιο εξυπνα. Αν θυμασαι και η Σοφια ειχε κοντραριστει με τον Στηβ, τους εβγαζε παρατσουκλια κλπ. Αυτο κανει και η Μαιρη αλλα με περισσοτερο τακτ και της αποδιδει περισσοτερο.

Ρε συ πάντως ναι. Ανεξάρτητα με το ποιον παίκτη συμπαθούμε ή αντιπαθούμε, αν φύγουν κάποιοι παίκτες χάνεται όλο το ενδιαφέρον. Κι εγώ θεωρώ ότι έφυγε νωρίς η σαμάνθα. Έδινε αρκετό ψωμί για τηλεθέαση.

Ετσι οπως παει θα γινει το μικρο σπιτι στο λιβαδι. Εχουν φυγει πολλοι εκρηκτικοι χαρακτηρες απο νωρις. Παικτες οπως ο Στηβ, η Σοφια, η Ελενα (αυτη που εφυγε την πρωτη βδομαδα) και η Γιωτα (αυτη που αποχωρησε μονη της στην αρχη) θα μπορουσαν να κατσουν παραπανω και θα εκαναν πιο ενδιαφερον το ριαλιτι.

Και στο House of Fame εγινε κατι αντιστοιχο. Εκει τους εφυγαν μεσα στον πρωτο μηνα καποιοι ανακατωσουρηδες και εμειναν πισω οι αδιαφοροι με αποτελεσμα να κοπει το ριαλιτι 2-3 βδομαδες πιο νωρις.

Η Ευδοκία στις αρχές μου ήταν συμπαθής. Όντως η κλίκα της φερόταν άσχημα. Μετά από κάποιο σημείο άρχισε μόνη της να "θυματοποιεί" τον εαυτό της, γιατί κατάλαβε ότι έτσι κέρδιζε την συμπάθεια του κόσμου και το συνέχισε υιοθετώντας το στυλ της καημένης. Δεν τα μπορώ αυτά.
Γενικά επαναλαμβάνεται λίγο το στόρυ της ΑΜ από το προηγούμενο ΒΒ.
Μιλάει μόνη της, κυκλοφορεί με αυτό το λούτρινο συνέχεια, φοράει κάτι αλουμινόχαρτα, φέρεται σαν 5χρονο ... γενικά τι καραγκιοζιές είναι αυτές;

Αυτο ισχυει. Οταν ειδε οτι οι καυγαδες κοπασαν το γυρισε στο πιο θεατρικο για να παιρνει τηλεοπτικο χρονο. Σε αυτα τα ριαλιτι το ζητουμενο ειναι να κανεις κατι για να παιρνεις περισσοτερα πλανα απο τους αλλους και να εκτιθεσαι περισσοτερο στο κοινο. Αυτο το ''κατι'' μπορει να ναι καυγαδες, ρομαντζα, θεατρινισμοι κλπ. Αν εισαι ησυχος σαν τον Νικο τοτε εισαι αορατος για το κοινο.

Για μενα η πιο αληθινη και σωστη ειναι η Μαρια. Μετα ειναι ο Νικος (καλο παιδι αλλα πολυυυυυ βαρετος) και μετα η Ευδοκια. Δυστυχως η Μαρια δε θα παει μπροστα γιατι ειναι ησυχη οποτε θα παιξει αναμεσα σε Νικο και Ευδοκια ο τελικος λογικα.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”