Να απογραφηθω;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Να απογραφηθω;

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Δεκ 2021, 15:04

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εχετε σκεφτει να τα πειτε σε ψυχιατρο αυτα?

Έχουν ξεφύγει τελείως. Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή. Μόνη επιλογή πλέον η ψυχιατρική κλινική.

Γιατι δεν ζηταγαν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ στην προηγούμενη απογραφη, του 2011;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Δεκ 2021, 15:23

Γνωστή μου πήγε να κονομήσει κάνα μεροκάματο σαν απογρεφέας στην Κόρινθο , εκεί μένει

είχε λοιπόν να απογράψει δυο πολυκατοικίες μέσα στο καρακέντρο της κορίνθου.
Ντύθηκε η δικιά σου και σεινάμενη κουνάμενη , άρχισε να βαράει κουδούνια

να μην σας τα πολυλογώ
μέσα στο καρακέντρο της Κορίνθου δεν ζει κανένας Έλληνας
όλο κάτι πακιστανοί , κάτι ισλαμαμπάντ και κάτι ρωσίδες πουτάνες της άνοιγαν , έτσι μου είπε

το πιο μεγάλο σουξέ ήταν όμως ότι σε ένα διαμέρισμα
της άνοιξε μια τρελαμένη και αφού την έβρισε χυδαία την πήρε στο κυνήγι με ..ένα ...τιγάνι....!!!!!!!!!!!!!!

ρε σεις δεν έχει ξαναγίνει αυτό
αφου μου το είπε και ξεράθηκα στα γέλια
η δικιά σου βγήκε απο το διαμέρισμα και την κυνήγαγε την φουκαριάρα την φίλη μου μέσα στην πολικατοικία με το τηγάνι στο χέρι να την κοπανήσει

δεν πάμε καλά ...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Δεκ 2021, 15:34

Εγω ευγενικα παρελαβα τον φακελο, δεν φταίει σε κατι η απογραφεας.
Απλα μετα πηγα να τον πεταξω στα σκουπίδια αλλα η γυναίκα μου αρχισε να φωνάζει να μη το κανω. Ειναι γενικα ετσι, τυπικη ας πουμε και απσεκαστη. Δεν εχει ελληνική ψυχη :nono:
Αλλα και παλι, αν απογραφηθουμε θα το κάνουμε με τους δικους μου κωδικούς, γιατι αυτη δεν ξερει και πολυ καλα τις ιντερνετικες διαδικασίες :yesyes: θα με πρηζει ομως μεχρι να περάσει η προθεσμία :nono:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Δεκ 2021, 15:53

Adminović έγραψε:Εσύ λογικά μπορούσες να δηλώσεις κάτοικος εξωτερικού και να τους γράψεις κανονικά.

Τους πιάνει και αυτούς.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Δεκ 2021, 15:55

Ένας γνωστός μου δικηγόρος πήρε ένα τέτοιο δελτίο απογραφής με κωδικούς στην πόρτα της αποθήκης του και ρώταγε πως να απαντήσει.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Δεκ 2021, 15:56

Τρολάρουμε τον Αντίχριστο, δεν δίνουμε πραγματικά στοιχεία. :yesyes:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Δεκ 2021, 15:59

ВладимирВладимирович έγραψε:Μαλλον ο κουλης θελει να ξερει που μενουν οι ανεμβολιαστοι :yesyes:

Είναι για να βρει πάτημα να βάλει πρόστιμο και στους κάτω των 60 ετών με το αιτιολογικό ότι "αρνήθηκαν την απογραφή".

Έτσι θα υπάρχει απόλυτη ισότητα προστίμων, σε θέματα ηλικίας.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Δεκ 2021, 16:07

NikosVy έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Μαλλον ο κουλης θελει να ξερει που μενουν οι ανεμβολιαστοι :yesyes:

Είναι για να βρει πάτημα να βάλει πρόστιμο και στους κάτω των 60 ετών με το αιτιολογικό ότι "αρνήθηκαν την απογραφή".

Έτσι θα υπάρχει απόλυτη ισότητα προστίμων, σε θέματα ηλικίας.

Δεν θα προλάβει ο σατανιασμενος, του χρονου θα πεσει η χουντα και θα χαθει στην άβυσσο :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 02 Δεκ 2021, 16:21

ВладимирВладимирович έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Έχουν ξεφύγει τελείως. Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιστροφή. Μόνη επιλογή πλέον η ψυχιατρική κλινική.

Γιατι δεν ζηταγαν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ στην προηγούμενη απογραφη, του 2011;

Γιατί τότε το 2011 δεν χρησιμοποιούταν ο ΑΜΚΑ πουθενά, οι υπηρεσίες ήταν κατακερματισμένες, η γραφειοκρατία υποσαχαρίου τύπου.
Τώρα στα ζητάνε γιατί όπως σε όλα τα σύγχρονα πολιτισμένα κράτη υπάρχει μηχανογράφηση και ενοποίηση των κατά υπηρεσία συστημάτων.

Είπαμε, κάντε καμιά βόλτα στον γιατρό τον καλό, θα βοηθήσει.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Δεκ 2021, 16:40

Προέλλην έγραψε:Είπαμε, κάντε καμιά βόλτα στον γιατρό τον καλό, θα βοηθήσει.

ΘΑ ΠΑΜΕ :yesyes:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”