Γιατί ρε παιδιά τόση μαυρίλα;
Είμαι σίγουρος ότι γι' αυτό φταίει το ότι ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει το κοινωνικό σας ''είναι'' με αποτέλεσμα αυτή η αντίφαση μεταξύ συνείδησης και ''είναι'' να επηρεάζει αρνητικά τον ψυχισμό σας.
Ασπαστείτε ρε το μαρξισμό-λενινισμό και ταχθείτε ολόψυχα υπέρ των σταλινικών κομμουνιστικών ιδανικών και σας εγγυώμαι ότι θα δείτε τον περιβάλλοντα κόσμο με θετικότητα όταν πιάσετε το δικό σας μετερίζι στον αγώνα για την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση.
Κατάθλιψη, άγχος, αρνητίλα ... εδώ είμαστε
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

-
bizeli
- Moderator

Re: Κατάθλιψη, άγχος, αρνητίλα ... εδώ είμαστε
Ραν ταν πλαν έγραψε:Γιατί ρε παιδιά τόση μαυρίλα;
Είμαι σίγουρος ότι γι' αυτό φταίει το ότι ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει το κοινωνικό σας ''είναι'' με αποτέλεσμα αυτή η αντίφαση μεταξύ συνείδησης και ''είναι'' να επηρεάζει αρνητικά τον ψυχισμό σας.
Υπερασπίζομαι το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να είναι sad and miserable.
Με λίγο σαρκασμό και χιούμορ πάντα.
Ραν ταν πλαν έγραψε: Ασπαστείτε ρε το μαρξισμό-λενινισμό και ταχθείτε ολόψυχα υπέρ των σταλινικών κομμουνιστικών ιδανικών και σας εγγυώμαι ότι θα δείτε τον περιβάλλοντα κόσμο με θετικότητα όταν πιάσετε το δικό σας μετερίζι στον αγώνα για την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση.
Ναι τώρα σωθήκαμε.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Γιατί ρε παιδιά τόση μαυρίλα;
Υπερασπίζομαι το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να είναι sad and miserable.
Με λίγο σαρκασμό και χιούμορ πάντα.
Ραν ταν πλαν έγραψε: Ασπαστείτε ρε το μαρξισμό-λενινισμό και ταχθείτε ολόψυχα υπέρ των σταλινικών κομμουνιστικών ιδανικών και σας εγγυώμαι ότι θα δείτε τον περιβάλλοντα κόσμο με θετικότητα όταν πιάσετε το δικό σας μετερίζι στον αγώνα για την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση.
Ναι τώρα σωθήκαμε.
μοιράζει τρίποντα το μπιζέλι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

bizeli έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:Αφού αυτό είναι το νήμα του αρνητισμού και της μίρλας. Γι αυτό βγάζω αρνητισμό.
You're in the right place.
![]()
Υπήρχαν λύσεις αισιοδοξίας σε ότι αφορά την οπτική που είχα να προτείνω.
Σκόπευα να τις βάλω στο φιλοσοφικό νήμα που άνοιξα για τον μετα-μεταμοντερνισμό.
Το πρόβλημα είναι ότι έπρεπε πρώτα να μεταφράσω τα υπάρχοντα άρθρα και αυτό έπαιρνε πολύτιμο χρόνο. ΜΕΤΑ έπρεπε να προτείνω τα δικά μου οράματα για το μέλλον ή να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, από κοινού.
Το γεγονός όμως συνέπεσε με την εισβολή στην Ουκρανία, το οποίο απέδειξε ότι ακόμη δεν φτάσαμε στο πραγματικό σημείο μηδέν ώστε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε κάτι καινούργιο.
1 .
-
NikosVy
- Extreme poster

- Γυναίκα, σήμερα δεν θα φάω εδώ, έχω έξοδο.
- Μα εσύ ήσουν συνέχεια στον καναπέ. Τι άλλαξε;
- Φτιάξαμε μια ωραία παρέα και κάνουμε συναντήσεις σε ένα πατάρι.
- Ποιανού ηδέα ήταν.
- Είναι ένας πολύ καταρτισμένος και ενδιαφέρων, λέγεται ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ. Έχει πολύ νεωτεριστικές και ριζοσπαστικές ιδέες, μου έχει φτιάξει το ηθικό μου, δεν θα πληρώσουμε το χρέος μας, έχει φέρει πανωλεθρία στους Γερμανοτσολιάδες.
- Καλά τέτοιες συζητήσεις τις κάνει σε ένα πατάρι;
- Όχι δεν είναι μόνο σε πατάρι. Ετοιμάζει συνάντηση σε μια κατάμεστη αιθουσα στο Χαλάνδρι, όπου θα μαζεύουν το κοινό στη στάση του Μετρό, θα τους πληρώνουν το ταξί μέχρι την είσοδο του κτηρίου και από εκεί μέχρι την αίθουσα θα τους κουβαλάνε πάνω στους ώμους τους.
- Ωραία τότε, να μη χρειάζεται να παίρνεις φάρμακα.
- Ποιανού ηδέα ήταν.
- Είναι ένας πολύ καταρτισμένος και ενδιαφέρων, λέγεται ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ. Έχει πολύ νεωτεριστικές και ριζοσπαστικές ιδέες, μου έχει φτιάξει το ηθικό μου, δεν θα πληρώσουμε το χρέος μας, έχει φέρει πανωλεθρία στους Γερμανοτσολιάδες.
- Όχι δεν είναι μόνο σε πατάρι. Ετοιμάζει συνάντηση σε μια κατάμεστη αιθουσα στο Χαλάνδρι, όπου θα μαζεύουν το κοινό στη στάση του Μετρό, θα τους πληρώνουν το ταξί μέχρι την είσοδο του κτηρίου και από εκεί μέχρι την αίθουσα θα τους κουβαλάνε πάνω στους ώμους τους.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Perseus1966
- Extreme poster

NikosVy έγραψε:- Γυναίκα, σήμερα δεν θα φάω εδώ, έχω έξοδο.
- Ποιανού ηδέα ήταν.
καλυτερο απο το μανα δεν φαω εδω παω να γλυψω τα @@ του κουλη διοτι ειμαι ενα μιζερο τσογλανι που φωναζει βαστα σοιμπλε.
0 .
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

-
bizeli
- Moderator

Alien_ex_forums έγραψε:Υπήρχαν λύσεις αισιοδοξίας σε ότι αφορά την οπτική που είχα να προτείνω.
Σκόπευα να τις βάλω στο φιλοσοφικό νήμα που άνοιξα για τον μετα-μεταμοντερνισμό.
Το πρόβλημα είναι ότι έπρεπε πρώτα να μεταφράσω τα υπάρχοντα άρθρα και αυτό έπαιρνε πολύτιμο χρόνο. ΜΕΤΑ έπρεπε να προτείνω τα δικά μου οράματα για το μέλλον ή να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, από κοινού.
Το γεγονός όμως συνέπεσε με την εισβολή στην Ουκρανία, το οποίο απέδειξε ότι ακόμη δεν φτάσαμε στο πραγματικό σημείο μηδέν ώστε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε κάτι καινούργιο.
Στο σημείο μηδέν (της τελικής πτώσης) κι εγώ δεν πιστεύω ότι φτάσαμε ακόμα αλλά πιστεύω ότι οδεύουμε ολοταχώς.
Από το κείμενό σου για τον μετα-μοντερνισμό
Στο πείραμα του σύμπαντος 25, το κλειστό σύστημα του πληθυσμού των ποντικιών, αφού πρώτα διανύει μια περίοδο ακμής, σταδιακά παρακμάζει κανιβαλίζεται και αυτοκατακρεουργείται. Στο τέλος ο κύκλος δεν ξαναρχίζει, αλλά ο πληθυσμός μηδενίζεται εντελώς.
Εντοπίζω πολλά χαρακτηριστικά από τα παραπάνω γύρω μας δυστυχώς.
1 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

νέο νήμα για καβλάντισμα
βίντεο αγγέλακα
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
bizeli
- Moderator