Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Είσαστε κομμουνιστές; Γιατί;

Είμαι κομμουνιστής γιατί πιστεύω σε ένα δικαιότερο σύστημα διακυβέρνησης και είμαι εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
2
13%
Είμαι κομμουνιστής επειδή έτσι γίνομαι πιο εύκολα συντονιστής σε φόρουμς και σε παταροσυζητήσεις του Κράχτη στο Χαλάνδρι, όπου μου διαθέτουν και θέση στο τραπέζι για να φυλάω τα μπόσικα.
1
7%
Είμαι κομμουνιστής επειδή είμαι φίλος ενός κομμουνιστή συντονιστή σε φόρουμ και τον βοηθώ στην προσπάθεια στην οποία μας καθευθύνει ο Περισσός για την αποχαύνωση των μαζών, μέσω υπνωτιστικών μεταμεσονύκτιων αποκαλύψεων του Κράχτη
1
7%
Όχι, απλά δεν είμαι κομμουνιστής.
7
47%
Όχι, υποστήριξα την 21η Απριλίου, τον Ιωαννίδη και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο; Πως θα μπορούσα να είμαι.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχιι, δεν είμαι κομμουνιστής, είμαι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
4
27%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιούλ 2022, 22:28

ρε ελεος !δεν εχετε παπαρια; πειτε ενα εγινα κομμουνιστης για αυτον και για αυτον τον λογο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιούλ 2022, 12:55

nemo έγραψε:ρε ελεος !δεν εχετε παπαρια; πειτε ενα εγινα κομμουνιστης για αυτον και για αυτον τον λογο

Λύσσα ρε παπάρα θα μας ματιάσεις.
Γίναμε κομμουνιστές ακριβώς για τους αντίθετους λόγους που εσύ έγινες φασίστας. :D
Βασικός λόγος το ότι είμαστε ομορφόπαιδα και δευτερευόντως γιατί έχουμε μεγάλες κινητές και ακίνητες περιουσίες, ασκούμε προσοδοφόρα επαγγέλματα, είμαστε μορφωμένοι μέχρι αηδίας, προφέσορες ταβλαδόροι (αλλά πάντα αφήνουμε τη γκόμενα να μας κερδίζει για να μην κατεβάζει μούτρα) ακούμε Λε-Πα, Καρρά, Οικονομόπουλο και Σάσα Μπάστα, έχουμε πλούσια κοινωνική ζωή, πίνουμε τα ουίσκια μας στα κωλόμπαρα, ενίοτε τα σπρώχνουμε σε κανα γαϊδούρι, ακούμε μπριτζ και βγάζουμε καντήλες, είμαστε ντροπιάρηδες με τα κορίτσια αλλά στην τελική όταν παίξουμε με το μάτι γκόμενα λόγω της πλήρους μαρξιστικής, λενινιστικής και σταλινικής θεωρητικής μας κατάρτισης τρώμε χυλόπιτες σε ποσοστά κάτω του 5.5% που είναι και το προσωρινό εκλογικό ποσοστό του κόμματος μας το οποίο μαθηματικά ακολουθεί εδώ και 30 χρόνια ανοδική πορεία. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιούλ 2022, 13:42

Ωραία να αντιστρέψω την ερώτηση: Για ποιο λόγο κάποιος που διέπεται απο κοινωνική συνείδηση και ανιδιοτέλεια να ΜΗΝ είναι κομουνιστής;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2022, 14:04

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ωραία να αντιστρέψω την ερώτηση: Για ποιο λόγο κάποιος που διέπεται απο κοινωνική συνείδηση και ανιδιοτέλεια να ΜΗΝ είναι κομουνιστής;

Αρα εσυ δεν εχεις κοινωνικη συνειδηση? :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιούλ 2022, 14:10

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ωραία να αντιστρέψω την ερώτηση: Για ποιο λόγο κάποιος που διέπεται απο κοινωνική συνείδηση και ανιδιοτέλεια να ΜΗΝ είναι κομουνιστής;

Είπα ποτέ τι είμαι και τι δεν είμαι; Γνωριζόμαστε; Μήτσο εσύ;;; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2022, 14:42

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Είπα ποτέ τι είμαι και τι δεν είμαι; Γνωριζόμαστε; Μήτσο εσύ;;; :D

Ζαιος δεν εισαι? Αρα σιγουρα οχι κομμουνιστης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Ιούλ 2022, 15:00

Γιατί η κοινωνική συνείδηση δεν είναι στο 99,9% των περιπτώσεων αποτέλεσμα του κοινωνικού είναι. :rolleyes:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιούλ 2022, 15:24

να απαντηθει η πρωτη ερωτηση και μετα παμε στην δευτερη

ειδες τους κκεκεδες που δεν λενε τιποτα; και ξερεις τι θα γινει αμα το ξεφουρνισουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιούλ 2022, 15:26

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Είπα ποτέ τι είμαι και τι δεν είμαι; Γνωριζόμαστε; Μήτσο εσύ;;; :D

Ζαιος δεν εισαι? Αρα σιγουρα οχι κομμουνιστης.

Το τι έχω ψηφίσει κάποτε δεν σημαίνει πολλά για το τι πιστεύω και τι είμαι μέσα μου. (όχι δεν είμαι "κομουνιστής" με την κλασική έννοια)
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιούλ 2022, 15:26

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Γιατί η κοινωνική συνείδηση δεν είναι στο 99,9% των περιπτώσεων αποτέλεσμα του κοινωνικού είναι. :rolleyes:

explain that :pardon:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”