Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;
-
nemo
- Supreme poster

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;
ρε ελεος !δεν εχετε παπαρια; πειτε ενα εγινα κομμουνιστης για αυτον και για αυτον τον λογο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

nemo έγραψε:ρε ελεος !δεν εχετε παπαρια; πειτε ενα εγινα κομμουνιστης για αυτον και για αυτον τον λογο
Λύσσα ρε παπάρα θα μας ματιάσεις.
Γίναμε κομμουνιστές ακριβώς για τους αντίθετους λόγους που εσύ έγινες φασίστας.
Βασικός λόγος το ότι είμαστε ομορφόπαιδα και δευτερευόντως γιατί έχουμε μεγάλες κινητές και ακίνητες περιουσίες, ασκούμε προσοδοφόρα επαγγέλματα, είμαστε μορφωμένοι μέχρι αηδίας, προφέσορες ταβλαδόροι (αλλά πάντα αφήνουμε τη γκόμενα να μας κερδίζει για να μην κατεβάζει μούτρα) ακούμε Λε-Πα, Καρρά, Οικονομόπουλο και Σάσα Μπάστα, έχουμε πλούσια κοινωνική ζωή, πίνουμε τα ουίσκια μας στα κωλόμπαρα, ενίοτε τα σπρώχνουμε σε κανα γαϊδούρι, ακούμε μπριτζ και βγάζουμε καντήλες, είμαστε ντροπιάρηδες με τα κορίτσια αλλά στην τελική όταν παίξουμε με το μάτι γκόμενα λόγω της πλήρους μαρξιστικής, λενινιστικής και σταλινικής θεωρητικής μας κατάρτισης τρώμε χυλόπιτες σε ποσοστά κάτω του 5.5% που είναι και το προσωρινό εκλογικό ποσοστό του κόμματος μας το οποίο μαθηματικά ακολουθεί εδώ και 30 χρόνια ανοδική πορεία.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Ωραία να αντιστρέψω την ερώτηση: Για ποιο λόγο κάποιος που διέπεται απο κοινωνική συνείδηση και ανιδιοτέλεια να ΜΗΝ είναι κομουνιστής;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ωραία να αντιστρέψω την ερώτηση: Για ποιο λόγο κάποιος που διέπεται απο κοινωνική συνείδηση και ανιδιοτέλεια να ΜΗΝ είναι κομουνιστής;
Αρα εσυ δεν εχεις κοινωνικη συνειδηση?

0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Ωραία να αντιστρέψω την ερώτηση: Για ποιο λόγο κάποιος που διέπεται απο κοινωνική συνείδηση και ανιδιοτέλεια να ΜΗΝ είναι κομουνιστής;
Είπα ποτέ τι είμαι και τι δεν είμαι; Γνωριζόμαστε; Μήτσο εσύ;;;

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Είπα ποτέ τι είμαι και τι δεν είμαι; Γνωριζόμαστε; Μήτσο εσύ;;;
Ζαιος δεν εισαι? Αρα σιγουρα οχι κομμουνιστης.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ωραία να αντιστρέψω την ερώτηση: Για ποιο λόγο κάποιος που διέπεται απο κοινωνική συνείδηση και ανιδιοτέλεια να ΜΗΝ είναι κομουνιστής;
Γιατί η κοινωνική συνείδηση δεν είναι στο 99,9% των περιπτώσεων αποτέλεσμα του κοινωνικού είναι.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

να απαντηθει η πρωτη ερωτηση και μετα παμε στην δευτερη
ειδες τους κκεκεδες που δεν λενε τιποτα; και ξερεις τι θα γινει αμα το ξεφουρνισουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Είπα ποτέ τι είμαι και τι δεν είμαι; Γνωριζόμαστε; Μήτσο εσύ;;;
Ζαιος δεν εισαι? Αρα σιγουρα οχι κομμουνιστης.
Το τι έχω ψηφίσει κάποτε δεν σημαίνει πολλά για το τι πιστεύω και τι είμαι μέσα μου. (όχι δεν είμαι "κομουνιστής" με την κλασική έννοια)
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Ωραία να αντιστρέψω την ερώτηση: Για ποιο λόγο κάποιος που διέπεται απο κοινωνική συνείδηση και ανιδιοτέλεια να ΜΗΝ είναι κομουνιστής;
Γιατί η κοινωνική συνείδηση δεν είναι στο 99,9% των περιπτώσεων αποτέλεσμα του κοινωνικού είναι.
explain that

0 .