Άρτα: Πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Άρτα: Πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 16 Αύγ 2022, 10:24

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Φταιχτες
Πεθερικα
κουνιαδος
κολλητη φιλη
και εγω.

Μηπως φταιει το μυαλο σου που παντρευτηκες λαθος γυναικα? Ή παντρευτηκες σωστη γυναικα αλλα τα κανες εσυ σκατα μαζι της? Λεω εγω τωρα.

Μου αρεσει που εχεις κριτικη σκεψη κατα τα αλλα... :laugh1:

Προέλλην έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση, πχ ομορφούτσικη γυναίκα να περπατήσει σε ερημιές της βαθιάς ελληνικής υπαίθρου μόνη της ή με φίλη της με τίποτε μπούτια απ έξω και να μην βιαστούν ίσως και δολοφονηθούν.

Οχι μονο θα βιαστουν και θα δολοφονηθουν αλλα οι χωριατες θα λενε οτι αυτες φταινε γιατι προκαλεσαν :laugh1: Και αν ο δραστης ειναι καποιο σημαινων προσωπο πχ γιος του καφετζη ή του δασκαλου του χωριου τοτε παιζει και να αθωωθει.

Τοσες πουτανες κυκλοφορουν στην ελληνικη υπαιθρο καποθα στογμη θα πεσουν σε καποιον βλαμμενο πχ η πουτανα του αγρινιου ζει?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Αύγ 2022, 10:28

Perseus1966 έγραψε:Τοσες πουτανες κυκλοφορουν στην ελληνικη υπαιθρο καποθα στογμη θα πεσουν σε καποιον βλαμμενο πχ η πουτανα του αγρινιου ζει?

Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου?
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 17 Αύγ 2022, 09:33

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Τοσες πουτανες κυκλοφορουν στην ελληνικη υπαιθρο καποθα στογμη θα πεσουν σε καποιον βλαμμενο πχ η πουτανα του αγρινιου ζει?

Δεν ερχομαι στα λογια σου διοτι τα λόγια σου ηταν" εκατονταδες νεκρες πουτανες στην ελληνικη επαρχια " δεν συμβαίνει ομως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Αύγ 2022, 15:12

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Δεν ερχομαι στα λογια σου διοτι τα λόγια σου ηταν" εκατονταδες νεκρες πουτανες στην ελληνικη επαρχια " δεν συμβαίνει ομως.

Δεν ειπα ''εκατονταδες'' ειπα οτι η τοπικη κωλοκοινωνια βγαζει πουτανες τις ''ξενες'' (οπου ''ξενες''= απο αλλο νομο) γυναικες που βιαζονται απο τα ντοπια βλασταρια. Η αντιδραση σου απλα με επιβεβαιωσε.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”