Ευθανασια

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ευθανασια

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Δεκ 2022, 23:36

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:εγω ειμαι υπερ αν δεν μπορουν ή δεν μπορουμε ν α παρουμε τα ποδια- καλος και γρηγορος ψοφος

Aν πρόκειται για ΕΛ μπούμερς, εγώ είμαι υπέρ όπως και να χει / σε κάθε περίπτωση :D

εσυ κατσε στην γερμανια να σε ξεσκατιζουν ανήμπορο στο κρεβατι -αρκει να εχεις γουρλωμενα τα ματια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Δεκ 2022, 23:43

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Aν πρόκειται για ΕΛ μπούμερς, εγώ είμαι υπέρ όπως και να χει / σε κάθε περίπτωση :D

εσυ κατσε στην γερμανια να σε ξεσκατιζουν ανήμπορο στο κρεβατι -αρκει να εχεις γουρλωμενα τα ματια

Στα 50 σύνταξη και άραγμα σε νησάκι των Κυκλάδων και στα 80 δύο τουλάχιστον 20άχρονες ελληνίδες γηροκόμους να μου αλλάζουν τα πάμπερς με το χαμόγελο στα χείλη βάσει των απολαβών που θα έχουν.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Δεκ 2022, 23:47

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:

Στα 50 σύνταξη και άραγμα σε νησάκι των Κυκλάδων και στα 80 δύο τουλάχιστον 20άχρονες ελληνίδες γηροκόμους να μου αλλάζουν τα πάμπερς με το χαμόγελο στα χείλη βάσει των απολαβών που θα έχουν.

γυφτοελληναρας 100% επειδη το ονειρο καθε ελ συνταξιουχου ...εγω ουτε καν θελω να φανταζομαι ετσι το τελος μου
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Δεκ 2022, 23:57

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Στα 50 σύνταξη και άραγμα σε νησάκι των Κυκλάδων και στα 80 δύο τουλάχιστον 20άχρονες ελληνίδες γηροκόμους να μου αλλάζουν τα πάμπερς με το χαμόγελο στα χείλη βάσει των απολαβών που θα έχουν.

γυφτοελληναρας 100% επειδη το ονειρο καθε ελ συνταξιουχου ...εγω ουτε καν θελω να φανταζομαι ετσι το τελος μου

Αν δεν πονάω 24/7, δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάθομαι σε ένα κρεβάτι με πάμπερς, να κοιτάω την θέα απο το παράθυρο, να σερφάρω στο τότε ίντερνετ όσο και ότι καταλαβαίνω, να αναπολώ την περιπετειώδη ζωή που έζησα στα νιάτα μου, κτλ. Δεν είμαι άνθρωπος που βαριέμαι.
Αν εσύ έχεις αυτοκτονικές τάσεις, δεν με ενδιαφέρει.
0 .
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Δεκ 2022, 00:00

Προέλλην έγραψε:Εγώ όμως συνομιλώ με ξετσίπωτες κουτοπόνηρες γριές σαν την βαλλονία, γιατί με ψυχαγωγεί.

Μην φεύγεις, έλα εδώ μαρή βρωμιάρα :D

μα πόσο χαζό είσαι;

πραγματικά πιστεύεις ότι με τις ύβρεις σου θα καταπέσω στο επίπεδό σου;

νομίζεις πραγματικά ότι υπάρχει περίπτωση , εγώ, να καθίσω να συγκριθώ μαζί σου;
γελιέσαι καλό μου τίποτα
σκούξε όσο θέλεις
αδιαφορώ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Δεκ 2022, 00:01

Ου, ναι, πήξαμε απο την αδιαφορία σου. Συνέχισε θειά βαλλονία να τρέχεις πίσω απο κάθε ποστ μου, το απολαμβάνω.
0 .
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Δεκ 2022, 00:02

είσαι τόσο ...λίγος
:laugh1: :yesyes:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Δεκ 2022, 00:04

Πάλι αδιαφορείς μαρή μουστόγρια; :D

Τρέχα τώρα πίσω και από τα άλλα ποστς μου να αδιαφορήσεις λίγο.
0 .
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 13 Δεκ 2022, 10:31

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Άλλη δουλειά δεν έχουμε να βλέπουμε ψεκοβίντεα

α μάλιστα, είπα κι εγώ ότι είχαμε μια σοβαρή βάση για συζήτηση αλλά αν το ψάξουμε βαθύτερα παλι ψεκιές θα βρουμε μάλλον... :ehmmm:

Σε κολλησε ο ναφοπουτανος? Δεν ηξερα οτι η βλακεια ειναι κολλητικη ,γιατι δεν πας να διαβασεις την νομοθεσια τους τοτε.
Απο το 23 θα επιτρεπεται και σε ανθρωπους με μενταλ ιλνες
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Δεκ 2022, 21:39

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:

ίνω τη λέξη ανατριχίλα στον Jacques Attali. Αυτός ο στοχαστής που κάνει τα πάντα, τον φιλόσοφο, τον οικονομολόγο, τον πολιτικό, για να μετατραπεί έτσι σε έναν Νοστράδαμο. Ένας μακάβριος Νοστράδαμος ειδικευμένος στην ψηφιακή γκιλοτίνα. Απαίσιος αλλά εξαιρετικά έξυπνος, δημιουργός ενός Προέδρου της Δημοκρατίας στο πρόσωπο του Emmanuel Macron. Ας το διαβάσουμε, είναι σχεδόν απίστευτο:
«Στο μέλλον θα είναι ζήτημα εξεύρεσης τρόπου μείωσης του πληθυσμού. Θα ξεκινήσουμε με το παλιό, διότι μόλις ξεπεράσει τα 60-65 χρόνια, ο άνθρωπος ζει περισσότερο από ό,τι παράγει και κοστίζει ακριβά την κοινωνία. Τότε οι αδύναμοι και έπειτα οι άχρηστοι που δεν φέρνουν τίποτα στην κοινωνία επειδή θα υπάρχουν όλο και περισσότεροι από αυτούς, και ιδιαίτερα τελικά οι ηλίθιοι.
Η ευθανασία θα στοχεύσει αυτές τις ομάδες. Η ευθανασία θα πρέπει να είναι ουσιαστικό εργαλείο των μελλοντικών μας κοινωνιών, σε κάθε περίπτωση. Φυσικά δεν μπορούμε να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να στήσουμε στρατόπεδα. Θα τους ξεφορτωθούμε κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το δικό τους καλό. Πολύ μεγάλος πληθυσμός, και ως επί το πλείστον περιττός, είναι κάτι οικονομικά πολύ ακριβό.
Κοινωνικά, είναι επίσης πολύ καλύτερο για την ανθρώπινη μηχανή να σταματήσει απότομα παρά να επιδεινωθεί σταδιακά. Δεν θα μπορέσουμε να περάσουμε τεστ νοημοσύνης σε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους, μπορείτε να φανταστείτε!
Θα βρούμε κάτι ή θα το προκαλέσουμε, με μια πανδημία που στοχεύει ορισμένους ανθρώπους, με μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που θα επηρεάσει τον παλιό ή τον μεγάλο, δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι θα υποκύψουν σε αυτόν, οι φοβισμένοι και οι ηλίθιος θα το πιστέψουν και θα ζητήσουν να αντιμετωπιστεί.
Θα φροντίσουμε να έχουμε προγραμματίσει την θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση. Η επιλογή των ηλιθίων θα γίνει έτσι από μόνη της: θα πάνε στο σφαγείο μόνοι τους».
Ο Philippe de Villiers παραθέτει ένα άλλο κείμενο που χρονολογείται από το 2002, το οποίο βρήκε στο blog του Jacques Attali: «Η ιστορία μας διδάσκει ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται σημαντικά μόνο όταν φοβάται πραγματικά… Η πανδημία που αρχίζει θα μπορούσε να προκαλέσει έναν από αυτούς τους δομικούς φόβους. (…) Θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη, μια παγκόσμια αποθήκευση και επομένως μια παγκόσμια φορολογία. Στη συνέχεια, θα έρθουμε, πολύ πιο γρήγορα από τον μοναδικό οικονομικό λόγο που θα επέτρεπε, να θέσουμε τις βάσεις μιας πραγματικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Μέσω του νοσοκομείου ξεκίνησε η ίδρυση ενός πραγματικού κράτους στη Γαλλία τον 17ο αιώνα».
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”