Σκοπεύετε να κάνετε παιδί μέσα στα επόμενα χρόνια? (όσοι δεν έχουν ήδη)

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Re: Σκοπεύετε να κάνετε παιδί μέσα στα επόμενα χρόνια? (όσοι δεν έχουν ήδη)

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 03 Απρ 2023, 07:50

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Κλάνεις ασυστόλως?

Δε χρειάζεται να κλάνει ο ίδιος όταν στα σίγουρα θα κλάνει η συγκάτοικος μετά την παρέλευση ευλόγου χρονικού διαστήματος κατά το οποίο θα θεωρήσει ότι έδεσε το γάιδαρο.
Και το κλάσιμο θα είναι το ελάχιστο αφού πιθανότατα θα χέζει με ανοιχτή την πόρτα της τουαλέτας και η σκατίλα θα διαχέεται σε όλο το σπίτι.
Άσε που θα βρομάει το στόμα της το πρωί και θα ζέχνει η σέλα της (καβάλος στα αθηναίικα) μετά από δέκα ώρες στη δουλειά.
Για να μην αναφέρουμε το μαρτύριο του κρύου κώλου που θα υποστεί ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Και βάλε στο κάδρο και την κρεβατομουρμούρα πού θα τον αναγκάζει να κοιμάται στο χαλάκι του σκύλου γιατί ο σκύλος της συγκατοίκου θα κοιμάται στον καναπέ.
Όπως και πολλά άλλα που ένα σοβαρό άντρα τον οδηγούν μαθηματικά στο να απωλέσει την ικανότητα του να συγκατοικεί εκτός κι αν πρόκειται για κανα μουνόδουλο θύμα σαν τον Βαλλον.

Το έχω πει και αλλού, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μου. Είμαι από αυτούς που όταν γυρνούνε από τη δουλειά χρειάζονται τουλάχιστον 1 ώρα που να μη κάνω απολύτως τίποτα και να μη μιλάω με κανέναν.

Αν βέβαια υπάρχει αγάπη θα αφουγκραστώ τα προβλήματα του άλλου (ή της άλλης) και θα συμπάσχω. ΟΜΩΣ αν ο δεσμός τελειώσει για κάποιο λόγο, τότε συνειδητοποιώ ότι στην πραγματικότητα όλη αυτή η διαδικασία με έφθειρε σε υποσυνείδητο επίπεδο και ότι με τη λήξη του δεσμού απελευθερώνομαι.

Δεν ήμουν έτσι πάντα, απλώς από κάποια σημεία και έπειτα έχω ανάγκη από την απόλυτη ησυχία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Απρ 2023, 07:54

Alien_ex_forums έγραψε:Το έχω πει και αλλού, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μου. Είμαι από αυτούς που όταν γυρνούνε από τη δουλειά χρειάζονται τουλάχιστον 1 ώρα που να μη κάνω απολύτως τίποτα και να μη μιλάω με κανέναν.

Αν βέβαια υπάρχει αγάπη θα αφουγκραστώ τα προβλήματα του άλλου (ή της άλλης) και θα συμπάσχω. ΟΜΩΣ αν ο δεσμός τελειώσει για κάποιο λόγο, τότε συνειδητοποιώ ότι στην πραγματικότητα όλη αυτή η διαδικασία με έφθειρε σε υποσυνείδητο επίπεδο και ότι με τη λήξη του δεσμού απελευθερώνομαι.

Δεν ήμουν έτσι πάντα, απλώς από κάποια σημεία και έπειτα έχω ανάγκη από την απόλυτη ησυχία.

Για ψυχολογικό μου ακούγεται όλο αυτό. Δεν το λέω για να σε προσβάλλω.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Απρ 2023, 08:06

Alien_ex_forums έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Δε χρειάζεται να κλάνει ο ίδιος όταν στα σίγουρα θα κλάνει η συγκάτοικος μετά την παρέλευση ευλόγου χρονικού διαστήματος κατά το οποίο θα θεωρήσει ότι έδεσε το γάιδαρο.
Και το κλάσιμο θα είναι το ελάχιστο αφού πιθανότατα θα χέζει με ανοιχτή την πόρτα της τουαλέτας και η σκατίλα θα διαχέεται σε όλο το σπίτι.
Άσε που θα βρομάει το στόμα της το πρωί και θα ζέχνει η σέλα της (καβάλος στα αθηναίικα) μετά από δέκα ώρες στη δουλειά.
Για να μην αναφέρουμε το μαρτύριο του κρύου κώλου που θα υποστεί ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Και βάλε στο κάδρο και την κρεβατομουρμούρα πού θα τον αναγκάζει να κοιμάται στο χαλάκι του σκύλου γιατί ο σκύλος της συγκατοίκου θα κοιμάται στον καναπέ.
Όπως και πολλά άλλα που ένα σοβαρό άντρα τον οδηγούν μαθηματικά στο να απωλέσει την ικανότητα του να συγκατοικεί εκτός κι αν πρόκειται για κανα μουνόδουλο θύμα σαν τον Βαλλον.

Το έχω πει και αλλού, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μου. Είμαι από αυτούς που όταν γυρνούνε από τη δουλειά χρειάζονται τουλάχιστον 1 ώρα που να μη κάνω απολύτως τίποτα και να μη μιλάω με κανέναν.

μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος
το έχω ξεκαθαρίσει
μία ώρα μετά μου μιλάει
είναι τόσο το πρέσο που εισπράττουμε καθημερινά ώστε αναρωτιέμαι αν αξίζει
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Απρ 2023, 11:16

ενας γαμος ειναι για δυο ή μια συγκατοικηση .....και εγω νιωθω μερικες να καταπιεζομαι αλλα καταλαβαινω
οτι ειναι συνηθες με τις συνθηκες που επικρατουν

αλλα καπου φταιμε και μεις σαν ανδρες και δεν αναφερομαι σε βοηθειες μεσα στο σπιτι που μπορουμε να δωσουμε
αλλα σε αλλα πραγματα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Απρ 2023, 13:20

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Ρε συ φτάνει, ακόμα πίνω τον καφέ μου ο άνθρωπος :vomit:

Θα ήθελα να σε δω τι θα κάνεις όταν συγκατοικήσεις και πίνεις τον καφέ σου κάτω από τις συνθήκες που περιέγραψα. :D
Ρε συ στη συγκατοίκηση το παίρνεις όλο το πακέτο και όχι κατ' επιλογή. :pardon:
Τη γκόμενα θα την πάρεις όχι μόνο με το μακιγιάζ της, τα κολάν της, τα στρινγκ και τα σέξι μίνια της αλλά και με την ευκοίλια της, τις κλανιές της, την ποδαρίλα της, τη γκρίνια της και ενίοτε και πακέτο με τη μάνα της. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Απρ 2023, 14:45

αα όλα κι όλα

μέχρι εκείνο το σημείο που λέει για τη μάνα της άντε να τ αντέξουμε..
αλλά όχι και τη ΜΑΝΑ της...!!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 03 Απρ 2023, 16:39

Λαχουρένιος έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:Το έχω πει και αλλού, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μου. Είμαι από αυτούς που όταν γυρνούνε από τη δουλειά χρειάζονται τουλάχιστον 1 ώρα που να μη κάνω απολύτως τίποτα και να μη μιλάω με κανέναν.

Για ψυχολογικό μου ακούγεται όλο αυτό. Δεν το λέω για να σε προσβάλλω.

Σίγουρα έχει κάποια τέτοια βάση, αν και για πιο πολύ νευρολογικό το κόβω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Απρ 2023, 20:45

Ραν ταν πλαν έγραψε:Θα ήθελα να σε δω τι θα κάνεις όταν συγκατοικήσεις και πίνεις τον καφέ σου κάτω από τις συνθήκες που περιέγραψα. :D
Ρε συ στη συγκατοίκηση το παίρνεις όλο το πακέτο και όχι κατ' επιλογή. :pardon:
Τη γκόμενα θα την πάρεις όχι μόνο με το μακιγιάζ της, τα κολάν της, τα στρινγκ και τα σέξι μίνια της αλλά και με την ευκοίλια της, τις κλανιές της, την ποδαρίλα της, τη γκρίνια της και ενίοτε και πακέτο με τη μάνα της. :fico:

Θα πίνω τον καφέ με μανταλάκι :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 09 Απρ 2023, 16:23

Λαχουρένιος έγραψε:Ναι ή όχι και αν θέλετε πείτε και το γιατί

Μπα! Για έναν περίεργο λόγο ήθελα να κάνω πολύ νωρίς (16-20 χρονών) κάτι που δεν έγινε και έκτοτε εγκατέλειψα την ιδέα. Τα αγαπώ πάρα πολύ και θα ήθελα να έχω αλλά δεν ήμουν (είμαι) διατεθειμένος να θυσιάσω πράγματα που σίγουρα πάνε πακέτο με την απόκτηση παιδιού. Ίσως γι' αυτό και μέσα μου ήθελα να τα κάνω πολύ νωρίς γιατί ήξερα ότι μεγαλώνοντας δεν θα ήμουν διατεθειμένος να κάνω τις "θυσίες" που απαιτούνται.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
(Εσύ; :hmmm )
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Απρ 2023, 16:36

το μελλον οσων δεν κανουν παιδια θα ειναι η κτηνουιοθεσια με σκυλο ή γατα ή και τα δυο για ποικιλια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”