Προβληματισμός

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Re: Προβληματισμός

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 03 Σεπ 2023, 20:14

Προέλλην έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Πιστεύετε ότι αξίζει να αφήσω την δουλεια που έχω πιάσει προσωρινά για να αφοσιωθώ στην αναζήτηση πρακτικής? Το θέμα είναι ότι φοβάμαι πως δεν θα βρίσκω και θα καταλήξω απλά να κάθομαι !!!
Σκεφτόμουν να δουλεύω μέχρι να βρω πρακτική αλλά με προβληματίζει ότι : αν με πάρουν τηλέφωνο δεν θα το σηκώσω καθώς θα δουλεύω και δεύτερον όταν δεν δουλεύω ή διαβάζω ή έχω μάθημα οπότε δεν έχω χρόνο (όπως είπα μένω και μακριά από το κέντρο της Αθήνας οπότε και μόνο η μετακίνηση παίρνει χρόνο )

Η προσωρινή δουλειά έχει καμιά σχέση με το αντικείμενο (έστω και μακρινή/έμεση σχέση) ή είναι τελείως άσχετη;

Άσχετη !!!
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 04 Σεπ 2023, 14:16

Magdap35 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Η προσωρινή δουλειά έχει καμιά σχέση με το αντικείμενο (έστω και μακρινή/έμεση σχέση) ή είναι τελείως άσχετη;

Άσχετη !!!

Το είπα στον εργοδότη (ο οποίος δε μου έχει κολλήσει ούτε μισό ένσημο) ότι φεύγω κ λέει ότι το λέω τελευταία στιγμή οπότε θα κάτσω μέχρι Τετάρτη
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Σεπ 2023, 18:42

Magdap35 έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Άσχετη !!!

Το είπα στον εργοδότη (ο οποίος δε μου έχει κολλήσει ούτε μισό ένσημο) ότι φεύγω κ λέει ότι το λέω τελευταία στιγμή οπότε θα κάτσω μέχρι Τετάρτη

Να το καταγγείλεις στην Επιθεώρηση Εργασίας το σκουπίδι αυτό: https://www.hli.gov.gr/asfaleia-kai-yge ... angelia-3/
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 04 Σεπ 2023, 21:56

Προέλλην έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Το είπα στον εργοδότη (ο οποίος δε μου έχει κολλήσει ούτε μισό ένσημο) ότι φεύγω κ λέει ότι το λέω τελευταία στιγμή οπότε θα κάτσω μέχρι Τετάρτη

Να το καταγγείλεις στην Επιθεώρηση Εργασίας το σκουπίδι αυτό: https://www.hli.gov.gr/asfaleia-kai-yge ... angelia-3/

Να σας πω την αλήθεια το σκέφτομαι αλλά η καταγγελία είναι ανώνυμη ? Αν με υποψιαστεί ?
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Σεπ 2023, 22:06

Magdap35 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Να το καταγγείλεις στην Επιθεώρηση Εργασίας το σκουπίδι αυτό: https://www.hli.gov.gr/asfaleia-kai-yge ... angelia-3/

Να σας πω την αλήθεια το σκέφτομαι αλλά η καταγγελία είναι ανώνυμη ? Αν με υποψιαστεί ?

Δεν ξέρω αν σε αυτή την περίπτωση και όντας στα τελειώματα η φάση θα έχει αποτέλεσμα. Η επιθεώρηση εργασίας μπορεί να τον πιάσει μόνο εάν κάνει έλεγχο την ώρα που δουλεύεις, σε προηγούμενη συνεννόηση , αν δεν θες να αποκαλυφθείς.
Διαφορετικά, θα πρέπει να τον χτυπήσεις κατά πρόσωπο τον κργλη, να μπορείς να αποδείξεις σε δικαστήριο ότι όντως εργαζόσουν εκεί, γιατί αυτός μπορεί -βασικά σίγουρα αν έρθει η κατάσταση εκεί- να λέει ότι δεν σε ξέρει καν. Δηλαδή, θα πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις με τίποτε έγγραφα, emails, sms, μάρτυρες που θα μπούν στον κόπο να έρθουν στο δικαστήριο κλπ.

Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι σε αυτή την ζωή, αν θέλουμε μια καλύτερη κοινωνία, δεν αρκεί να κατεβούμε σε μια διαδήλωση του άεργου μαγουλάκια-ταβερνάκια με τα κουπόνια των κακομοίρηδων, Κουτσούμπα, κλπ, αλλά να προβούμε σε ενέργειες οι οποίες νομοτελειακά έχουν προσωπικό κόστος. Στον πολιτισμένο κόσμο, οι κουτόφραγκοι εργαζόμενοι, έχουν ασφάλειες νομικής προστασίας και δεν αφήνουν να πέσει κάτω τίποτε, είναι και οι κοινωνίες ευαισθητοποιημένες, δεν είναι κοινωνίες λούμπεν αλητήριων σαν την ελληνική, με αποτέλεσμα η πιάτσα να είναι σκληρή, και να μην κοτάνε οι διάφοροι σκιτζήδες "επιχειρηματίες" να κάνουν τέτοιες αντικοινωνικές αλητείες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 12 Σεπ 2023, 23:34

Καλησπέρα! Αύριο έχω σκοπό να εκτυπώσω το βιογραφικό μου και να πάω σε ένα ξενοδοχείο και ένα γραφείο (τα μοναδικά στην περιοχή μου ) να το δώσω από κοντά. Τι ακριβώς θα πρέπει να πω ?
Έχω αρχίσει και στέλνω επίσης συνέχεια βιογραφικά και στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές αλλά εδώ σκέφτομαι να πάω απο κοντά ,έχω ακούσει ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες έτσι
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 13 Σεπ 2023, 14:17

Έχω απογοητευτεί τόσα βιογραφικά έχω στείλει εδώ και 2 μέρες και τίποτα .... απορώ που είναι όλοι αυτοί οι εργοδότες που λένε ότι οι νέοι είμαστε τεμπέληδες και δεν θέλουμε να δουλέψουμε!!!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Σεπ 2023, 00:08

Magdap35 έγραψε:Έχω απογοητευτεί τόσα βιογραφικά έχω στείλει εδώ και 2 μέρες και τίποτα .... απορώ που είναι όλοι αυτοί οι εργοδότες που λένε ότι οι νέοι είμαστε τεμπέληδες και δεν θέλουμε να δουλέψουμε!!!!!

Θέλουν προϋπηρεσία, αλλά δεν θέλουν οι ίδιοι να σου δώσουν προϋπηρεσία. :D
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 14 Σεπ 2023, 01:57

Adminović έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Έχω απογοητευτεί τόσα βιογραφικά έχω στείλει εδώ και 2 μέρες και τίποτα .... απορώ που είναι όλοι αυτοί οι εργοδότες που λένε ότι οι νέοι είμαστε τεμπέληδες και δεν θέλουμε να δουλέψουμε!!!!!

Θέλουν προϋπηρεσία, αλλά δεν θέλουν οι ίδιοι να σου δώσουν προϋπηρεσία. :D

Ακριβώς αυτό !!!!!!!!!!! Τραγικό ...
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 14 Σεπ 2023, 17:55

Πειράζει αν κάποιος στέλνει βιογραφικά αργά τη νύχτα ? Σήμερα δεν προλαβαίνω , μόνο το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι ...
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”