Παραλίες Αττικής, μικροβιακός κίνδυνος-θάνατος
-
nemo
- Supreme poster

Re: Παραλίες Αττικής, μικροβιακός κίνδυνος-θάνατος
διπλα στην θαλασσα ειμαι αλλα η ζεστη ειναι το ιδιο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Στο βουνό πας αν θες δροσιά, δεν πας στη θάλασσα... 

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

Adminović έγραψε:Στο βουνό πας αν θες δροσιά, δεν πας στη θάλασσα...
μου ειναι μακρια τα ψηλα βουνα
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:διπλα στην θαλασσα ειμαι αλλα η ζεστη ειναι το ιδιο
Κάτσε κάτω από ομπρέλα

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Επισήμανση νάμπερ του.
Αν κάποιος έχει την ατυχία να επισκεφθεί (εκτός από τους αθηναϊκούς βόθρους) καλοκαιριάτικα την Κρήτη
μακριά κι αλάργα από Πρέβελη.
Μιλούνια με μούρες κόκκινες σαν της μαϊμούς τον κώλο μεθυσμένοι κοιλαράδες Γερμανοί που πλακώνονται
μεταξύ τους και κατουράνε στη λίμνη και χέζουν στο δάσος από φοίνικες.
Η μπόχα σκατίλας φτάνει χιλιόμετρα μακριά αλλά αυτό υποφέρεται μπροστά στην αηδιαστική εικόνα
χοντροκώλων Γερμανίδων που έχουν βγάλει στη φόρα πλατσιασμένα βυζιά που φτάνουν στα γόνατα,
κωλάθρες με σπυριά και μνια με τρίχες πασαλειμμένες με λάδια και κολλημένη άμμο στα πεσμένα
κωλομέρια τους.
Και στο καπάκι για συμπλήρωμα τρως στη μάπα και τους αλκοολικούς γερμαναράδες με τις πούτσες
να κρέμονται και κάθε λίγο και λιγάκι να ξύνουν τις κωλοτρυπίδες τους πράγμα που δεν κατάλαβα
μέχρι τώρα γιατί το κάνουν.
Και αυτά εν μέσω βουνών από κουτιά μπύρας, κλανιών, ρεψιμάτων και ενίοτε και καμιάς πίπας.
Αν κάποιος έχει την ατυχία να επισκεφθεί (εκτός από τους αθηναϊκούς βόθρους) καλοκαιριάτικα την Κρήτη
μακριά κι αλάργα από Πρέβελη.
Μιλούνια με μούρες κόκκινες σαν της μαϊμούς τον κώλο μεθυσμένοι κοιλαράδες Γερμανοί που πλακώνονται
μεταξύ τους και κατουράνε στη λίμνη και χέζουν στο δάσος από φοίνικες.
Η μπόχα σκατίλας φτάνει χιλιόμετρα μακριά αλλά αυτό υποφέρεται μπροστά στην αηδιαστική εικόνα
χοντροκώλων Γερμανίδων που έχουν βγάλει στη φόρα πλατσιασμένα βυζιά που φτάνουν στα γόνατα,
κωλάθρες με σπυριά και μνια με τρίχες πασαλειμμένες με λάδια και κολλημένη άμμο στα πεσμένα
κωλομέρια τους.
Και στο καπάκι για συμπλήρωμα τρως στη μάπα και τους αλκοολικούς γερμαναράδες με τις πούτσες
να κρέμονται και κάθε λίγο και λιγάκι να ξύνουν τις κωλοτρυπίδες τους πράγμα που δεν κατάλαβα
μέχρι τώρα γιατί το κάνουν.
Και αυτά εν μέσω βουνών από κουτιά μπύρας, κλανιών, ρεψιμάτων και ενίοτε και καμιάς πίπας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Η μπόχα σκατίλας φτάνει χιλιόμετρα μακριά αλλά αυτό υποφέρεται μπροστά στην αηδιαστική εικόνα
κωλομέρια τους.

0 .
-
nemo
- Supreme poster

και ακομη ουτε την πατουσα δεν την εβρεξα με θαλασσινο νερο
και ισως ουτε και το μπιζελι
και ισως ουτε και το μπιζελι
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Η μπόχα σκατίλας φτάνει χιλιόμετρα μακριά αλλά αυτό υποφέρεται μπροστά στην αηδιαστική εικόνα
κωλομέρια τους.
Και να μην αναφέρω και τις δικές μας πατσουρόγριες που κάποια εποχή στο παρελθόν την είχαν
δει χίπισσες και την έβγαζαν τα καλοκαίρια στην Πρέβελη ξεψωλιάζοντας όλη τη Σκανδιναβία και
σήμερα φερμάρουν όποιον πιτσιρικά ξεπέσει προς τα κει για να τον στριμώξουν για καμιά πίπα.
Παράλληλα οι δικές μας μπουργάνες, που και σε αυτές φτάνουν τα βυζιά στα γόνατα και οι κώλοι
στους αστράγαλους, έχουν και αποτριχωμένα μνια και μασχάλες, πίρσινγκ στους αφαλούς και στα
μουνόχειλα και τατουάζ με ονόματα στα κωλομέρια.
Και αν δεν έχεις δει αποτριχωμένο μνι γεροντομπεμπέκας που έχει πάρει δυο φορές το Μαρακανά
σε σολντ άουτ μείνε έτσι γιατί έτσι και δεις δε θα ξαναπλησιάσεις γυναίκα ούτε στα πενήντα μέτρα.
Και από κατούρημα και χέσιμο σε θάλασσα και δάσος ουδόλως υστερούν των γερμανίδων.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Και αν δεν έχεις δει αποτριχωμένο μνι γεροντομπεμπέκας που έχει πάρει δυο φορές το Μαρακανά
σε σολντ άουτ μείνε έτσι γιατί έτσι και δεις δε θα ξαναπλησιάσεις γυναίκα ούτε στα πενήντα μέτρα.
Και από κατούρημα και χέσιμο σε θάλασσα και δάσος ουδόλως υστερούν των γερμανίδων.
Tέτοια βασανιστήρια έκανε η NKVD στις Δίκες της Μόσχας και τα ξέρασαν όλα
Παράλληλα οι δικές μας μπουργάνες, που και σε αυτές φτάνουν τα βυζιά στα γόνατα και οι κώλοι
στους αστράγαλους, έχουν και αποτριχωμένα μνια και μασχάλες, πίρσινγκ στους αφαλούς και στα
μουνόχειλα και τατουάζ με ονόματα στα κωλομέρια.
Ξέχασες και την αλυσιδούλα στον ελεφαντίσιο αστράγαλο (αυτό τις μάρανε
)
0 .
-
nemo
- Supreme poster

εχω μεινει πολυ πισω
0 .