Μπ΄ραβο ρε Μάντη..
Γενικά εγώ δεν συμπαθώ όλα τα ζώα. Για την ακρίβεια φοβάμαι δεδομενων των καταστασεων πχ σκυλια αδεσποτα ή μεγάλα σκυλιά με τα συνοδίας του αφεντικού τους με λουρί. Ομως, αντυπωσιάζομαι απο τους φιλόζωους που τα αγαπούν όλα ισάξια (ακριβώς γτ δεν "το'χω" με άλλα ζώα ΕΚΤΟΣ απο τα δικά μου).
Νμζ ο κτηνίατρος θα το κρατησει για μερικές ημερες μεχρι να αποφασίσει ή να το δώσει μεζε σε καποιο γνωστό του ή θα το πασαρει σε καναν αγρό για να σε βγάλει εσενα απο τη δύσκολη θέση.
Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορείς να κανεις μπάνιο ενα ποντίκι για να το πάρεις σπιτι σου σαν κατοικίδιο γιατι και μονο στη σκέψη τι εχει ακουμπησει/μεταφερει το τρωκτικό , ειναι να κάνει κανείς εμετό.
γραψε μας τι αποφάσε ο επιστημονας, μηπως και δώσει καμια σολομωντια λυση στο προβλημα Ζωοφιλία vs Ποντίκι.
επισης τα τρωκτικά ζωηρευουν το βράδυ. Οποτε, για αυτό ειναι ηρεμος τα πρωινά και το βραδυ ξυπνάει.
Και τώρα τι ;
-
Μάντης
- Basic poster

Re: Και τώρα τι ;
Kοίτα και από αυτούς όλους που το παίζουν κοκόρια λίγοι θα μπορούσαν να τον σκοτώσουν έτσι θέλω να πιστεύω.
ο απέξω του χορού πολλά τραγούδια ξέρει.
Όταν είναι μέσα στην φάκα και τον δεί κάποιος είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπορεί να του κάνει τίποτα από όσα με συμβούλεψαν.
ο απέξω του χορού πολλά τραγούδια ξέρει.
Όταν είναι μέσα στην φάκα και τον δεί κάποιος είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπορεί να του κάνει τίποτα από όσα με συμβούλεψαν.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
paralo
- Crazy poster

"etsi θελω να πιστευω". Δεν ισχυει.
Οχι οτι ειναι απαραίτητα κάτι κακό ...πχ εγώ ποντικι αδεσποτο μια φορά ειδα ενα και φώναξα αλλον να ασχοληθεί μαζι του (δεν ρωτησα τι εκανε καν).
(Ο μετράνιον αυτή τη στιγμή πχ θα εχει πεθανει στο γελιο με αυτά που γράφουμε...).
Πες αυριο τι ειπε ο επιστημονας! Πρεπει να δώσει λύση!
Οχι οτι ειναι απαραίτητα κάτι κακό ...πχ εγώ ποντικι αδεσποτο μια φορά ειδα ενα και φώναξα αλλον να ασχοληθεί μαζι του (δεν ρωτησα τι εκανε καν).
(Ο μετράνιον αυτή τη στιγμή πχ θα εχει πεθανει στο γελιο με αυτά που γράφουμε...).
Πες αυριο τι ειπε ο επιστημονας! Πρεπει να δώσει λύση!
0 .
#ccc
-
Freisinniger
- Maître des anions

Ε πως να μην έχω πεθάνει στα γέλια;
Άκου επιστήμονας για ένα ποντίκι!
ΥΓ Στην αφρική γίνονται και μεζεδάκια.
Υπάρχουν και περιπτώσεις βέβαια, μπορεί να θέλει ο Μάντης να ποστάρει αυτό που θέλει, να ανήκει σε καμιά φιλοζωϊκή οργάνωση και να μας πλασάρει το ποντίκι και καλά για να δει ποιοι είναι υπέρ να το ξεκοιλιάσουν και ποιοι είναι κατά και ότι αγαπούν τα ζώα, πραγματικοί φιλόζωοι κλπ.
Τρίχες κατσαρές. Για μένα πλέον ότι δεν βλάπτει είναι καλό. Έχω 4 σκυλιά ελεύθερα, γάτες, χήνες, κότες, είχα χηνόπαπιες, πάπιες, κουνέλια, περιστέρια.
Τι να πρωτοσχολιάσω για τα βλήμματα τους οικολόγους; Που πήγαιναν και πετούσαν σε κατοικημένες περιοχές φίδια, τυφλοπόντικες, ποντίκια κλπ. Βέβαια έχουν και τα καλά τους, αλλά άγρια ζώα που προκαλούν ζημιές σε κτηνοτρόφους και αγρότες μόνο βλήματα μπορείς να τους αποκαλέσεις και όχι τίποτα άλλο αλλά τα άγρια ζώα που αμόλησαν τα φάγανε, γάτες, σκυλιά.
Άκου επιστήμονας για ένα ποντίκι!
ΥΓ Στην αφρική γίνονται και μεζεδάκια.
Υπάρχουν και περιπτώσεις βέβαια, μπορεί να θέλει ο Μάντης να ποστάρει αυτό που θέλει, να ανήκει σε καμιά φιλοζωϊκή οργάνωση και να μας πλασάρει το ποντίκι και καλά για να δει ποιοι είναι υπέρ να το ξεκοιλιάσουν και ποιοι είναι κατά και ότι αγαπούν τα ζώα, πραγματικοί φιλόζωοι κλπ.
Τρίχες κατσαρές. Για μένα πλέον ότι δεν βλάπτει είναι καλό. Έχω 4 σκυλιά ελεύθερα, γάτες, χήνες, κότες, είχα χηνόπαπιες, πάπιες, κουνέλια, περιστέρια.
Τι να πρωτοσχολιάσω για τα βλήμματα τους οικολόγους; Που πήγαιναν και πετούσαν σε κατοικημένες περιοχές φίδια, τυφλοπόντικες, ποντίκια κλπ. Βέβαια έχουν και τα καλά τους, αλλά άγρια ζώα που προκαλούν ζημιές σε κτηνοτρόφους και αγρότες μόνο βλήματα μπορείς να τους αποκαλέσεις και όχι τίποτα άλλο αλλά τα άγρια ζώα που αμόλησαν τα φάγανε, γάτες, σκυλιά.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
ΧιΞιF
- Basic poster

0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'
-
Μάντης
- Basic poster

Καθώς έπινα το καφεδάκι μου το πρωί σκεφτόμουνα τι έπρεπε να κάνω με το ποντίκι για να φτάσει στον κτηνίατρο.
Μου είπε να τον πάω πρωί -πρωί στις Εννέα πριν να έρθει κόσμος.
1.Να βρώ μια σακούλα πλαστική χοντρή που να αντέχει.
2. Να φορέσω γάντια μίας χρήσεως για να πιάσω την φάκα και να τον βάλω στην τσάντα.
3.Να βγάλω τα γάντια που ακούμπησαν την φάκα να τα πετάξω να πλυθώ και να φορέσω ένα γάντι στο χέρι που θα κρατάω την τσάντα.
4.Δεν θα πάω με αμάξι αλλά ούτε θα χρησιμοποιήσω το λεωφορείο θα πάω με τα πόδια.
Άρα θέλω και 20 λεπτά να φτάσω θα πρέπει να ξεκινήσω γύρω στις 8+30.
Αφού τα έκανα όλα βάσει του <<οργανωμένου σχεδίου >> έφτασα στον κτηνίατρο στην ώρα μου.
Απέ ξω του φώναξα ,σκέφτηκα μήπως θέλει να τον αφήσω έξω ή να τον βάλει από άλλη πόρτα.
Όμως αυτός με φώναξε να πάω στο γραφείο του.
-Έλα Έλα μέσα για φέρτον.
-Που να το βάλω;
Πήρε την τσάντα χωρίς γάντια έβγαλε την φάκα χωρίς γάντια πάνω στο γραφείο του τον κοίταξε και μου είπε.
-Μια χαρά.
Αφού του είπα όλο το σκηνικό γελούσε.
Πάμε τώρα στην ουσία.
Κράτησε την διεύθυνση μου για να μπεί σε gps το σημείο που πιάστηκε το ποντίκι.
Το ποντίκι αυτό θα το στείλει στην κτηνιατρική σχολή.
Εκεί υπήρχαν προγράμματα που τώρα με την κρίση σταμάτησαν , προγράμματα που χρηματοδοτούσαν φοιτητές να βάζουν φάκες για να πιάνουν ποντίκια.
Υγιή ποντίκια ζωντανά.
Έχουν να δούν ποντίκι στην σχολή πολύ καιρό!
Θα το πάρουν θα του δώσουν ταυτότητα θα του πάρουν αίμα και θα το διατηρούν ζωντανό έως ότου βγούν τα αποτελέσματα τα οποία και θα αρχειοθετηθούν ηλεκτρονικά στο Πανευρωπαϊκό σύστημα .
αν δεν το ζητήσει ούτε η ιατρική σχολή , ούτε η Γεωπονική ούτε καμία άλλη σχολή από την Ελλάδα ή από άλλη χώρα της Ευρώπης και ξεπεραστεί το χρονικό όριο από την ημερομηνία ανάρτησης των αιματολογικών εξετάσεων μέχρι την ημερομηνία που είναι υποχρεωμένοι να το διατηρούν ζωντανό τότε θα του κάνουν ευθανασία και θα το καταψύξουν σε ειδικά σακουλάκια με την ταυτότητα του.
Θα μείνει στην κατάψυξη για 16 μήνες τουλάχιστον.
Αν και πάλι μετά τους 16 μήνες δεν το ζητήσει κανείς θα αποψυχθεί σαν δείγμα και θα δοθεί στα εργαστήρια στους φοιτητές της κτηνιατρικής για τομές.
Η συζήτηση πλάτειασε μου είπε ότι η ανθρωπότητα δεν προχώρησε καίγοντας ή πνίγοντας αλλά ερευνώντας μετά ε φτάσαμε στους κτηνοτρόφους που φοβούνται να πούνε ότι κάποιο ζωντανό αρρώστησε και το κρύβουνε στην συνέχεια η συζήτηση έγινε καυστικά <<φιλολογική>> αναφέροντας μου ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη παιδεία , οργάνωση , υπηρεσίες και τέλος φτάσαμε στους φοιτητές που βάζανε φάκες στα βουνά και είχαν απώλειες (δηλαδή κάποιοι έκλεβαν) τις φάκες .
Αυτά.
Νοίωθω ικανοποιημένος απόλυτα με τον εαυτό μου για τον τρόπο που χειριστικά το θέμα.
Αλήθεια όλες αυτές οι συμβουλές των <<ειδικών>> που μου έλεγαν να το πνίξω να του ρίξω καυτό νερό να το κάψω να το λιώσω στην σκουπιδιάρα πώς πιστεύετε ότι μου φαίνονται τώρα;
Υ.Γ Μου είπε και άλλα πολλά αλά σας έγραψα τα σημαντικότερα.
Συμπληρώνω ότι μου έδωσε δώρο με το ζόρι μία καινούργια φάκα.
Μου είπε να τον πάω πρωί -πρωί στις Εννέα πριν να έρθει κόσμος.
1.Να βρώ μια σακούλα πλαστική χοντρή που να αντέχει.
2. Να φορέσω γάντια μίας χρήσεως για να πιάσω την φάκα και να τον βάλω στην τσάντα.
3.Να βγάλω τα γάντια που ακούμπησαν την φάκα να τα πετάξω να πλυθώ και να φορέσω ένα γάντι στο χέρι που θα κρατάω την τσάντα.
4.Δεν θα πάω με αμάξι αλλά ούτε θα χρησιμοποιήσω το λεωφορείο θα πάω με τα πόδια.
Άρα θέλω και 20 λεπτά να φτάσω θα πρέπει να ξεκινήσω γύρω στις 8+30.
Αφού τα έκανα όλα βάσει του <<οργανωμένου σχεδίου >> έφτασα στον κτηνίατρο στην ώρα μου.
Απέ ξω του φώναξα ,σκέφτηκα μήπως θέλει να τον αφήσω έξω ή να τον βάλει από άλλη πόρτα.
Όμως αυτός με φώναξε να πάω στο γραφείο του.
-Έλα Έλα μέσα για φέρτον.
-Που να το βάλω;
Πήρε την τσάντα χωρίς γάντια έβγαλε την φάκα χωρίς γάντια πάνω στο γραφείο του τον κοίταξε και μου είπε.
-Μια χαρά.
Αφού του είπα όλο το σκηνικό γελούσε.
Πάμε τώρα στην ουσία.
Κράτησε την διεύθυνση μου για να μπεί σε gps το σημείο που πιάστηκε το ποντίκι.
Το ποντίκι αυτό θα το στείλει στην κτηνιατρική σχολή.
Εκεί υπήρχαν προγράμματα που τώρα με την κρίση σταμάτησαν , προγράμματα που χρηματοδοτούσαν φοιτητές να βάζουν φάκες για να πιάνουν ποντίκια.
Υγιή ποντίκια ζωντανά.
Έχουν να δούν ποντίκι στην σχολή πολύ καιρό!
Θα το πάρουν θα του δώσουν ταυτότητα θα του πάρουν αίμα και θα το διατηρούν ζωντανό έως ότου βγούν τα αποτελέσματα τα οποία και θα αρχειοθετηθούν ηλεκτρονικά στο Πανευρωπαϊκό σύστημα .
αν δεν το ζητήσει ούτε η ιατρική σχολή , ούτε η Γεωπονική ούτε καμία άλλη σχολή από την Ελλάδα ή από άλλη χώρα της Ευρώπης και ξεπεραστεί το χρονικό όριο από την ημερομηνία ανάρτησης των αιματολογικών εξετάσεων μέχρι την ημερομηνία που είναι υποχρεωμένοι να το διατηρούν ζωντανό τότε θα του κάνουν ευθανασία και θα το καταψύξουν σε ειδικά σακουλάκια με την ταυτότητα του.
Θα μείνει στην κατάψυξη για 16 μήνες τουλάχιστον.
Αν και πάλι μετά τους 16 μήνες δεν το ζητήσει κανείς θα αποψυχθεί σαν δείγμα και θα δοθεί στα εργαστήρια στους φοιτητές της κτηνιατρικής για τομές.
Η συζήτηση πλάτειασε μου είπε ότι η ανθρωπότητα δεν προχώρησε καίγοντας ή πνίγοντας αλλά ερευνώντας μετά ε φτάσαμε στους κτηνοτρόφους που φοβούνται να πούνε ότι κάποιο ζωντανό αρρώστησε και το κρύβουνε στην συνέχεια η συζήτηση έγινε καυστικά <<φιλολογική>> αναφέροντας μου ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη παιδεία , οργάνωση , υπηρεσίες και τέλος φτάσαμε στους φοιτητές που βάζανε φάκες στα βουνά και είχαν απώλειες (δηλαδή κάποιοι έκλεβαν) τις φάκες .
Αυτά.
Νοίωθω ικανοποιημένος απόλυτα με τον εαυτό μου για τον τρόπο που χειριστικά το θέμα.
Αλήθεια όλες αυτές οι συμβουλές των <<ειδικών>> που μου έλεγαν να το πνίξω να του ρίξω καυτό νερό να το κάψω να το λιώσω στην σκουπιδιάρα πώς πιστεύετε ότι μου φαίνονται τώρα;
Υ.Γ Μου είπε και άλλα πολλά αλά σας έγραψα τα σημαντικότερα.
Συμπληρώνω ότι μου έδωσε δώρο με το ζόρι μία καινούργια φάκα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
paralo
- Crazy poster

Κτηνίατροι, οι αγαπημένοι μου γιατροί! Θεός! Υπεροχος! Μοναδικός ο doctor!!
Δεν ειχα ιδέα για τις αναγκες της κτηνιατρικής σχολής, παροττι πχ ξέρω να στελνω στην οδοντιατρική καμια γιαγιά που θελει δωρεαν υπηρεσίες γιατι οι φοιτητές ασχολουνται δωρεαν με τον κόσμο ενεκα εκπαιδευση!
ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ! τιποτα λιγότερο.
0 .
#ccc
-
Μάντης
- Basic poster

paralo έγραψε::LoL:![]()
![]()
![]()
![]()
Κτηνίατροι, οι αγαπημένοι μου γιατροί! Θεός! Υπεροχος! Μοναδικός ο doctor!!
Δεν ειχα ιδέα για τις αναγκες της κτηνιατρικής σχολής, παροττι πχ ξέρω να στελνω στην οδοντιατρική καμια γιαγιά που θελει δωρεαν υπηρεσίες γιατι οι φοιτητές ασχολουνται δωρεαν με τον κόσμο ενεκα εκπαιδευση!
ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ! τιποτα λιγότερο.
Μετά την συνάντηση μου με τον κτηνίατρο αναπτερώθηκαν και οι ελπίδες μου για την χώρα.

0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Δεν του πάς κι αυτόν εδώ?

Μπορεί να θέλει να τον μελετήσει.
Μπορεί να θέλει να τον μελετήσει.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Metranion έγραψε:Στην επαρχία βάζουν σιτάρι ποτισμένο με δηλητήριο, χρώματος κόκκινο, το αγοράζουν από γεωπονικό κατάστημα. Επίσης υπάρχουν ταμπλέτες που μοιάζουν με τυρί και είναι δηλητήριο, δεν χρησιμοποιούν φάκες, είναι λίγο ξεπερασμένο αυτό. Πάντως οι περισσότεροι που ζουν επαρχία αν είχαν ένα ποντίκι μέσα στην φάκα του βάζουν φωτιά με οινόπνευμα. Τώρα αυτά τα ψυχοπονιάρικα των μεγάλων πόλεων δεν τα μπορώ ώρες ώρες που γράφονται στο ίντερνετ.
Εδω στις πολεις τα ζωα τα βλεπουμε ως συμπαθη κατοικια.
Στην επαρχια τα βλεπουν ως τροφη ή κινδυνο αναλογα το ζωο.
Δεν τους κατηγορω,και γω αν ημουν στην επαρχια ετσι θα σκεφτομουν.
0 .