Δύο χρόνια αριστερά, Χρόνια Πολλά

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Δύο χρόνια αριστερά, Χρόνια Πολλά

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Φεβ 2017, 19:38

Λαχουρένιος έγραψε:Και κατεληξαν να τρωνε (στις δημοσκοπησεις) νταμπλ σκορ απο τον Μητσοτακη απο κει που τον ειχαν για φοβητρο και ελεγαν οτι η ΝΔ ειναι πεθαμενη να προσθεσω :LoL: :LoL:

να σου κανω και εγω ενα ερωτημα γιατι ο κουλης τα εβαλε με τα εξαρχεια ξεχνωντας και αγνοωντας ανεργια και φτωχεια κλπ; για να δω εσυ για τι παραπανω γνωριζεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Φεβ 2017, 22:04

Δεν βγαζει νοημα το ερωτημα σου.

Ποτε τα βαλε με τα εξαρχεια δηλαδη?
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Φεβ 2017, 22:08

Να σας δώσω ένα ΗΙΝΤ,εκλογές το 19 οι Συριζαίοι με τα δόντια και όλα τα μέσα θα κρατηθούν στην εξουσία, ο βλαξ ο Άδωνις να μην ελπίζει: "δεν έχει οδό πια δεν έχει σταθμό"
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Φεβ 2017, 22:15

Εγω πιστευω Στυγιε μεχρι τα χριστουγεννα θα ρθει ο Κουλης.Με 153 βουλευτες και τοσα μετρα δεν βγαζεις 4ετια.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Φεβ 2017, 23:33

Μωρέ μια χαρά βγάζουν οι Συριζαίοι ,εδώ είμαστε και θα το δείτε
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 11 Φεβ 2017, 12:50

Το αστείο είναι ότι ενώ όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα ψηφίσουν το οτιδήποτε για να παραμείνουν κυβέρνηση, όλοι παίζουν το τραγουδάκι "είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να πείσουν τους βουλευτές των συριζανέλ να υπογράψουν κλπ κλπ"

Ενώ ουσιαστικά το μόνο δίλημμα που τίθεται στους περισσότερους είναι: "Tι προτιμάς; Να είσαι βουλευτής ή τίποτα με τα ίδια μέτρα;"
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Φεβ 2017, 17:18

Εγώ θέλω να δω πόσο χρόνο έχει ο Γαβρόγλου ( που πα ρε με τέτοιο επώνυμο; ) πριν τον μασουλήσει κάνας Ιερώνυμος...

ΣΣ: τη θεματική εβδομάδα την εξορίσαμε για.... τέλος Μαίου :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 11 Φεβ 2017, 17:45

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 17 Φεβ 2017, 16:38

Ό,τι και να λέτε ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε και θα μείνει: VENCEREMOS

Και θα ξαναψηφίσουμε όλοι οι καθηγητές ΣΥΡΙΖΑ
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Φεβ 2017, 19:50

Comanchero έγραψε:Εικόνα

Tο παραπάνω σκηνικό, όπως αναπαράχθηκε δλδ απο τα ΕΛ ΜΜΜ και μπλογκς, είναι τρανταχτή απόδειξη για την κατσιβελιά των ΕΛ.

Όλοι κάνουν λόγο για τον Τσίπερ που έφυγε απο το πλάνο, για να πάρει μπουκάλι νερό.

Στην πραγματικότητα, αν δείτε όλο το βίντεο, ο Ποροσένκο ήταν αυτός που το έκανε, και ο Τσίπρας απλά τον αντέγραψε για να μην φανεί πουτανάκι. Αυτό βέβαια τα ΕΛ μέσα το εξαφάνισαν.

Μείνετε μακριά απο ΕΛαφρικανικά μέσα και μπλογκόσφαιρα, πρόκειται για ξεφτιλισμένους αραπάδες. Σας γαμάνε τα μυαλά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”