Θα παντρευόσασταν πορνοστάρ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Θα παντρευόσασταν πορνοστάρ;

Ναι.
5
45%
'Οχι.
4
36%
Ναι αλλά με προυποθέσεις(αναλύστε)
2
18%
ΔΓ/ΔΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 11

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Re: Θα παντρευόσασταν πορνοστάρ;

Δημοσίευσηαπό Diego » 04 Μαρ 2015, 18:09

Λαχουρένιος έγραψε:
Diego έγραψε:Το be discussed.'Οσο επιπόλαιη θεωρώ την πορνοστάρ, άλλο τόσο θεωρώ και όσες αγοράζανε παπούτσια και ρούχα με δάνεια στην Ελλάδα προ μνημονίου.Φαντάζομαι είναι υποκειμενικό το ζήτημα.

Δηλαδη ή θα καταπινει φλοκια σε παγκοσμια προβολη ή θα τρωει ολα τα λεφτα της σε παπουτσια :LoL:
Ελεος ρε συ,υπερβαλλεις.

Βασικά τα φλόκια σε παγκόσμια προβολή το θεωρώ αδιάφορο καθότι όλες το κάνουν-τα λεφτά της σε παπούτσια κατ εμέ είναι πολύ πιο επικίνδυνο!
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 04 Μαρ 2015, 20:16

Diego έγραψε:Mec, la reponse reste la meme aussi si elle changerait de boulot? Donc, c est la profession la racine du probleme ou, c est l histoire avant?

Oui, la reponse reste la meme. Des qu on y prend gout, difficile de s en echapper. C est a dire que l on peut se sentir degoute dans ce milieu et decider de tourner la page, mais on se laisse souvent rattraper par son passe. Comment peut-on savoir si elle s en est definitivement retiree ? Une fois mariee, tu crois vraiment que si un beau mec lui plaira, elle resistera a la tentation?

Il faut d abord voir quel genre d individus se lance dans ce domaine (du x); des gens de faible caractere, qui ont un penchant pour l erotisme, qui aiment trop l argent ou ont des moeurs legeres. Il y a des exceptions bien sur; mais, en ce qui me concerne, je ne prendrais pas le risque.... As-tu la possibilite de suivre l evolution de la personne en question pendant un long moment, apres qu elle a change de vie? Si oui, ca se discute; sinon ce n est pas la peine.

PS accents supprimes pour eviter des problemes d encodage.
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 04 Μαρ 2015, 22:10

Προσωπικά δε θα με ενοχλούσε να είναι πορνοστάρ ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα μου.
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 04 Μαρ 2015, 22:15

White έγραψε:Προσωπικά δε θα με ενοχλούσε να είναι πορνοστάρ ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα μου.

Αν έπαιζε σε γκέϊ τσόντες;
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 04 Μαρ 2015, 22:19

Χαοτικός έγραψε:
White έγραψε:Προσωπικά δε θα με ενοχλούσε να είναι πορνοστάρ ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα μου.

Προφανώς δε θα με επέλεγε εκείνος.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 04 Μαρ 2015, 22:25

White έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Μην το λες ρε παιδί μου, για δουλειά θα το έκανε. Να εγώ ας πούμε δεν είμαι γκέϊ, αλλά άμα καθότανε καμιά δουλειά με καλάλεφτά και έπρεπε να τον πάρω δεν θα είχαμε πρόβλημα. Ούτε γω, ούτε η γυναίκα μου. :s_dunno
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 04 Μαρ 2015, 22:27

Βρε πουλάκι μου, γιατί το πας στα άκρα;
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 04 Μαρ 2015, 22:41

Καλά, εσένα δεν σε νοιαζει, γιατί βασικά εισαι ερωτευμενη με τον εαυτό σου. Τι υπογραφή ειναι αυτή που εβαλες πάλι; :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 04 Μαρ 2015, 22:44

libre έγραψε:

Καλά, εσένα δεν σε νοιαζει, γιατί βασικά εισαι ερωτευμενη με τον εαυτό σου. Τι υπογραφή ειναι αυτή που εβαλες πάλι; :LoL:

χαχαχα
:p

λάικ την υπογραφή μου
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 04 Μαρ 2015, 23:09

Χαοτικός έγραψε:
White έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Μην το λες ρε παιδί μου, για δουλειά θα το έκανε. Να εγώ ας πούμε δεν είμαι γκέϊ, αλλά άμα καθότανε καμιά δουλειά με καλάλεφτά και έπρεπε να τον πάρω δεν θα είχαμε πρόβλημα. Ούτε γω, ούτε η γυναίκα μου. :s_dunno

:o :o :o
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”