Θέλω τη γνώμη σας...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Θέλω τη γνώμη σας...

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 05 Φεβ 2018, 21:58

vallon έγραψε:Σχετικά με το κόστος οικοδομικών εργασιών στο σχεδιασμό μου το κόστος θα μεταφερθεί στο δημόσιο.

:laugh1:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 06 Φεβ 2018, 09:08

vallon έγραψε:Μια και με κουρδίζει το θέμα μπορώ πάντως να αναφέρω ότι υπάρχουν ολόκληρα δίκτυα παροχής υπηρεσιών με μαύρο χρήμα, αφορολόγητο. Δεν μπορούν να τα πιάσουν και έτσι ακόμα και σήμερα με τις κάρτες και το ιντερνετικό χρήμα είναι αναγκασμένοι να έχουν και ένα ποσοστό χαρτιού που κυκλοφοράει. Όταν το κόψουν τελείως και το γυρίσουν στο πλαστικό σε όλα είμαι περίεργος πως θα διατηρηθεί αυτή η ευελιξία του συστήματος.
Για παράδειγμα από το καλοκαίρι αλλάζει το σύστημα χορήγησης φαρμάκων. Θα έχουμε όλοι ένα κωδικό customer no και θα μας χρεώνονται μέσω αυτού τα φάρμακα που αγοράζουμε. Βεβαίως αυτό δεν γίνεται για να πιάσουν το πόσες ασπιρίνες έφαγα το προηγούμενο χρόνο, αν και μπορεί να έχει πολλαπλές αναγνώσεις αυτή η ιστορία. Μπορεί μια ασφαλιστική να αγοράζει τις πληροφορίες και να ξέρει ποιος είναι ο πελάτης στόχος για το συμβόλαιο ζωής, ή και ποιος ΔΕΝ είναι.
Η ουσία όμως του εγχειρήματος είναι να πιαστεί το παρακύκλωμα των φαρμάκων από τα δημόσια νοσοκομεία όπου χορηγούνται μεγάλα ποσά σε φάρμακα που κυκλοφορούν ακόμα και μαύρα.
Άρα ακόμα μια πόρτα για μαύρο χρήμα κλείνει. Σιγά σιγά κάποια στιγμή θα κλείσουν και άλλες, με τελευταίες εκείνες που στηρίζονται στην ένοχη σιωπή της τοπικής κοινωνίας.
Μέχρι τότε θα κάνουμε άλλους σχεδιασμούς.

Είτε δε θα το κόψουν εντελώς ,είτε θα κάνουν τα στραβά μάτια σε σχετικά μικρά ποσά που θα καβατζώνονται σε κρυπτονομίσματα κλπ. Ακόμη και το paypal κατα κάποιο τρόπο είναι νόμιμο καβάτζωμα μαύρου χρήματος ως ένα σημείο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Φεβ 2018, 17:43

πράγματι
ο καλύτερος τρόπος να καβατζώνεις χρήμα είναι να τα μεταφέρεις στο paypal
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”