τώρα βέβαια θα μου πει κάποιος, εντάξει
ο άνθρωπος αγανάκτησε τι να κάνει;
πάντως δέχομαι το ότι τελικά επι σύριζα δεν στήνονται τα πάντα εν κρυπτό, όλα φόρα παρτίδα γίνονται τουλάχιστον...
Αίσχος....!!!!!!!!!!!!!
-
vallon
- Supreme poster

Re: Αίσχος....!!!!!!!!!!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Απορω πως πορωνονται με αυτην την μαλακια οι ελ.
Δεν βλεπω να εχουν γυρισει την πλατη στις ομαδες δυστυχως.
Στις αντροπαρεες παραμενει το νο. 1 συζητησης τι εκανε καθε φορα η καθε ψωροομαδα της Σουπερ Λιγκ
Στις αντροπαρεες παραμενει το νο. 1 συζητησης τι εκανε καθε φορα η καθε ψωροομαδα της Σουπερ Λιγκ
0 .
-
vallon
- Supreme poster

εντάξει , για κουβέντα και για να τσακωνόμαστε είναι μια χαρά θέμα το ποδόσφαιρο, αλλά δες πόσοι πηγαίνουν πια σε ...γήπεδο...
μόνο κάτι αρρωστάκια που τους δουλεύουν οι πρόεδροι των ομάδων
μόνο κάτι αρρωστάκια που τους δουλεύουν οι πρόεδροι των ομάδων
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Admin έγραψε:Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Οι Ζαμπιανοί πάντως φαίνεται να τα πιάνουν πολύ γρήγορα τα ελληνικά, σε αντίθεση με αρκετούς ιθαγενείς του ελλαδικού χώρου.
Θα πρέπει να γίνει μια σύγκριση του μ.ο. iq Ζάμπιας σε σχέση με Αλβανία, Αλγερία και Τουρκία, για να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα.

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Απορω πως πορωνονται με αυτην την μαλακια οι ελ.
Εγώ λόγω του φούστη του κοντού έχω να πάω από πέρυσι γήπεδο. Είχα κι εγώ ένα χώρο να μπινελικώνω και να εκτονώνομαι ψυχολογικά ,πάει κι αυτός.

Μετά μην απορείτε που μού βγαίνει μερικές φορές συσσωρευμένο το μπινελίκι κι εδώ μέσα

0 .
-
vallon
- Supreme poster

σωωωπα παιδί μου...
σωωωπα
σωωωπα
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Απορω πως πορωνονται με αυτην την μαλακια οι ελ.
Εγώ λόγω του φούστη του κοντού έχω να πάω από πέρυσι γήπεδο. Είχα κι εγώ ένα χώρο να μπινελικώνω και να εκτονώνομαι ψυχολογικά ,πάει κι αυτός.
Μετά μην απορείτε που μού βγαίνει μερικές φορές συσσωρευμένο το μπινελίκι κι εδώ μέσα![]()
Η μαγκιά είναι να το κάνεις στη δουλειά. Κι αν σε διώξουν να ξεκινάς από την αρχή και να νιώθεις ότι πάντα μπορείς να ξεκινάς. Μπούληδες που μέχρι και το μπινελίκι θέλετε να συναρτάται με υπηρεσία.
Σου την είπα

0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Στύγιος
Γύπας έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Μετά μην απορείτε που μού βγαίνει μερικές φορές συσσωρευμένο το μπινελίκι κι εδώ μέσα![]()
Η μαγκιά είναι να το κάνεις στη δουλειά. Κι αν σε διώξουν να ξεκινάς από την αρχή και να νιώθεις ότι πάντα μπορείς να ξεκινάς. Μπούληδες που μέχρι και το μπινελίκι θέλετε να συναρτάται με υπηρεσία.
Σου την είπα
Εεεε, ο διευθυντής είμαι στη δουλειά

0 .
-
vallon
- Supreme poster

σιγά τον διευθυντή
το κλοτσοσκούφι είσαι
άμα μπορείς απόλυσε κανένα που δεν χωνεύεις
το κλοτσοσκούφι είσαι
άμα μπορείς απόλυσε κανένα που δεν χωνεύεις
0 .
-
Στύγιος