Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Δεκ 2020, 14:22

Όλοι με ζηλεύουν γιατί με θέλουν όλες οι γυναίκες ...
Αφου είμαι ρομαντικός και ευαίσθητος

Αγαπητοί θαυμαστές μου

(τις θαυμάστριες μου δεν τις φέρνω εδώ όπως καταλαβαίνετε)
Σας παρακαλώ μη ζηλεύετε τόσο , με κάνετε και κοκκινίζω απο ντροπή

δεν φταίω εγώ

τι να κάνουμεν;

έχομεΝ πέραση...!!!

:laugh1:

νέμο μουλάρι φοροφυγά πήξε
που είμαι δημόσιος τεμπέλης κάθομαι και πληρώνομαι χωρίς να κάνω τίποτα και έχω όλες τις γυναίκες
:D
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Δεκ 2020, 18:25

vallon έγραψε:Όλοι με ζηλεύουν γιατί με θέλουν όλες οι γυναίκες ...
Αφου είμαι ρομαντικός και ευαίσθητος

Ρομαντικέ και ευαίσθητε χρειάζεσαι κατεπειγόντως νέο συμπεριφορικό δόγμα με τις γυναίκες γιατί έπιασες πάτο και μας εκθέτεις συνολικά ως φύλο. :D
Φτιάξε το αρχικό σου πλάνο σύμφωνα με τις αρχές που προβάλλει το τραγουδάκι από κάτω για αρχή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο στίχο που λέει ''άντε τώρα και ......τιμή σου'', και μετά την πρώτη του επιτυχημένη εφαρμογή θα συζητήσουμε για την περαιτέρω ανάπτυξη του πάνω στο ίδιο αλλά ανώτερο ποιοτικά συμπεριφορικό μοτίβο. :fico:

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Δεκ 2020, 10:38

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ξερω τι ειναι αυτα τα γκρουουερ, και τα σοουερ και τα λοουερ, σημασια εχει να την εχεις καγκελο :fico:

Το ''κάγκελο'' ρε ισχύει μέχρι τα εικοσιπέντε, άντε τριάντα το πολύ αν δεν έχεις πηδήσει μέχρι τότε καμιά εκατοστή, από γκομενάρες μέχρι φακλάνες. :D
Μετά δεν ισχύει το τη χώνουμε όπου βρίσκουμε σε θέση ''κάγκελο'' όταν έχεις φάει πριν και για μια ολόκληρη δεκαετία κλανιές από ξινισμένες κωλάθρες, πηγαδομούνες και πηγαδοκώλες και έχεις δει από αιμορροΐδες μέχρι μπούκλες από κωλότριχες τίγκα στο σκατό και έχουν ξεράσει πάνω σου καμιά τριανταριά σε φάση ντιπθρόουτ.
Το ''κάγκελο'' μετά από τέτοιες εμπειρίες και μετά τα τριάντα προϋποθέτει χοντρή καψούρα και γκόμενα πέντε αστέρων*****, που τη βρίσκεις όπως λένε μία φορά στις εκατό ή μια φορά στη ζωή σου (εμένα πάντως όλες ίδιες μου φαίνονται) και που μετά από αυτή να μπορείς να ''κλείσεις'' ως άντρας και αν τύχει και χωρίσεις να πας άνετα για καλόγερος αφού θα τα 'χεις δει, λέμε τώρα, όλα μαζί της. :fico:

*****Η πεντάστερη ιδανική γκόμενα της ζωής σου δε σημαίνει ότι δε θα σου ρίξει με την πρώτη ευκαιρία το κέρατο της αρκούδας.
Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. :fico:

Να το κανω φιογκο λες? Μονο για κατουρημα κανει πια ετσι οπως μας τα λες :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Δεκ 2020, 18:54

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Το ''κάγκελο'' ρε ισχύει μέχρι τα εικοσιπέντε, άντε τριάντα το πολύ αν δεν έχεις πηδήσει μέχρι τότε καμιά εκατοστή, από γκομενάρες μέχρι φακλάνες. :D
Μετά δεν ισχύει το τη χώνουμε όπου βρίσκουμε σε θέση ''κάγκελο'' όταν έχεις φάει πριν και για μια ολόκληρη δεκαετία κλανιές από ξινισμένες κωλάθρες, πηγαδομούνες και πηγαδοκώλες και έχεις δει από αιμορροΐδες μέχρι μπούκλες από κωλότριχες τίγκα στο σκατό και έχουν ξεράσει πάνω σου καμιά τριανταριά σε φάση ντιπθρόουτ.
Το ''κάγκελο'' μετά από τέτοιες εμπειρίες και μετά τα τριάντα προϋποθέτει χοντρή καψούρα και γκόμενα πέντε αστέρων*****, που τη βρίσκεις όπως λένε μία φορά στις εκατό ή μια φορά στη ζωή σου (εμένα πάντως όλες ίδιες μου φαίνονται) και που μετά από αυτή να μπορείς να ''κλείσεις'' ως άντρας και αν τύχει και χωρίσεις να πας άνετα για καλόγερος αφού θα τα 'χεις δει, λέμε τώρα, όλα μαζί της. :fico:

*****Η πεντάστερη ιδανική γκόμενα της ζωής σου δε σημαίνει ότι δε θα σου ρίξει με την πρώτη ευκαιρία το κέρατο της αρκούδας.
Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. :fico:

Να το κανω φιογκο λες? Μονο για κατουρημα κανει πια ετσι οπως μας τα λες :D

Η καλύτερη λύση. Όλα μια ιδέα είναι. Και περισσότερο απ' όλα το σεξ. :s_cool
Κοίτα να δεις, αν μπλέξεις στα σοβαρά και σε πιάσει κορόιδο να το πάτε παραπέρα γιατί θα δει (αυτή και όχι εσύ) τη σχέση σας να έχει μέλλον (αυτό εξαρτάται από πόσο ψηλά θα σε βάλει στην κλίμακα αξιολόγησης της για το πόσο θύμα είσαι) κι εσύ θα ξενερώσεις που θα ξενερώσεις με δυο μήνες συγκατοίκηση (συν το ότι στο μήνα πάνω θα φας και το απαραίτητο κέρατο) σε τρώει ο κώλος σου να πηγαινοφέρνεις την οικοσκευή σου πέρα δώθε;
Κάτσε στ' αυγά σου και σφύρα τον σε ό,τι σου προκύψει.
Εντάξει δε λέω ότι βγαίνει και χωρίς γκόμενα αλλά από μακριά και αλάργα αν θέλεις η σχέση να έχει, λέμε τώρα, προοπτική και πάντα πάνω στη βάση του κάνουμε πως δε βλέπουμε, δεν ακούμε και δε μιλάμε γιατί πρώτο δεν μπαίνει στον κώλο μας και δεύτερο κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει. :fico:
Βαλλον μίλα κι εσύ ρε που έχεις συγκατοικήσει πενήντα φορές. :D
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Δεκ 2020, 19:11

Ραν ταν πλαν έγραψε:Η καλύτερη λύση. Όλα μια ιδέα είναι. Και περισσότερο απ' όλα το σεξ. :s_cool
Κοίτα να δεις, αν μπλέξεις στα σοβαρά και σε πιάσει κορόιδο να το πάτε παραπέρα γιατί θα δει (αυτή και όχι εσύ) τη σχέση σας να έχει μέλλον (αυτό εξαρτάται από πόσο ψηλά θα σε βάλει στην κλίμακα αξιολόγησης της για το πόσο θύμα είσαι) κι εσύ θα ξενερώσεις που θα ξενερώσεις με δυο μήνες συγκατοίκηση (συν το ότι στο μήνα πάνω θα φας και το απαραίτητο κέρατο) σε τρώει ο κώλος σου να πηγαινοφέρνεις την οικοσκευή σου πέρα δώθε;
Εντάξει δε λέω ότι βγαίνει και χωρίς γκόμενα αλλά από μακριά και αλάργα αν θέλεις η σχέση να έχει, λέμε τώρα, προοπτική και πάντα πάνω στη βάση του κάνουμε πως δε βλέπουμε, δεν ακούμε και δε μιλάμε γιατί πρώτο δεν μπαίνει στον κώλο μας και δεύτερο κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει. :fico:

Ολα χρειαζονται μετρο, οταν εχεις περασει μια ηλικια και εχεις κανει ηδη καποιες σχεσεις/γαμησια ειναι ανεπιτρεπτο να κολλας με καποια επειδη σου καθισε μερικες φορες ή τα εχετε καποιους μηνες. Η εμπιστοσυνη θελει χρονια για να χτιστει και μια στιγμη για να γκρεμιστει. Δεν πρεπει να σε πιανουν μαλακα, αλλα ουτε και μπορεις να βγαλεις την ζωη μονος σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Δεκ 2020, 19:41

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Η καλύτερη λύση. Όλα μια ιδέα είναι. Και περισσότερο απ' όλα το σεξ. :s_cool

Ολα χρειαζονται μετρο, οταν εχεις περασει μια ηλικια και εχεις κανει ηδη καποιες σχεσεις/γαμησια ειναι ανεπιτρεπτο να κολλας με καποια επειδη σου καθισε μερικες φορες ή τα εχετε καποιους μηνες. Η εμπιστοσυνη θελει χρονια για να χτιστει και μια στιγμη για να γκρεμιστει. Δεν πρεπει να σε πιανουν μαλακα, αλλα ουτε και μπορεις να βγαλεις την ζωη μονος σου.

Το σοβαρεύεις ε; :D
Η αλήθεια είναι ότι η ζωή δε βγαίνει στη μοναξιά. Και παρότι κάθε σχέση είναι μοναδική και πολύπλοκη υπάρχουν κάποιες κοινές συνισταμένες, σε σχέση με τις άλλες, που την καθιστούν επιτυχημένη.
Η κυρίαρχη όλων, μετά από κάποιο μη καθορισμένο διάστημα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, είναι ο συμβιβασμός.
Αν δεν κατέχεις την τέχνη του συμβιβασμού, την πρώτη αρχή της διπλωματίας, καμιά σου σχέση δε θα μακροημερεύσει όταν τελειώσει η περίοδος της εξιδανίκευσης και περάσεις στη φάση της απομυθοποίησης.
Αν η φάση της απομυθοποίησης έχει αίσιο τέλος και μπεις σε φάση συνήθειας και αποδοχής του άλλου ως ολοκληρωμένης προσωπικότητας με αρνητικά και θετικά χαρακτηριστικά που θα συνεχίσουν να χτίζουν τη σχέση πάνω στη βάση του σιχαίνομαι που σε βλέπω αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς τότε βάσιμα πλέον μπορείς να θεωρήσεις τη σχέση σου επιτυχημένη και λυμένο το πρόβλημα της μοναξιάς. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Δεκ 2020, 20:11

Ραν ταν πλαν έγραψε:Το σοβαρεύεις ε; :D
Η αλήθεια είναι ότι η ζωή δε βγαίνει στη μοναξιά. Και παρότι κάθε σχέση είναι μοναδική και πολύπλοκη υπάρχουν κάποιες κοινές συνισταμένες, σε σχέση με τις άλλες, που την καθιστούν επιτυχημένη.
Η κυρίαρχη όλων, μετά από κάποιο μη καθορισμένο διάστημα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, είναι ο συμβιβασμός.
Αν δεν κατέχεις την τέχνη του συμβιβασμού, την πρώτη αρχή της διπλωματίας, καμιά σου σχέση δε θα μακροημερεύσει όταν τελειώσει η περίοδος της εξιδανίκευσης και περάσεις στη φάση της απομυθοποίησης.
Αν η φάση της απομυθοποίησης έχει αίσιο τέλος και μπεις σε φάση συνήθειας και αποδοχής του άλλου ως ολοκληρωμένης προσωπικότητας με αρνητικά και θετικά χαρακτηριστικά που θα συνεχίσουν να χτίζουν τη σχέση πάνω στη βάση του σιχαίνομαι που σε βλέπω αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς τότε βάσιμα πλέον μπορείς να θεωρήσεις τη σχέση σου επιτυχημένη και λυμένο το πρόβλημα της μοναξιάς. :fico:

Πιστευω πως ολες οι σχεσεις εχουν ημερομηνια ληξης, αλλα συμφωνω πως αν ξερεις να συμβιβαζεσαι (να συμβιβαζεσαι, οχι να ξεφτιλιζεσαι) τοτε θα κρατησουν οσο το δυνατον περισσοτερο. Το κακο ομως ειναι οτι σπανια θελουν να συμβιβαζονται το ιδιο και οι δυο :fico:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Δεκ 2020, 20:46

Διαπιστώνω με λύπη μου ότι η σύγχρονη κοινωνία έχει αλλοτριωθεί πάρα πολύ. Το μόνο που σκέφτονται οι άνθρωποι είναι ο εαυτός τους. Ο εγωκεντρισμός έχει εισχωρήσει στη νοοτροπία. Ο ρομαντισμός , τα αισθήματα , η αγνή αγάπη , το ολοκληρωτικό και ανιδιοτελές δόσιμο , είναι απόβλητα στον σύγχρονο τρόπο σκέψης.
Πως να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις; με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον; μα τόση ισοπέδωση πια.;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Δεκ 2020, 20:50

vallon έγραψε:Διαπιστώνω με λύπη μου ότι η σύγχρονη κοινωνία έχει αλλοτριωθεί πάρα πολύ. Το μόνο που σκέφτονται οι άνθρωποι είναι ο εαυτός τους. Ο εγωκεντρισμός έχει εισχωρήσει στη νοοτροπία. Ο ρομαντισμός , τα αισθήματα , η αγνή αγάπη , το ολοκληρωτικό και ανιδιοτελές δόσιμο , είναι απόβλητα στον σύγχρονο τρόπο σκέψης.
Πως να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις; με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον; μα τόση ισοπέδωση πια.;

Βάλε μέσα σε όλη αυτήν την εξίσωση και την ηλιθιότητα που δέρνει πολλούς και ταλαιπωρούν εμάς τους υπόλοιπους.
Όχι παιδιά.
Το έχω σκεφτεί έτσι, το έχω σκεφτεί αλλιώς, μήπως πάει κάτι στραβά με μένα ... αλλά όχι υπάρχουν τέρμα ηλίθιοι έξω που σε κάνουν να σκέφτεσαι πώς διάολο μπορεί να είναι αυτός ο ηλίθιος το σπερματοζωάριο που κέρδισε, όπως λέει μια παλιά σοφή παροιμία.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Δεκ 2020, 20:52

Αυτό που ξέρω είναι ότι όπως αντιμετωπίζεις μια σχέση το αυτό ( δηλ το ίδιο ) θα εισπράξεις...
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”