Κλαίω κι οδηγώ στην περιφερειακή οδό...
Βασικά σε όλους τους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Προέλλην έγραψε:Στο θέμα μας, μέχρι στιγμής καταλήγω ότι η ιδανικότερη περιοχή ως προς την σχέση κόστους-απόδοσης είναι η Εύβοια. Δεν είναι τυχαίο ότι τελευταία επενδύουν εκεί μαζικά οι νιώστες ευρωπαίοι συνταξιούχοι.

bizeli έγραψε:Το ξέρετε αυτό το τραγούδι;
Κλαίω κι οδηγώ στην περιφερειακή οδό...
Βασικά σε όλους τους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:Στο θέμα μας, μέχρι στιγμής καταλήγω ότι η ιδανικότερη περιοχή ως προς την σχέση κόστους-απόδοσης είναι η Εύβοια. Δεν είναι τυχαίο ότι τελευταία επενδύουν εκεί μαζικά οι νιώστες ευρωπαίοι συνταξιούχοι.
Για ποιο μέρος της Εύβοιας λες;
Την Εύβοια να ξες ότι πολύ πριν τα Ευρωπέη την έχουν ανακαλύψει τα Αθηναίοι. Ήταν το μέρος όπου σκόπευαν να επεκτείνουν τον οικιστικό οργασμό μετά την Αττική και την Κορινθία και ως ένα βαθμό έχει γίνει αυτό.
Έχει και καλές τοποθεσίες στην Εύβοια. Την έχω γυρίσει όλη, αν και πιο πολύ τη νότια. Για αγορά ακινήτου θέλει μεγάλη προσοχή πάντως. Κυκλοφορεί πολλή απάτη, που δεν είναι εύκολα αντιληπτή με μια πρώτη ματιά.
Και να έχεις υπόψιν ότι δίκτυο ρεύματος και νερού δεν έχει παντού.
Επίσης, αν και οι κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι καλοί και σχετικά πρόσφατα κατασκευασμένοι δρόμοι, μόλις στρίψεις σε κάνα δρόμο για να κάνα χωριό προσευχήσου να αντέξουν τα αμορτισέρ του οχήματος.

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ελπίζω να το απολυμαίνεις καθημερινά.
Όχι.
Αλλά απολυμαίνω τα χέρια μου.

Προέλλην έγραψε:bizeli έγραψε:
Όχι.
Αλλά απολυμαίνω τα χέρια μου.
Κακώς. Λίγο χαρτί βρεγμένο σε οινόπνευμα και ελαφρό τρίψιμο για κανένο λεπτό. Μην είσαι θύμα.

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Κακώς. Λίγο χαρτί βρεγμένο σε οινόπνευμα και ελαφρό τρίψιμο για κανένο λεπτό. Μην είσαι θύμα.
Τι λες ρε;
Και να χαλάσει η οθόνη;

Προέλλην έγραψε:Το έχω κάνει γύρω στις 700 φορές (2+ σταθερά καθημερινα). Δεν χαλάει.

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Το έχω κάνει γύρω στις 700 φορές (2+ σταθερά καθημερινα). Δεν χαλάει.
Nobody touches my phone.