τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Ιαν 2018, 20:22

Οι Πελασγοί τρελαίνονται για Ινδοευρωπαίες βλέπω.... :D :fico: :giggle02:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 20:26

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:ισως λογω των νομαδικων ριζων μου μου αρεσουν μελαχρινες και σκληροπετσες γυναικες :D

Εσένα φίλε Έθνι σε έχω κόψει, είσαι για ένα πραγματικά έθνικ μωρό.

Θες κόρη εκτροφέα αλόγων απο τη Μογγολία, βοσκού γιακ απο το Μπουτάν, ή κυνηγού-τροφοσυλλέκτη απο τον Αμαζόνιο.

Δεν κάνω πλάκα, έχει πολύ δυνατά μωράκια.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 14 Ιαν 2018, 20:27

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
vallon έγραψε:βάλε και καμιά τουρκάλα να προετοιμαστούμε ψυχικά..

καμιά πολίτισα παρακαλώ

Γιαλαντζί Τούρκοι.

Περσες, Αρμένιοι, Πόντιοι, Ρωμιοί, Καυκασιοι, Kέλτες, κλπ είναι. Για τούρκικα μωρά πας στην Κεντρική Ασία, σε Κιργιστάν, Ουζμπεκιστάν, κλπ.

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

εκτος απο την δευτερη οι αλλες ελληνοφερνουν

μηπως ειναι Καλας? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 20:28

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:εκτος απο την δευτερη οι αλλες ελληνοφερνουν

Όχι ρε συ, απλά όπως και οι ελληνίδες, ξενοφέρνουν σε άλλους τριγύρω και μακρύτερα λαούς
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Ιαν 2018, 20:28

πάντως έχω πετύχει πολύ πιο όμορφες τουρκάλες
ειδικά οι πολίτισες ειναι αστέρια
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 14 Ιαν 2018, 20:29

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:ισως λογω των νομαδικων ριζων μου μου αρεσουν μελαχρινες και σκληροπετσες γυναικες :D

Εσένα φίλε Έθνι σε έχω κόψει, είσαι για ένα πραγματικά έθνικ μωρό.

Θες κόρη εκτροφέα αλόγων απο τη Μογγολία, βοσκού γιακ απο το Μπουτάν, ή κυνηγού-τροφοσυλλέκτη απο τον Αμαζόνιο.

Δεν κάνω πλάκα, έχει πολύ δυνατά μωράκια.

Εικόνα

:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 20:29

Admin έγραψε:Οι Πελασγοί τρελαίνονται για Ινδοευρωπαίες βλέπω.... :D :fico: :giggle02:

Ήταν απαίτηση του Βάλλον, όχι δικές μου προτιμήσεις. Γω, αυτές ούτε καλημέρα δεν θα τους έλεγα... :lengua:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Ιαν 2018, 20:31

Admin έγραψε:Οι Πελασγοί τρελαίνονται για Ινδοευρωπαίες βλέπω.... :D :fico: :giggle02:

Ήταν απαίτηση του Βάλλον, όχι δικές μου προτιμήσεις. Γω, αυτές ούτε καλημέρα δεν θα τους έλεγα... :lengua:

Καλά, καλά. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 20:36

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:...

Eδώ σε έχω:

Εικόνα

Στα εξτρά, πεθερό γίγαντα παλαιστή και πετ αετό.

Beat dat Ellinida gold-digger :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιαν 2018, 20:37

vallon έγραψε:πάντως έχω πετύχει πολύ πιο όμορφες τουρκάλες
ειδικά οι πολίτισες ειναι αστέρια

Στην Σμύρνη είναι πιο ωραίες.

Αν πας στα χωριά της Ανατολίας όμως, οι περισσότερες είναι μονόφρυδες σαν τις λαζοντόϊτς.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”